מכשיר מעקב GPS {איתוראן}
-
@WWW אמר במכשיר מעקב GPS {איתוראן}:
2 הקישורים מובילים לאותו מקום.
תוקן,
@דף-היומי אמר במכשיר מעקב GPS {איתוראן}:
אני מבין מהתשובה שאין דבר כזה
זה חייב ליצור קלט-פלט על משהו מבוסס קירבה בלוטוס או וויפי, או מרחוק עם רשת סלולרית.
-
אני צריך מכשיר GPS שמתקינים אותו על כל מוצר שרוצים, ואפשר לעקוב אחריו בכל רגע נתון דרך אתר או משהו כזה.
משהו דומה לאיתוראן.
רציתי לשאול אם דבר כזה חייב כרטיס סים או שיש אפשרות אחרת.מקוה שזה המקום המתאים לנושא הזה. אם לא, נא להעיר...
@דף-היומי למשדרי GPS אין צורך בסים או בחיבור ארשת/אינטרנט כול שהוא אלא רק משדר אנטנה GPS וסוללה.
הראיה מכך שלמכשירי GPS עצמיים כדוגמת MIO אם IGO אין להם בכלל סים או חיבור לרשת.WEZE ודומיים דורשים סים וחיבור לרשת רק עבור שליחת הבקשה למציאת הכתובת לנסיעה ומעבר לכך לא חייבים חיבורי רשת למינהם.
גם בטלפונים חכמים בשימוש WEZE לא חייבים חיבור לרשת אלא רק חיבור ללויין GPS.אני אנסה למצוא לך חלק כזה שאתה מחפש
-
@zvinissim אמר במכשיר מעקב GPS {איתוראן}:
אני צריך מכשיר GPS שמתקינים אותו על כל מוצר שרוצים, ואפשר לעקוב אחריו בכל רגע נתון דרך אתר או משהו כזה.
משהו דומה לאיתוראן.
רציתי לשאול אם דבר כזה חייב כרטיס סים או שיש אפשרות אחרת.מקוה שזה המקום המתאים לנושא הזה. אם לא, נא להעיר...
@דף-היומי למשדרי GPS אין צורך בסים או בחיבור ארשת/אינטרנט כול שהוא אלא רק משדר אנטנה GPS וסוללה.
הראיה מכך שלמכשירי GPS עצמיים כדוגמת MIO אם IGO אין להם בכלל סים או חיבור לרשת.WEZE ודומיים דורשים סים וחיבור לרשת רק עבור שליחת הבקשה למציאת הכתובת לנסיעה ומעבר לכך לא חייבים חיבורי רשת למינהם.
גם בטלפונים חכמים בשימוש WEZE לא חייבים חיבור לרשת אלא רק חיבור ללויין GPS.אני אנסה למצוא לך חלק כזה שאתה מחפש
צודק, GPS לא צריך רשת מלבד תקשורת לווינית.
אבל הוא רוצה משהו כמו איתוראן שממרחק תדע איפה המכשיר, וזה איך תדע ללא רשת סלולרית? -
@ארי63 אמר במכשיר מעקב GPS {איתוראן}:
צודק, GPS לא צריך רשת מלבד תקשורת לווינית.
אבל הוא רוצה משהו כמו איתוראן שממרחק תדע איפה המכשיר, וזה איך תדע ללא רשת סלולרית?@ארי63 הקדמת אותי ב 5-7 דקות
אחלק את התשובה ל 2:
- ברמת העיקרון לא צריך כרטיס סים.
כרטיס סים נועד רק לשליחת SMS ב SOS בחירום (או שהמכשיר יצא מהטווח שהגדרת לו [נראה לי] -עריכת המשפט). - ישנם משדרי GPS (אני אחפש משהו כזה) שמגיע עם אפליקציה שאתה מתקין אותה ורושם את המכשיר ה- GPS שלך (בד"כ ב GPS מגיע עם אפליקציה שבנויה למכשיר עצמו) ובתוך האפליקציה אתה מגדיר את רדיוס משהיה של המכשיר ובמידה שהמכשיר יצא מהגבולות שהגדרת אתה מקבל התראה לטלפון. (בדיוק כמו אזיק אלקטרוני של השב"ס)
- ברמת העיקרון לא צריך כרטיס סים.