זה וירוס או לא?
-
@רחמים אמר בזה וירוס או לא?:
@הבוס-הגדול אני אישית בשום אופן לא הייתי מתקין דבר כזה במחשב גם אם זה בטוח לא וירוס. אלא אם כן הייתי מכיר את המתכנת וסומך עליו,
או שתפתח את הקוד של התוכנות שלו ותראה לבד האם השתיל משהו זדוני
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בזה וירוס או לא?:
או שתפתח את הקוד של התוכנות שלו ותראה לבד האם השתיל משהו זדוני
מי שמשתיל קוד זדוני גם מסתיר אותו טוב טוב, ולא יעזור לך לפתוח ולראות, כי לא תמצא כלום.
-
שוב הרצתי סריקה מעמיקה ונוד מצא משהו
מה לעשות?
אשמח לעזרתכם
תודה!
-
@הבוס-הגדול אמר בזה וירוס או לא?:
שוב הרצתי סריקה מעמיקה ונוד מצא משהו
מה לעשות?
אשמח לעזרתכם
תודה!
הראשון זה תוכנת DRP להתקנת דרייברים
והשני פורמט פקטורישניהם בסדר גמור ואין צורך למוחקם.
-
@בערל בחלק מגרסאות הפורמט פקטורי במהלך ההתקנה מתקין דברים נוספים שהנוד לא אוהב ויתכן שבצדק.
אני מקיים בו "תוכו אכל קליפתו זרק".. בגרסה 5.0.1.0 התוספות נמצאות בקובץ $0 ולכן אני מחלץ את קובץ ההתקנה, סורק ומנקה אותו עם נוד ואז מריץ את ההתקנה מהקובץ FFInst.exe. לפעמים פשוט הרצתי את ההתקנה כשהנוד מופעל ותו"כ הוא מחק את מה שצריך. -
@אלי-TZA אמר בזה וירוס או לא?:
@בערל בחלק מגרסאות הפורמט פקטורי במהלך ההתקנה מתקין דברים נוספים שהנוד לא אוהב ויתכן שבצדק.
אני מקיים בו "תוכו אכל קליפתו זרק".. בגרסה 5.0.1.0 התוספות נמצאות בקובץ $0 ולכן אני מחלץ את קובץ ההתקנה, סורק ומנקה אותו עם נוד ואז מריץ את ההתקנה מהקובץ FFInst.exe. לפעמים פשוט הרצתי את ההתקנה כשהנוד מופעל ותו"כ הוא מחק את מה שצריך.אני כבר שנים לא משתמש עם הזבל הזה, אבל אפשר כנראה לפתור את הבעיה ע''י ניתוק מהרשת בזמן ההתקנה.
-
@בערל אמר בזה וירוס או לא?:
אני מקיים בו "תוכו אכל קליפתו זרק".. בגרסה 5.0.1.0 התוספות נמצאות בקובץ $0 ולכן אני מחלץ את קובץ ההתקנה, סורק ומנקה אותו עם נוד ואז מריץ את ההתקנה מהקובץ FFInst.exe. לפעמים פשוט הרצתי את ההתקנה כשהנוד מופעל ותו"כ הוא מחק את מה שצריך.אני כבר שנים לא משתמש עם הזבל הזה, אבל אפשר כנראה לפתור את הבעיה ע''י ניתוק מהרשת בזמן ההתקנה.
דהיינו?
כוונתך לפקטורי? מה הזבל שיש בו?
מבחינת הנוחות והפשטות זה התוכנה הכי טובה ומומלצת! -
@הבוס-הגדול לא בדקתי עכשיו אבל באחד הגרסאות הקודמות זה היה סרגלי כלים לדפדפן מחברה חיצונית.
@בערל אמר בזה וירוס או לא?:
אבל אפשר כנראה לפתור את הבעיה ע''י ניתוק מהרשת בזמן ההתקנה.
איך הגעת למסקנה הזאת? אני רואה שכל קבצי ההתקנה נמצאים כבר בפנים.
-
@הבוס-הגדול אמר בזה וירוס או לא?:
דהיינו?
כוונתך לפקטורי? מה הזבל שיש בו?
מבחינת הנוחות והפשטות זה התוכנה הכי טובה ומומלצת!יתכן, משום מה אני לא סבלתי אותה...
איך הגעת למסקנה הזאת? אני רואה שכל קבצי ההתקנה נמצאים כבר בפנים.
יכול להיות, ככה זכור לי מהעבר.
-
מצאתי עוד שתי אשכולות בעניין:
https://tchumim.com/post/71854
https://tchumim.com/post/37415 -
@רחמים אמר בזה וירוס או לא?:
@nigun אם תכתוב קוד זדוני חדשני ומקורי שום אנטי וירוס לא יגלה אותו גם בעוד מאה שנה.
??
-
@nigun ממש לא
לי במקרים האלו (של פורמט פקטורי ו KMS תקין) זה בכלל לא מתריע
אבל אם זה וירוס הוא אפילו לא שואל הוא פשוט מודיע לי שהוא מחק
אני לא הולך להילחם בכל קראק אבל מי שמכניס לי תולעים בקראק עונשו מוות בידי ESET וזה פשוט עובד מעולה (KMS לדוגמא חלק מוחק וחלק לא (וזה תלוי בד"כ מאיפה הורדת))