קורא ועורך קובץ VCF עם תמיכה לקידוד UTF-8
-
א. קבצי VCF הם טקסט נקי. אפשר לערוך בעורך טקסט.
ב. אפליקציית "אנשים" המובנה של ווינדוס תומך בזה. הבעיה היא איך לייצא את איש הקשר לקובץ vcard.
אני הצלחתי בלחיצה על "שיתוף"ואז יש לי אפליקציה מותקנת שנותן לשתף דברים ללוח. זה שם את איש הקשר בלוח כקובץ vcard שאפשר להדביק בתוך תיקייה.
-
ב. אפליקציית "אנשים" המובנה של ווינדוס תומך בזה. הבעיה היא איך לייצא את איש הקשר לקובץ vcard.
אני הצלחתי בלחיצה על "שיתוף"ואז יש לי אפליקציה מותקנת שנותן לשתף דברים ללוח. זה שם את איש הקשר בלוח כקובץ vcard שאפשר להדביק בתוך תיקייה.
-
@yossiz ובכל זאת? (עבור אנשים פשוטים שצריכים איזה תוכנה קטנטנה שעושה את זה בשבילם בלי קומבינות מיותרות?)
-
@אלישי אני לא יודע. ניסית את התוכנות הקיימות והם לא תומכות? או שאתה מבקש המלצה לפני שתלך לנסות את כולם?
-
-
@yossiz אמר בקורא ועורך קובץ VCF עם תמיכה לקידוד UTF-8:
אז יש לי אפליקציה מותקנת שנותן לשתף דברים ללוח. זה שם את איש הקשר בלוח כקובץ vcard שאפשר להדביק בתוך תיקייה.
איך קוראים לה?