ניווט

תחומים
    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש
    • מקצועות
    חוקי הפורום

איך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו'

אינטרנט
    14
    63
    563
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • M
      mdy נערך לאחרונה על ידי

אני משתמש בוויפי בבית אבל כרגע אני יוצא למקום בו אני לא מעוניין שתהיה גישה לוופי. יש דרך לחסום את זה על ידי תוכנה או משהו כזה שלא יוכלו לפתוח בקלות דרך הווינדוס. (וויפרי זה פיתרון בעייתי בשבילי כי אני נייד עם המחשב מהבית לאותו מקום)

ליכט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ליכט
        ליכט @mdy נערך לאחרונה על ידי ליכט

@mdy אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':

(וויפרי זה פיתרון בעייתי בשבילי כי אני נייד עם המחשב מהבית לאותו מקום)

רק כדי להבין, בבית יש לך נטפרי או לא ?

M תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • M
          mdy @ליכט נערך לאחרונה על ידי

@ליכט נטפרי ורימון שני חיבורים שונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • A
            avshalom05 נערך לאחרונה על ידי

מהיכן אתה בארץ?

• י
              יוני נערך לאחרונה על ידי

קבלתי מאחד מחברי הפורום שליטא
              https://send.magicode.me/send-file/file/e775ec7d0706c098a24c35abe1d39416bae9c48c/download

י תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • י
                יוני @יוני נערך לאחרונה על ידי

@יוני אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':

קבלתי מאחד מחברי הפורום שליטא
                https://send.magicode.me/send-file/file/e775ec7d0706c098a24c35abe1d39416bae9c48c/download

איך שהבנתי הוייפיי עדיין ממשיך להיות פעיל רק אף פעם לא תוכל בפועל להתחבר לרשת כל שהי רק לסרוק אחרי רשתות

chv תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • chv
                  chv @יוני נערך לאחרונה על ידי

@יוני זה מבטל לחלוטין את הוויפיי בדרך שאני לא מצליח להבין.
                  ואני לא מבין איך אפשר להחזיר את זה בחזרה!!! (התבטל לי הוויפיי בגלל זה ועכשיו אני עם הסים ישירות בתוך המחשב ואני לא אוהב את זה!!!
                  אתה יודע משהו מהחבר שלך על איך מוחקים את זה?
                  ניסתי כל מיני אפשרויות וכלום לא הלך (מה שאומר שזה תוכנה טובה בשביל מי שכן צריך את זה) פעם הבאה שאתה מעלה משהו שהוא סוג של אל חזור, תכתוב.

• A
                    avshalom05 נערך לאחרונה על ידי avshalom05

לא יודע מה זה התוכנה הזו
                    אבל תנסה לעשות שחזור המערכת

• chv
                      chv @avshalom05 נערך לאחרונה על ידי

@avshalom05 שחזור המערכת האחרון שהוא נותן לי זה קצת ישן בשבילי.
                      אשמח יותר אם יש לדבר הזה אפשרות ביטול. דרך הרגיסטרי או משהו כזה (כי הרי הוא כמעט בטוח פועל דרך הרגיסטרי, כי ההתקן עצמו (הכרטיס רשת של הוויפיי) עדיין מחובר ומופיע במנהל ההתקנים ויותר מזה - מופיע במרכז הרשת והשיתוף)

B תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • B
                        bbn @chv נערך לאחרונה על ידי bbn

@chv ניסיתה להסיר אותה עם התוכנה הזאת : https://www.iobit.com/en/advanceduninstaller.php
                        היא מסירה תוכנות באופן יסודי כולל רישומים במערכת

A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • A
                          avshalom05 @bbn נערך לאחרונה על ידי

@bbn אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':

@chv ניסיתה להסיר אותה עם התוכנה הזאת : https://www.iobit.com/en/advanceduninstaller.php

לא נראה שיעזור להסיר את זה - מכיון שהוא כבר שינה את המערכת - כשתסיר אז הוא לא ישנה חזרה את הריג'סטרי

• yossiz
                            yossiz נערך לאחרונה על ידי

נגיד שאני יודע מה התוכנה עשתה, האם זה הוגן לכתוב את זה פה?

chv תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                            • chv
                              chv @yossiz נערך לאחרונה על ידי

@yossiz אני חייב שתכתוב את זה לי..
                              מתחיל איתך צאט במתמחים טופ

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • B
                                bbn @avshalom05 נערך לאחרונה על ידי

@avshalom05 אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':

@bbn אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':

לא נראה שיעזור להסיר את זה - מכיון שהוא כבר שינה את המערכת - כשתסיר אז הוא לא ישנה חזרה את הריג'סטרי

מנסיון זה כן מוחק רישומים במערכת אם התוכנה יצרה רישומים חדשים
                                לשנות לא יודע..

• chv
                                  chv @bbn נערך לאחרונה על ידי

@bbn iobit לא עוזר כלום בכזה מקרה כי זה לא תוכנה שמותקנת רק קובץ EXE

• B
                                    bbn @chv נערך לאחרונה על ידי

@chv טוב בהצלחה עם @yossiz
                                    אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך..

• chv
                                      chv נערך לאחרונה על ידי

@yossiz אני לא מצליח למצוא אותך במתמחים טופ

• B
                                        bbn @chv נערך לאחרונה על ידי

@chv אולי שם זה yzahn לפי התמונה..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                        • chv
                                          chv נערך לאחרונה על ידי

חברים אין על @yossiz !!!! פתר את הבעיה. תנו לו כמה תודות בשבילי...

M yosi44 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                          • M
                                            mdy @chv נערך לאחרונה על ידי

@chv איפה אתה במתמחים טופ?

• chv
                                              chv @mdy נערך לאחרונה על ידי

@mdy כמו כאן בדיוק

• yosi44
                                                yosi44 @chv נערך לאחרונה על ידי

@chv אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':

חברים אין על @yossiz !!!! פתר את הבעיה. תנו לו כמה תודות בשבילי...

אני "כתבתי" אותה וחבל שלא תייגו
                                                איך שלא יהיה מי שמכיר זה דברים פשוטים מאד אבל לאנשים שלא מכירים יותר מדאי זה לא קל להסיר.

בקשתי בכל זאת אל @chv ו @yossiz לא להפיץ דרכי הסרה שלא להחליש את אלו שכן משתמשים בזה ובפרט שכמה שידוע לי עוד לא יצא מטעם אאוטנט וכדו' תוכנה מסוג ויש לזה בהחלט דרישה בפרט לאלו שגולשים עם נטפרי אך מאיזה סיבה לא יוכלו לשים וייפריי וכדו' וגם מפחדים להוציא את הוייפיי פיזית, וזה מצוי מאד במחשבים ששאלו או קבלו מהעבודה וכ'.

chv תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                                • yosi44
                                                  yosi44 נערך לאחרונה על ידי

מה שכן יצא לי מכל הדיון כאן זה להוסיף לתוכנה מחיקת נקודות שחזור 😊 😊 😊

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                                  • chv
                                                    chv @yosi44 נערך לאחרונה על ידי

@yosi44 אין בעיה לא הפצתי את הסולושן לביטול. אבל לדעתי חשוב מאוד!!!!! להסיר את זה מכאן או לכתוב מפורשות שזה אל חזור, כי אני רק מסקרנות פתחתי את זה וכמו שכולם עושים לחצתי פתיחת קובץ שהורד, ו.. ירד לי הוויפיי.. אז שיכתבו ברור שלא יפלו בזה אנשים

yosi44 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                                    • yosi44

@yosi44 אין בעיה לא הפצתי את הסולושן לביטול. אבל לדעתי חשוב מאוד!!!!! להסיר את זה מכאן או לכתוב מפורשות שזה אל חזור, כי אני רק מסקרנות פתחתי את זה וכמו שכולם עושים לחצתי פתיחת קובץ שהורד, ו.. ירד לי הוויפיי.. אז שיכתבו ברור שלא יפלו בזה אנשים

צודק. יתכן ואוסיף לזה שאלה לפני החסימה כמו שיקפוץ חלון "האם אתה בטוח שהנך רוצה לנטרל את הוייפיי לחלוטין" ורק אן ילחץ אישור יחסם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                                      • UA
                                                        UA נערך לאחרונה על ידי UA

@yosi44 @chv
                                                        גם אני ניסיתי את זה
                                                        וזה ביטל לי את הוויפיי...
                                                        בעיקרון יש לי את WiFree, ורק רציתי לראות את זה
                                                        איך אני יכול לבטל את זה?

yosi44 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                                        • yosi44
                                                          yosi44 @UA נערך לאחרונה על ידי

@UA אמר באיך חוסמים WIFI על ידי תוכנה חיצונית קוד וכדו':

@yosi44 @chv
                                                          גם אני ניסיתי את זה
                                                          וזה ביטל לי את הוויפיי...
                                                          בעיקרון יש לי את WiFree, ורק רציתי לראות את זה
                                                          איך אני יכול לבטל את זה?

הואיל ואני מפחד לשחרר קובץ הסרה. אני מוכן לעזור בשליטה מרחוק

UA תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                                          • chv
                                                            chv נערך לאחרונה על ידי

@yosi44 באיזה פלטפורמה כתבת את הEXE הזה?

• UA
                                                              UA @yosi44 נערך לאחרונה על ידי

@yosi44 איך אני יכול לדבר איתך בפרטי?

• yosi44

@yosi44 באיזה פלטפורמה כתבת את הEXE הזה?

אם אני אגלה - חצי מההסרה כבר נתגלתה ו @yossiz יודע בדיוק מה אני מתכוון....

chv תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                                                • 1
                                                                • 2
                                                                • 3
                                                                • 1 / 3
                                                                • First post
                                                                  Last post
                                                                בא תתחבר לדף היומי!