מחפש המלצה למצלמת וידאו
-
אני צריך לקנות מצלמת וידאו עם הפרמטרים הבאים:
- קומפקטית
- עם מקרופון גלוי (בדיוק כמו אוזניים גלויות)
- טווח צילום רציף 4-24 שעות רצוף לפחות
- כיבוי והדלקה אוטומטיים ע"פ שעות (אפשרי ע"י חיבור לחשמי ע"י שעון שבת)
- זיכרון גדול (לא אכפת לי לחבר אותו למחשב או ל- HDD חיצוני לשמירה על ההסרטות.)
- קלה לתפעול (עדיפות לתפריט בעברית)
בעיקרון במצלמה הולכת לשבת בפינת האוכל אצלי בבית לצילום ככה שהיא גם לא מתניידת לאף מקום בעת ההסרטה
היות ואני לא מבין בדברים האלו אשמח להמלצות
-
@zvinissim אמר במחפש המלצה למצלמת וידאו:
בעיקרון במצלמה הולכת לשבת בפינת האוכל אצלי בבית לצילום ככה שהיא גם לא מתניידת לאף מקום בעת ההסרטה
מה שנדרש לך זה מצלמת אבטחה?
-
@aiib אמר במחפש המלצה למצלמת וידאו:
מה שנדרש לך זה מצלמת אבטחה?
@aiib גאונות
וכי אני לא יודע שמצלמת אבטחה תעשה את העבודה.בכונה לא ביקשתי מצלמת אבטחה מפני שאני צריך יותר את הקול מאשר את התמונה.
מצלמות אבטחה אכות השמע היא לא הכי טובה למה שאני צריך
-
יש משהו שאתה לא מבין ?!
-
אני לא ממש בקי אבל:- קומפקטית
- עם מקרופון גלוי (בדיוק כמו אוזניים גלויות)
אתה צריך מצלמה עם אפשרות למיקרופון חיצוני, ואותו תלביש עליה(יש מתאם מיוחד לזה)
- טווח צילום רציף 4-24 שעות רצוף לפחות
24?!? לא נראה לי שיש, מה שיש לי זה אחת עם אופציה להטענה באמצע עבודה ואני מחבר לפאוור בנק\מטען נייד 10,000 MAH. התוצאה תהיה בסביבות 11-12 שעות .
אתה תוכל לחבר למטען.- כיבוי והדלקה אוטומטיים ע"פ שעות (אפשרי ע"י חיבור לחשמי ע"י שעון שבת)
לא מכיר (כיבוי אפשר ע"י ש"ש למטען) אולי יש אופציה ע"י דגמים עם שלט.
- זיכרון גדול (לא אכפת לי לחבר אותו למחשב או ל- HDD חיצוני לשמירה על ההסרטות.)
אני לא מכיר. במצלמות הבסיסות נראה לי וודאי שאין,(יש אולי אופציות משניות כמו מתאם SD-USB, או חיבור או כבל HDMI,שתחבר למחשב)
- קלה לתפעול (עדיפות לתפריט בעברית)
אחרי כל זה, חשבת על העלות ? מצלמה הכי פשוטה ,כמו שיש לי עם חיבור למיקרופון חיצוני עולה 2000 ש"ח והטובות יותר עולות בכפולות..
עוד משהו תצטרך להתפשר על איכות הסרטה אם אתה לא רוצה למחוק כל כמה ימים,כי באיכות סטנדרטית זה בערך 32 גיג'ה ל4 שעות צילום,וזה בהגזמה. -
@ארי63 אמר במחפש המלצה למצלמת וידאו:
24?!? לא נראה לי שיש, מה שיש לי זה אחת עם אופציה להטענה באמצע עבודה ואני מחבר לפאוור בנק\מטען נייד 10,000 MAH. התוצאה תהיה בסביבות 11-12 שעות .
אתה תוכל לחבר למטען.רוב העבודה הקשה של המצלמה היא בסופ"ש.
וכל יום בערב כ 4 שעות@ארי63 אמר במחפש המלצה למצלמת וידאו:
אחרי כל זה, חשבת על העלות ? מצלמה הכי פשוטה ,כמו שיש לי עם חיבור למיקרופון חיצוני עולה 2000 ש"ח והטובות יותר עולות בכפולות..
עוד משהו תצטרך להתפשר על איכות הסרטה אם אתה לא רוצה למחוק כל כמה ימים,כי באיכות סטנדרטית זה בערך 32 גיג'ה ל4 שעות צילום,וזה בהגזמה.העלות זה גם חלק מהבעיה שלי אבל בשביל לפתור בעיה מעצבנת אני צריך כנראה טיפה להשקיע על משהו שיתן לי מענה לפני שמורידים 10 קילו על מישהו.
השאלה אם במצלמת אבטחה מהי רמת קליטת הקול ששומעים?
מבחינת איכות הוידאו זה פחות משנה לי (אני לא צריך שיראו באיכות מעולה - הוידאו נועד רק לתת לי סוג של הוכחה שיש הקלטה מאזור מסויים ושלא לקחתי הקלטה ממקום אחר.)
יש לי בבית מצלמת אבטחה (משנים עברו) אולי אני ארכיב אותה ונראה איך שומעים -
אם יש לך מערכת dvr. אז אתה יכול לחבר לה מיקרופון באופן נפרד. 150 שח כמדומני המיקרופון הוא באיכות הקלטה טובה מאד.
לחילופין אתה רוצה לחסוך כסך יש לי רעיון נוסף. למה שלא תשים מצלמת אבטחה עם הקלטת קול. יש לשיאומי משהו מצוין ב 150 שח. ותשים מכשיר הקלטה מול המצלמה שיראו שמקליט.
אם יש הקלטה שלא תשמע ברור במצלמה תוכל לשמוע מהמקליט. -
@zvinissim אני הייתי אומר לך ללכת על המצלמת אבטחה - בית חכם של שיאומי שעולה 50 דולר, זה הובא כאן בפורום בימים האחרונים.
לגבי ההקלטה אני לא יודע. מסתבר שיש לו הקלטה איכותית.
אבל יש לו איכות גבוהה ונראה לי שיש שם אפשרות להקלטה לפי שעות.
ויש לזה עוד מעלות, שאתה יכול לדבר עם זה, תבדוק את המפרט, נראה לי שזה בדיוק מיועד בשביל מקרים כאלו.תקשורת קולית דו-כיוונית
מצלמת האבטחה הביתית החכמה מגיעה עם מיקרופון מבטל רעשים ורמקולים באיכות גבוהה כך שתוכלו לתקשר בצורה ברורה וחלקה.
-
@WWW אמר במחפש המלצה למצלמת וידאו:
@zvinissim אני הייתי אומר לך ללכת על המצלמת אבטחה - בית חכם של שיאומי שעולה 50 דולר, זה הובא כאן בפורום בימים האחרונים.
ויש לזה עוד מעלות, שאתה יכול לדבר עם זה, תבדוק את המפרט, נראה לי שזה בדיוק מיועד בשביל מקרים כאלו.תקשורת קולית דו-כיוונית
מצלמת האבטחה הביתית החכמה מגיעה עם מיקרופון מבטל רעשים ורמקולים באיכות גבוהה כך שתוכלו לתקשר בצורה ברורה וחלקה.
@zvinissim
יש לי כזה. אם אתה רוצה אוכל להביא לך לבדיקה. (במרכז) -
@ראש-פינה אמר במחפש המלצה למצלמת וידאו:
אם יש לך מערכת dvr. אז אתה יכול לחבר לה מיקרופון באופן נפרד. 150 שח כמדומני המיקרופון הוא באיכות הקלטה טובה מאד.
לחילופין אתה רוצה לחסוך כסך יש לי רעיון נוסף. למה שלא תשים מצלמת אבטחה עם הקלטת קול. יש לשיאומי משהו מצוין ב 150 שח. ותשים מכשיר הקלטה מול המצלמה שיראו שמקליט.
אם יש הקלטה שלא תשמע ברור במצלמה תוכל לשמוע מהמקליט.@WWW אמר במחפש המלצה למצלמת וידאו:
כנראה שאנשים לא הבנינו מה אני צריך
אני לא צריך מצלמת אבטחה לבית!!! - תאמינו לי שאם זה היה נותן לי פתרון כבר מזמן ההיתי מתקין מצלמה כזו (התקנתי כבר כמה מצלמות אבטחה בכל מיני מקומות כך שזה לא הבעיה שלי)
אני צריך מצלמה שאיכות ההקלטה (קול בלבד) שתהיה מיטבית ובעת פתיחת ההקלטה שיוכלו לשמוע בצורה ברורה את הנאמר/נשמע איכות הווידאו פחות מעניין אותי זה רק הוכחה ששמתי מצלמה במקום המדובר.
אולי אסביר לכם למה אני צריך ותבנו לבד
אני גר בבנין בן 5 קומות ואני גר בקומה רביעית גר שהשכן שמעלי הוא קומה אחרונה.
אותו שכן גורר מעלי כיסאות ושולחנות בקצב מטורף ובלתי רגיל.
כמה שניסיתי לדבר/לשלוח שכן שיסביר לא מועיל לי מאומה.
הבעיה מחריפה היא בערבי שבתות ושבתות ובמקום עונג שבת יש לי עונש שבת עם 3-4 שעות גרירת כיסאות בערב שבת ברצף ובמהלך כל השבת כל שבמקום לשבת ולאכול סעודת שבת בנחת יש לך גרירות על הראש.
בהתייעצות ובעצת עו"ד (וגם הוא רוצה לשמוע אם זה מידתי או לא) הגעתי למסקנה שאני צריך לשים מצלמה וודאו עם מיקרופון איכותי בגובה של 1.65 מטר לערך (שזה גובה ממוצע של בנאדם) ולהקליט את כל הגרירות ואז להחליט אם זה מידתי או לא.למה מצלמת וידאו ולא רק מכשיר הקלטה בהסבר הפשוט שחייבים לראות את המקום בעת הרעשים ושלא תהיה טענה שההקלטה ממקום אחר)
אז זהו....
- כל מצלמה שאין בה מיקרופון איכותי יורדת מהפרק.
- ההקלטה צריכה להיות רציפה של לפחות 4-5 שעות עם הפסקה להפעלה אוטומטית למחרת היום או לחילופין הפעלה והקלטה כל מהלך סוף השבוע.
- על ההקלטה צריך להיות חותמת של תאריך ושעה (מה ששכחתי לציין בהודעתי הראשונה) כהוכחה שלא בילפתי.
- אין אפשרות להפריד בין המצלמה למיקרופון זה חייב להגיע כיחידה אחת. (אני גם צריך לצלם היכן מיקמתי את המצלמה ואין הפרשי כיונים בין המיקרופון לוודאו.)
מי שיש לו רעיון איך להקליט את הרעשים של הגרירות (בכל צורה שהיא) אשמח לפתרון/לשמוע.
אני מבקש לא להסיט את הדיון למקומות אחרים -
אני צריך מצלמה שאיכות ההקלטה (קול בלבד) שתהיה מיטבית ובעת פתיחת ההקלטה שיוכלו לשמוע בצורה ברורה את הנאמר/נשמע איכות הווידאו פחות מעניין אותי זה רק הוכחה ששמתי מצלמה במקום המדובר.
עדיין אני חושב שייתכן והמצלמה הנ"ל תתן לך מענה.
זה לא בדיוק מצלמת אבטחה, זה בית חכם ומיועד לשיחות.