יצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית
-
שלום וברכה אני רוצה להזמין באליאקספרס טלפון של שיאומי חדש עם לחצנים ואין לו שפה עברית מישהוא יודע האם אפשר להתקין לו שפה עברית?
-
פוסט זה נמחק!
-
@WWW אמר ביצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית:
אני אישית חושב שאפשר.
הכל אפשרי, אבל זה עבודה קשה.
תרגום+פירוק וסגירה של כל היישומים, סידור הRTL...בקיצור... תרכשו את הכשר וזהו
...
וגם:
@WWW אמר ביצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית:
אבל יש בזה משום לא תסיג גבול נראה לי
צודק.
אבל גם ככה הולך להיות בלאגן 🤫
-
@שמואל4 אמר ביצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית:
אבל גם ככה הולך להיות בלאגן 🤫
למה, מה יש?
-
-
@שמואל4 אמר ביצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית:
🤫
האייקון מידי קטן, לא רואים כלום...
-
אני אומר שלא על במה כזו...
-
@בלומי אמר ביצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית:
@WWW למה אסור לי לקנות לעצמי מה קשר לא תשיג?
לא שווה לעבוד על זה בשביל משתמש יחיד...
-
🤫
ניסיתי גם אני לפענח את המשמעות, וזה באמת לא מספיק מובן, עד שנזכרתי מגוגל הדור...
https://www.google.com/search?q=🤫&safe=active&oq=🤫 -
אבל יש בזה משום לא תסיג גבול נראה לי.
למה? כל אחד יכול לייבא ולעשות זאת והטוב ביותר ינצח!!
-
@upsilon01 אמר ביצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית:
@aiib
צודק,
אבל מי שייבא את הטלפון
עבד קשה לתרגם את הגרסה (מאחר ואין גרסה עברית רשמית)
ואין שום צדק שאחרים יקחו את העבודה שלו בחינםלא מדובר כאן להעתיק ממנו את התגרום אלא לתרגם מחדש . לא?!
-
@upsilon01 אמר ביצא טלפון של שיאמי צחדש עם לחצנים מישהוא יודעהאם אפשר להתקין לו עברית:
@aiib קדימה!
מי אני... מישהו למעלה שאל ואמרו לו השגת גבול
-
יש לכם לתרגם 20 אלף ערכים.
בפלאפון כשר?
1/27