אאוטנט-אחריות
-
לי אאוטנט [כך ע"פ טכנאי] גרם למחשב להיכנס למצב טיסה בלי יכולת לבטל את זה, החיסרון - הבלוטוס לא עובד ואני מנגן הרבה שירים מהמחשב ישר לקולט בלוטוס מהחובר למערכת.
-
@אליעזר-מירון כל דבר שהטכנאי לא ידע לפתור יפול אוטומטי על אאוטנט, כל תקלה מעתה ועד עולם, בכל מכשיר ואפי' אם הוא יפול, עדיין הקלקול כבר התחיל לפני הנפילה... וזה בגלל אאוטנט כמובן...
מנסיון, אנשים חזרו אלי על רשיונות של תוכנות שפג להם התוקף, ולא יכולתי לשכנע אותם שזה לא קשור, הרי ברור להם, לפני שבוע זה עוד עבד, ואיך שהמחשב חזר מניתוק זה הפסיק לעבוד, ברור שאאוטנט אשמים (נפוץ במיוחד באופיס שנותנים שבוע נסיון מיד ברכישה של וינדוס)לעצם העניין, בהרבה מקרים הכרטיס רשת של הוויפי כולל בתוכו את הבלוטוס ולכן אחרי ניתוק וויפי גם הבלוטוס יפסיק לעבוד, ניתן לקנות בשקלים בודדים התקן בלוטוס חיצוני או במקרים חשובים לבקש התקן כזה מהנציג שניתק לך את המחשב.
בהצלחה. -
@ezra אמר באאוטנט-אחריות:
@אליעזר-מירון כל דבר שהטכנאי לא ידע לפתור יפול אוטומטי על אאוטנט, כל תקלה מעתה ועד עולם, בכל מכשיר ואפי' אם הוא יפול, עדיין הקלקול כבר התחיל לפני הנפילה... וזה בגלל אאוטנט כמובן...
מנסיון, אנשים חזרו אלי על רשיונות של תוכנות שפג להם התוקף, ולא יכולתי לשכנע אותם שזה לא קשור, הרי ברור להם, לפני שבוע זה עוד עבד, ואיך שהמחשב חזר מניתוק זה הפסיק לעבוד, ברור שאאוטנט אשמים (נפוץ במיוחד באופיס שנותנים שבוע נסיון מיד ברכישה של וינדוס)לעצם העניין, בהרבה מקרים הכרטיס רשת של הוויפי כולל בתוכו את הבלוטוס ולכן אחרי ניתוק וויפי גם הבלוטוס יפסיק לעבוד, ניתן לקנות בשקלים בודדים התקן בלוטוס חיצוני או במקרים חשובים לבקש התקן כזה מהנציג שניתק לך את המחשב.
בהצלחה.לי לא עזר פיתרון זה כי המחשב ננעל על מצב טיסה, כמו"כ הטכנאי שאמר לי זאת לא התבקש לתקן את זה אלא סתם דיברתי איתו על הבעיה ואמר לי מיד כנראה אאוטנט הוציאו לך את הוויפי אני מכיר כמה כאלו שזה קרה להם. כך אמר.
-
@אליעזר-מירון מעניין.
-
@אליעזר-מירון אפשר לבדוק זאת ע"י הכנסה של אנטנה חיצונית לדקה.
-
@אדרבה אמר באאוטנט-אחריות:
@אליעזר-מירון אפשר לבדוק זאת ע"י הכנסה של אנטנה חיצונית לדקה.
לא עובד [קניתי במיוחד ]
-
@אליעזר-מירון נו.. אז מה קשור לאאוטנט??
-
@chocolate @אדרבה לא, בלי תוכנה, פשוט מכיוון שהוציאו פיזית את הוויפי יכול להווצר בעיה במגעים בין החוטים החשופים אחרי ההוצאה, והמחשב חושב שהוא צריך להכנס למצב טיסה.
לא מבין בזה כלום רק מצוטט איש מחשבים שאמר לי שכבר קרה כמה פעמים הדבר הזה. -
- למיטב ידעתי הם משתדלים להדביק את החוטים בכדי למנוע מצבים דומים.
- ניתן לפתוח ולסדר זאת ברגע קט..
-
@אליעזר-מירון אמר באאוטנט-אחריות:
יכול להווצר בעיה במגעים בין החוטים החשופים אחרי ההוצאה
???
החוטים החשופים היחידים שנשארים זה האנטנות ואם הם מקצרים משהו סטטיסטית זה לא יהיה קשור לאינטרנט ואין שום סיבה למחשב להיכנס למצב טיסה. מוזר. -
טוב אני לא מבין כלום בזה ואם אתם אומרים, מה יאמר אזוב הקיר או יתוש האתר [לא מצאתי יתוש]
-
שום דבר לא קשור לחוטים (הם לא מכניסים את המחשב למצב טיסה בשום מצב, והם כמובן לא יכולים לקצר את המחשב, מי הכניס רעיונות כאלה לראש של טכנאי?) הכל מגיע מהתכנה של אאוטנט. היא מכריחה את המחשב להיכנס למצב טיסה.
אמור להיות דברי שיכולים לבטל אותה אבל זה בטח נוגד את כללי הפורום.