תוכנת ווידאו אווף, איך משיגים להתקנה עצמית?
- 
@שמואל4 בתשלום. 
 יש לי פרטים שלו, ואינני יודע באיזו דרך הוא מרשה שידברו איתו בנושא, כיון שאאל"ט הוא פה בפורום [אם לא פה אז באינפורום וודאי], אתן לו לענות לבד.
- 
@רוב-יועץ אמר בתוכנת ווידאו אווף, איך משיגים להתקנה עצמית?: בתשלום התוכנה לא ניתנה לזיכוי הרבים?  
 ככה זכור לי...
- 
@שמואל4 סליחה טעיתי. אתה צודק. למקומות ציבוריים דרשו תשלום. 
 ונזכרתי עוד, אתה יכול להשיג אותה אצל כל אחד מתומכי אאוטנט 0722-613-613
- 
@רוב-יועץ אמר בתוכנת ווידאו אווף, איך משיגים להתקנה עצמית?: אתה יכול להשיג אותה אצל כל אחד מתומכי אאוטנט 0722-613-613 אוקי, 
 ושאלתי אם אפשר להשיג קובץ התקנה שלו שאני אוכל להתקין לבד..
- 
@רוב-יועץ אמר בתוכנת ווידאו אווף, איך משיגים להתקנה עצמית?: אתה יכול להשיג אותה אצל כל אחד מתומכי אאוטנט 0722-613-613 אוקי, 
- 
- 
אולי יהיה נציג שיסכים להתחבר אילך מרחוק כדי להתקין... 
 תנסה, אין לך מה להפסיד.
- 
- 
@שמואל4 אמר בתוכנת ווידאו אווף, איך משיגים להתקנה עצמית?: ושאלתי אם אפשר להשיג קובץ התקנה שלו שאני אוכל להתקין לבד.. אי אפשר. כמו שכבר אמרו כאן.. 
 אבל אני חושב שאפשר לעשות להם קטע..
   ... ...
- 
@שמואל אני יכול להתקין למי שצריך 
- 
@שמואל אני יכול להתקין למי שצריך @אין-יאוש-בעולם אמר בתוכנת ווידאו אווף, איך משיגים להתקנה עצמית?: @שמואל אני יכול להתקין למי שצריך כפי הנראה כוונתך ל>@שמואל4 
- 
@שמואל אני יכול להתקין למי שצריך @אין-יאוש-בעולם אמר בתוכנת ווידאו אווף, איך משיגים להתקנה עצמית?: @שמואל אני יכול להתקין למי שצריך תוכל ליצור איתי בבקשה קשר במייל בחתימה?? 
 תזכה למצוות!!