אנגלית.....
-
הגיע הזמן ללמוד אנגלית..
וזה דבר שמאד מציק לי
יש לי ידע טוב בקריאה אין לי בעיה לקרוא חומר תכנותי באנגלית וכן חומר קל בכל נושא אחר
הבעיה זה הדיבור וההבנה
אין לי עם מי לדבר ואת מי לשמוע לא גרים בסביבתי דוברי אנגלית
ואני אשמח לשמוע רעיונות איך אפשר לשפר את ההבנה בשמיעה כולל אנשים עם מבטא שמדברים מהר
וכן את הביטוי שלי באנגלית שהוא לא רע אבל מאד משובש לאוזן אמריקאית מן הסתם
יש לי נתיב במחשב ככה שסרטי יוטיוב לא באים בחשבון
הצורך העכשיו התעורר בעקבות כמה הצעות עבודה שנדרש בהם קשר עם אנשים מחול שירדו בגלל רמת האנגלית שליפורסם במקור בפורום CODE613 ב11/06/2015 14:29 (+03:00)
-
לג'רוזלם פוסט יש שירות שנקרא לייט טוק, כלומר מאמן אישי טלפוני באנגלית.
מתוך האתר:מאמן אישי טלפוני באנגלית בכל שעה ומכל מקום.
על שירות Lite Talk
כל אדם אשר לומד שפה זרה יכול להעיד עד כמה קשה להגיע לרמה של דיבור שוטף וספונטני בה. לרוב האנשים היכולת לדבר בחופשיות היא המיומנות החשובה ביותר אותה היו רוצים לשפר. זו הסיבה שהחלטנו , בג’רוזלם פוסט לייט, להעמיד לרשות קוראינו המעוניינים לשפר את האנגלית- צוות של מורים פרטיים שישוחחו עמכם ויעזרו לכם לשפר את הדיבור!
מחקרים רבים מראים כי “חבר לשיחה” אשר דובר את השפה כשפת אם
שניתן לשוחח עמו בצורה קבועה זוהי דרך יעילה ומוכחת לצבור בטחון ושטף בדיבור.
אימון של רבע שעה על כתבה מג’רוזלם פוסט לייט או נושא לבחירתך עם מורה לאנגלית.לרשותך מגוון תוכניות העונות על הצרכים של כל אחד ואחת – הכנה לנסיעה לחו”ל, הכנה ללימודים אקדמאיים (אמיר/אמירם), הכנה לבגרות, תכנית למתחלים, אנגלית עסקית, תכנית ממוקדת דקדוק ועוד.
הם מציעים שיחה אחת בחינם לניסיון והתרשמות.
לפרטים:
או בטלפון *2423
אני לא מקבל מהם רווחים וכדו' פשוט שמעתי על זה מחבר מרוצה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/06/2015 23:34 (+03:00)
-
אז זהו
עברתי שיעורי ניסיון בBright English ובג'רוזלם פוסט
ההבדלים הם כאלה:
שיעורים בBright English:
1.חצי שעה כל שיעור
2. בין שלוש לחמש פעמים בשבוע צריך להתחייב להתמיד
3.המורים הם אנשים דוברי אנגלית שפת אם מהבית עם תואר בחינוך מאונברסיטאות בבריטניה וארה"ב
4. השיעור יותר זורם לא מתקנים כמעט תוך כדי ולאחר השיעור מקבלים משוב במייל על טעויות מילים חדשות וכד' בשיעור נסיון שאני עברתי המאמן לא ידע כמעט עברית כך שחייבים אנגלית מוחלטת לאורך כל השיחה
5. המחיר 2400 ל40 שיעורים סה"כ 60 ש"ח לחצי שעה
אם עושים 5 פעמים בשבוע זה יוצא חודשיים וחצי אם 4 פעמים זה יוצא שלוש וחצי ואם 3 פעמים זה יוצא ארבע +
שיעורים בג'רוזלם פוסט
1.רבע שעה כל שיעור
2.אפשר חמש פעמים בשבוע אפשר גם פעם אחת ניתן למשוך זאת לתקופה של עד שנה
3.המורים דוברים אנגלית ברמת שפת אם שJP העביר להם קורס בהנחלת האנגלית...
4.מדברים יותר לאט ומובן אם התלמיד ברמה יותר בסיסית כמוני :? ומתקנים ממש כל משפט שהדקדוק לא בסדר ועוזרים להשלים מילים ואח"כ מקבלים משוב
5. 80 אימונים לתקופת ניצול של עד 12 חודשים. בתשלום של:
(₪245.83* 12תשלומים)2950=₪ בלבד ובנוסף תקבל 8 אימונים
40 אימונים לתקופת ניצול של עד 12 חודשים. בתשלום של:
(₪145.75* 12תשלומים)1749=₪ בלבד ובנוסף תקבל 8 אימונים
30 אימונים לתקופת ניצול של עד 12 חודשים. בתשלום של:
(₪112.4* 12תשלומים)1349=₪ בלבד ובנוסף תקבל 3 אימוניםסה"כ בין 67-81 ש"ח לחצי שעה
המשוב מהשיעור בJP היה שאני ברמה בסיסית קשה לי להבין עם מבטא צריך לעבוד על הבנת הנשמע וכן טעויות בדקדוק
אם למישהו יש ניסיון בשיעורים טלפוניים אשמח לשמוע חוויות ובעיקר איך הרמה אחרי התענוג היקר
וכן אם יש רעיון אחר גם בא בחשבוןפורסם במקור בפורום CODE613 ב14/06/2015 12:55 (+03:00)