שיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס
-
@מוגן אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
@איש-נחמד אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
@מעמד אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
אגב אני הכנתי קבצים של "גלעד" והגדרתי אותם בתור צלצול, כך שזה ממש מוצלח פתאום לשמוע מתוך הכיס התראה "קו 2 מגיע בעוד 2 דקות"...
מצורף דוגמה.
שתי דקות.mp3אבל איך הכנסת את זה בתור צלצול ?
בדרך כלל בכשרים אין אפשרות להכניס צלצול מחוץ למכשירבנוקיה גם הכשרים ניתן. והבנתי שגם שבשיאומי הכשר, אם מפרמטים לסיומת של הקלטה גם ניתן להכניס צלצולים.
@מוגן היה לי בעבר רעיון לפתח וייז טלפוני . שמצנתק לפי הזמן המשוער להשמעת ההודעה . , לכל הודעה יהיה מספר אחר, ומי שירצה להשתמש בקו יצטרך להכניס לפלאפון שלו את הצלצולים המתאימים שיהיו הודעות קוליות, ככה שאם אתה אמור לפנות ימינה, תקבל הודעה ממספר 'xxxxxxxx10001' שהצלצול המוגדר שלו יהיה 'בעוד 200 מטר פנה ימינה' וכו'...
רעיון מצוין, אבל לא הבנתי אין הפלאפון מזהה היכן אתה כדי לשלוח צינתוק?
המערכת הרי יודעת כמה הזמן המשוער בין נקודה לנקודה לאורך המסלול -
אכן, אבל תחשוב על זה שמספיק שהיה פקק או עצירה של דקה בשביל שזה ישבש את כל המסלול..
אולי אפשר לעשות אופציה ללחוץ על מקש שיעצור את חישוב זמן המסלול.
אגב אתה עובד על זה או שנטשת את הרעיון?הוצאת לי את המילים מהפה. חלק מהרעיון היה שבעת ההודעה הבאה תהיה אפשרות לעדכן איחור ב-X שניות להתראה חוזרת.
אגב התחלתי כבר לעבוד על זה, אבל לא באופן של צינתוק (תחשוב על דרך עם 10 פניות, ואינספור התראות חוזרות במקרה של פקק), אלא בהאזנה רצופה. צור איתי קשר במייל אם אתה מעוניין לשמוע על התכנית המלאה. -
@איש-נחמד איך יוצרים איתך קשר?
-
@איש-נחמד איך יוצרים איתך קשר?
לא זכיתי להבין...
-
הוצאת לי את המילים מהפה. חלק מהרעיון היה שבעת ההודעה הבאה תהיה אפשרות לעדכן איחור ב-X שניות להתראה חוזרת.
מסורבל .אני פעם חשבתי על מערכת של שיחה שאחרי כל פניה צריל ללחוץ על מקש 3 כדי לשמוע את הפניה הבאה.. זה ממש מוזר לי שאף אחד לא ניסה לארגן משהו כזה.. רק תחשוב על שיחה רצופה של שעה למערכת תוכן...
-
@אלי-TZA אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
@ארי63 זכור לי שיש דבר כזה באייקול, אני טועה?
לא יודע
@דוב אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
@ארי63 היה בדיוק כזה קו (כולל להקיש 3 למעבר לצומת הבאה, נבואה?!!!)
אתה יודע למי יש נבואה.. בד"כ הודעה הבאה זה 3...