[בקשה] תובנות על Angularjs
-
@yossiz
אני מנסה להבין את ההרגלי למידה שלך ולא כ"כ מצליח
אני ינסה להסביר איך אני לומד ואולי זה דומה
לי בעיקרון יש בעיה שאני יכול לשבת וללמוד רק נושא שנראה לי מעניין
ולרוב כדי שיהפוך למעניין אני צריך בעיה או חסרון שבו אני נתקע ואז אני חייב פתרון
ומחפש את המדריך/פורום התורן מנצל את זה בשביל ללמוד קצת מסביב וממשיך הלאה
אבל אם אני מוצא קומבינה כל שהיא אני מוותר על הלמידה
(אגב מסרטנים אני אף פעם לא מצליח ללמוד כי נגמר לי הפתילה אחרי 45-70 שניות)
למשל אני עדיין לא השתמשתי בJOIN בSQL כי כשקראתי פעם מדריך על זה לא הבנתי כל כך את הנקודה
ופשוט השתמשתי בכל קומבינה אחרת ולא השתמשתי הJOIN
מה שאני בעיקר מפסיד לכאורה זה שיש כלים טובים שיכולים להקל לי על החיים ואני פשוט לא מודע לקיומם
אז בשביל זה יש לי את הפורום הזה וכן אני נהנה להקשיב לפודקסטים תוך כדי שאני עושה דברים אחרים (שטיפת כלים ,הליכה לכולל/למשרד) וככה אני שומע על דברים אחרים ולמה הם מועילים
אני אשמח לשמוע טיפים מאחרים איך מתגברים על לקויות אלו
אבל במקרה שלך הייתי שואל האם אתה סתם בודק מה אפשר לעשות עם כלי פלוני (ואז צריך להמציא בעיה בשביל לפתור אותה )
או שאני מנסה לפתור בעיה מסויימת שיש לי ולחתור ישר לשם ומשם להתרחב (לפעמים אני צריך להחזיק את עצמי בשביל לעבור את השלב הזה) -
@yossiz
רברס עם פלטפורמה פודקסט עברי עם נושאים מגוונים (הם פרסמו מתישהו קובץ ZIP של כמה שנים שיהיה נוח להוריד הכל לנגן)
stackoverflow לא יצא לי להאזין אבל אומרים שהוא טוב
changelog פודקסט מצויין באנגלית יש להם על GO,JS,AI ועל עוד הרבה נושאים מגוונים (אמנם קצת מפריע לי כשמראיינים נשים )
ואגב יש להם רשימת תפוצה שהם שולחים כל יום רשימה של ספריות גיטהאב נבחרות (אין לי מושג לפי מה?אולי הם פשוט מורידים את הtrending של גיטהאב) אני מידי פעם עובר על זה ומוצא שם כל מיני דברים שימושיים -
-
-
@nigun אמר ב[בקשה] תובנות על Angularjs:
@yossiz
הנה עוד בלוג שלו שבו הוא מנתח דרכי למידה של טכנולוגיות חדשות
ועפ"ז כתב מדריך נוסף לאנגולרהלינק נהדר (זה לא עוד בלוג אלא פוסט באותו הבלוג. בלוג = אתר, עמודים בבלוג = פוסטים)
והוא בונה בו צעד אחר צעד את אנגולר 1 מאפס. -