מברגה בזול
-
@zvinissim
עוד לא הסברת את ענין הפחמים.
בינתיים למי שיש כח להיכנס לענין, מצאתי אתר שמסביר את זה יפה
https://www.delco.co.il/t/1135-מה-זה-מנוע-בראשלס-brushless-(מנוע-ללא-פחמים)
עדיין יהיה מוצלח אם יהיה לך כח לכתוב בלשון עממית יותר להמון העם שבשדות.. -
@עברי-אנכי אמר במברגה בזול:
@zvinissim
עוד לא הסברת את ענין הפחמים.
בינתיים למי שיש כח להיכנס לענין, מצאתי אתר שמסביר את זה יפה
https://www.delco.co.il/t/1135-מה-זה-מנוע-בראשלס-brushless-(מנוע-ללא-פחמים)
עדיין יהיה מוצלח אם יהיה לך כח לכתוב בלשון עממית יותר להמון העם שבשדות..@עברי-אנכי אני מכיר את האתר הזה והוא מסביר יפה.
את מה שכתבתי על האיפקט לקח לי יותר משעה לנסח לשפה עממית (עם הכנת קפה וביבסטר לקבלן בעבודה)
מאמר על מנועים איך עם עובדים והשיטות השונות זה יותר ארוך ממה שחושבים שזה נראה.
מה שעוד שאני צריך לרשום מושגים שיבינו על מה אני מדבר.אשתדל לרשום מאמר מקיף על מנועים (תנג'ס לי טיפה למצוא את הזמן - אני מרשה לך)
-
@מעמד אמר במברגה בזול:
@zvinissim מה זה קרנר קפיץ ?
כמו איזמל דק שפיצי.
תראה כאן דוגמאות:
http://www.elitools.com/rec/675-מדגש-אוטמטי-אקליפס -
לא לרציתי להסיט את הנושא
אם תוכלו לחוות את דעתכם על השאלה שלי
https://tchumim.com/topic/7285/מברגה-makita-באמזון-uk -
מישהו יודע למה ברוב המטענים התואמים לבוש 12V שאני מוצא, על המוצר עצמו בתמונה כתוב 3.6-10.8V, אבל כתוב בכותרת שזה מתאים ל12V.
דוגמא
(יש כאלה שכתוב 10.8-12V אבל לרוב לא, וחוץ מזה גם באלו שכתוב 3.6-10.8V אני לא יודע כמה זה משנה כי כמעט בכולם מתוך למשל 7 תמונות של המוצר רק ב2 יופיע בכלל פרטים בשאר אין שום כיתוב על המוצר כמו כאן)לסמוך שזה טוב, או לא כדאי?
-
@דוב ברשות @zvinissim אנסה לעשות קצת סדר בדברים.
סוללות ליתיום מוציאות קרוב ל 3.7V כשהם לא מלאות לגמרי, וזה יכול להגיע עד לכ 4V כשהם מלאות.תמיד זה יהיה בכפולות כאלה.
בסוללות של המברגות האלה, יש בפנים 3 סוללות ליתיום.
כך ש 10.8 == 12...
וכנראה מכאן גם ה 18V וה 20V....
-
@WWW ידעתי את זה, אבל באמת לא חשבתי על זה לגבי כאן, מעניין לבדוק את הבטריות והמטען המקורי של בוש כמה באמת הם נותנים.
אגב באופן נורמלי זה תמיד בכפולות של 3.6 (7.2-10.8-14.4-18) (וזה לא מתחיל בליתיום, אלא גם בישנות זה היה 1.2 שX3 זה 3.6 ולכן בעבר היה גם מברגות 12V רשמי כי 12=1.2X10, השאלה ממה בנוי ה12V הליתיום של בוש)
השאלה למעשה, המטען תמיד מוציא יותר מהבטריות (ביחס למצב נורמלי שהם לא דווקא מלאות לגמרי), אז אם הבטריות האלו באמת 10.8V המטען אמור להיות 12V+, השאלה כמה מוציא למעשה המטען הסיני ההוא שמופיע עליו שהוא עד 10.8?
-
אני מקפיץ את הנושא בגלל ידיעה חשובה
קניתי שעון מעורר עם שנאי באמזון. שאלתי גם את אמזון וגם את המוכר האם זה תומך ב 220V התשובה היתה חד משמעית לא חוץ מזה גם בתשובות של קונים זה מה שהיה כתוב.
למעשה כשהגיע המוצר ראיתי שהשנאי שלו כן תומך ב220V אין לי מושג למה הם אמרו שלא
יכול להיות שגם במברגות זה אותו הדבר (יש בזה הרבה הגיון כי רוב השנאים בעולם הם220~110)
אם מישהו רוצה לקנות על דעת שאם לא הוא יקנה מטען חילופי שיעדכן כאן לטובת כולם -
ב"ה הגיע אלי תוך עשרה ימים שלושה מארזים של 2 מברגות כל אחד, מברגות של בוש 12V שהומלץ לעיל (אני רואה שהפריט לא נמצא כרגע), כל אחד יצא 125.3 דולר לזוג כולל משלוח, (נראה מצויין, אולי חוץ מהתיק שנראה הרבה פחות איכותי מהרגיל שיש בארץ, וגם במברגה הרגילה שאינה אימפקט אין חיזוי של מצב הסוללה).
אך לגבי מה שדובר המטען באמת לא תואם את מתח בארץ. (זה לא אומר שאם תזמינו מברגה אחרת זה לא יתאים, המברגות שהזמנתי הגיעו מארצות הברית ולא מסין).
-
@לחיל-אומר אם התכוונת קישור למברגות אז אני הזמנתי את זה (רק שבזמנו זה היה 99 דולר), ויש בדומה גם את זה (שבזה המחיר כבר עלה פעמיים).
לגבי המטען, אני הזמנתי את זה אבל בהחלט יש כאלה קצת יותר זולים, אבל הזמנתי את זה גם בגלל שהכיתוב בהשוואה לאחרים היה נראה לי יותר אמין (רשום על זה 10.8-12V ולא כמו בהרבה אחרים שכתוב 3.6-10.8), וגם בגלל שהזמנתי כמה יחידות אז החישוב היה שונה ביחס למשלוח.
יש לציין שזה לא מטען מהיר, אבל מכיוון שגם מה שקיבלתי עם המברגות היה לא מהיר אז המחיר בהחלט שווה.
עיין גם כאן אולי יעניין אותך פירטתי שם יותר.
-
@דוב אמר במברגה בזול:
@לחיל-אומר אם התכוונת קישור למברגות אז אני הזמנתי את זה (רק שבזמנו זה היה 99 דולר), ויש בדומה גם את זה (שבזה המחיר כבר עלה פעמיים).
איזה מבאס! בזמנו רציתי לקנות אותו ב 99$ והתמהמהתי [חשבתי שהמחיר רק ירד]
איזה הגיון שהמחיר עולה? בד"כ המחיר יורד.
ובכללות אתה מרוצה מהסט הזה? -
@יהודי-פשוט לא בדקתי אותם כ"כ העברתי הלאה לסניפים של גמ"ח שלנו.(באחד אני משתמש קצת והוא נראה בסדר)
לגבי פירוט על דעתי עליהם עיין כאן.