שיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס
-
@דף-היומי אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
מי זה פון מאז שהוא כשר, הוא לא באותה חברה.
דוקא נראה מאוד שכן,פשוט נסה לשתמש במודל ראוטינג ימות
-
@מוגן אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
@מעמד אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
אגב אני הכנתי קבצים של "גלעד" והגדרתי אותם בתור צלצול, כך שזה ממש מוצלח פתאום לשמוע מתוך הכיס התראה "קו 2 מגיע בעוד 2 דקות"...
מצורף דוגמה.
שתי דקות.mp3אבל איך הכנסת את זה בתור צלצול ?
בדרך כלל בכשרים אין אפשרות להכניס צלצול מחוץ למכשירבנוקיה גם הכשרים ניתן. והבנתי שגם שבשיאומי הכשר, אם מפרמטים לסיומת של הקלטה גם ניתן להכניס צלצולים.
@מוגן היה לי בעבר רעיון לפתח וייז טלפוני שמצנתק לפי הזמן המשוער להשמעת ההודעה, לכל הודעה יהיה מספר אחר, ומי שירצה להשתמש בקו יצטרך להכניס לפלאפון שלו את הצלצולים המתאימים שיהיו הודעות קוליות, ככה שאם אתה אמור לפנות ימינה, תקבל הודעה ממספר 'xxxxxxxx10001' שהצלצול המוגדר שלו יהיה 'בעוד 200 מטר פנה ימינה' וכו'...
-
@אליעזר-מירון אני לא בעל הקו
תפנה ל @שואף -
@איש-נחמד אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
@מעמד אמר בשיתוף - צינתוק טלפוני על הגעת האוטובוס:
אגב אני הכנתי קבצים של "גלעד" והגדרתי אותם בתור צלצול, כך שזה ממש מוצלח פתאום לשמוע מתוך הכיס התראה "קו 2 מגיע בעוד 2 דקות"...
מצורף דוגמה.
שתי דקות.mp3אבל איך הכנסת את זה בתור צלצול ?
בדרך כלל בכשרים אין אפשרות להכניס צלצול מחוץ למכשירבנוקיה גם הכשרים ניתן. והבנתי שגם שבשיאומי הכשר, אם מפרמטים לסיומת של הקלטה גם ניתן להכניס צלצולים.
@מוגן היה לי בעבר רעיון לפתח וייז טלפוני שמצנתק לפי הזמן המשוער להשמעת ההודעה, לכל הודעה יהיה מספר אחר, ומי שירצה להשתמש בקו יצטרך להכניס לפלאפון שלו את הצלצולים המתאימים שיהיו הודעות קוליות, ככה שאם אתה אמור לפנות ימינה, תקבל הודעה ממספר 'xxxxxxxx10001' שהצלצול המוגדר שלו יהיה 'בעוד 200 מטר פנה ימינה' וכו'...
רעיון מצוין, אבל לא הבנתי אין הפלאפון מזהה היכן אתה כדי לשלוח צינתוק?