התקנת אנדרואיד על טאבלט Teclast X80 pro
-
ערב טוב לכולם!
ברשותי טאבלט (סיני) של Teclast מדגם X80 PRO שבעבר הגיע עם 2 מערכות הפעלה במקביל (וינדוס + אנדרואיד 5 כמדומני..)
בזמנו הייתי צריך אותו לכל מיני בדיקות, וכיון שעם 32GB בקושי היה לו מקום לשני מערכות ההפעלה, אז מחקתי את המחיצות של האנדרואיד והשארתי רק את הוינדוס (למה לא הפוך? כי רצית לבדוק עליו כמה תוכנות שנכתבו בC#...)עכשיו אני רוצה ההיפך! אני רוצה למחוק את הוינדוס ולהתקין עליו אנדרואיד.
עשיתי כל מיני חיפושים בגוגל ומצאתי את הקבצים שאני צריך להתקין (קובץ קושחה, קובץ של האנדרואיד ועוד כמה), אבל אני לא מבין איך אני מתקין אותם.האם יש דרך פשוט להכניס USB שהקבצים עליו ודרך הBOOT להתקין אותם? או שצריך איזה תוכנה מיוחדת דרכה ל"הפליש" את הקושחה ורק אח"כ את האנדרואיד? (אני לא מבין בזה.. אבל זה מה שהצלחתי להבין שצריך לעשות..)
אשמח לעזרה מכל מומחי האנדרואיד כאן, וכל מי שרוצה לתרום מניסיונו או מזמנו להחכמיני.
תודה רבה!
אברהם -
אם אין אני לי - מי לי...
אז לבסוף מצאתי כאן את התשובה: https://forum.xda-developers.com/x98-air/help/teclast-x80-pro-root-android-remove-t3630574 (הפוסט הראשון).
בקצרה: יש שם קישור להורדה של קובץ זיפ, הכולל בתוכו כמה כלים להתקנה של דרייברים ותוכנה בשם Intel Phone Flash Tool שאיתה צורבים את האנדרואיד למכשיר.
(מכיון שלדגם הזה יש מעבד של אינטל Atom X5.הצלחתי להתקין, אבל המצלמה שם לא עובדת.. כנראה חסרים דרייברים, אבל לא נורא - היא לא מעניינת אותי כרגע.