ג'ימייל: "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה", האם ומתי זה עובד?
-
אני מקבל מיילים בג'ימייל שלי מכתובת אחרת. ג'ימייל שולף אותם בשבילי באמצעות POP3. הכתובת הנ"ל גם מוגדרת בשבילי ככתובת נוספת לשליחה בתוך ג'ימייל.
אני רוצה שמענה למייל שנשלחה לכתובת השנייה יישלח אמצעות אותה כתובת.
בשביל כך אמור להיות הגדרה:
אך זה לא עובד בשבילי.
האם ידוע למישהו על איזה תנאים צריך לענות כדי שההגדרה הנ"ל תעבוד? -
@chagold אמר בג'ימייל: "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה", האם ומתי זה עובד?:
מה הכוונה לא עובד
שבברירת מחדל זה עונה מהכתובת הדיפולטית ולא מהכתובת לה נשלחה ההודעה.
אני צריך כל פעם לשנות את כתובת המקור ידני. ככה:
וכן, האם ביצעת אימות של הכתובת לצורך השליחה?
כן.
-
@yossiz אמר בג'ימייל: "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה", האם ומתי זה עובד?:
אני מקבל מיילים בג'ימייל שלי מכתובת אחרת. ג'ימייל שולף אותם בשבילי באמצעות POP3. הכתובת הנ"ל גם מוגדרת בשבילי ככתובת נוספת לשליחה בתוך ג'ימייל.
אני רוצה שמענה למייל שנשלחה לכתובת השנייה יישלח אמצעות אותה כתובת.
בשביל כך אמור להיות הגדרה:
אך זה לא עובד בשבילי.
האם ידוע למישהו על איזה תנאים צריך לענות כדי שההגדרה הנ"ל תעבוד?@yossiz בהגדרות של ג'ימל תשנה את המייל שאתה רוצה לבררת מחדל ותסמן שישלח מהכתובת הזו
-
@zvinissim
אני לא רוצה שיהיה ברירת מחדל לכל המיילים, רק כאשר אני עונה למייל שנשלח לאותה כתובת.
דוגמה: יש לי כתובת main@gmail.com, וכתובת משנית secondary@example.com.
אני רוצה שברירת המחדל יהיה שמיילים חדשים יישלחו מאת main@gmail.com. כאשר אני עונה למייל שנשלח לכתובת secondary@example.com אז אני רוצה שהתשובה יהיה מאת secondary@example.com -
@שמואל4 אמר בג'ימייל: "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה", האם ומתי זה עובד?:
לי יש Gsuite וזה עובד לי מצויין.
Gsuite זה גם ג'ימייל. אצלי יש לי כתובת אחת לא מנוהל על ידי ג'ימייל בכלל. השאלה אם זה מה שמפריע.
אולי בגלל שאני משתמש עם smtp לשליפת הדןאל...
אין דבר כזה . SMTP לא שולף מייל. זה רק שולח מייל
-
ככה זה עובד:
אני מקבל את המיילים בהפנייה ממיילגון, וגם מוציא אותם משם על ידי השרת smtp שלהם, וככה מוגדר לי וזה עובד לי מצויין גם במחשב וגם בGMAIL בנייד...
לא יודע למה לא עובד אצלך...
וחוץ מזה יש לי עוד שמות בתוך הדומיין שלי שהגדרתי וזה יוצא מהשרת של גוגל... -
@yossiz אמר בג'ימייל: "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה", האם ומתי זה עובד?:
Gsuite זה גם ג'ימייל. אצלי יש לי כתובת אחת לא מנוהל על ידי ג'ימייל בכלל. השאלה אם זה מה שמפריע.
זה לא אמור להפריע
אצלי אחת הכתובות יושבת על שרת פרטי שלי, וכשמגיע מייל לשם בהשבה הוא מחזיר מאותה כתובת.
לא הייתי צריך להגדיר משהו מיוחד מלבד אימות הכתובת.לא בדקתי אם הוא ממש מעביר את המייל לשרת שלי, או רק מזייף את הכתובת בהצלחה, אבל זה ניתן לבדיקה
-
יש עוד דבר מעניין, שבאמת הייתי צריך לפתוח על זה נושא נפרד, אבל נראה לי שקושיא אחת מיישבת את השנייה.
המייל המשני שאני מדבר עליו הואיוסי@יצ.קום
(למי שעוד לא ניחש...). עכשיו, כאשר אני שולח מכתובת זו, מופיע אצל המקבל שזה נשלח דרך או via יצ.קום.
לפי ההבנה שלי, זה אמור להופיע רק כאשר ה-envelope sender של המייל שונה ממה שכתוב בכותרות של המייל בהידר ה-from
. אבל אצלי הם אותו דבר ועדיין מופיע שנשלח via.
לדעתי, זה נגרם מחמת באג של גוגל שלא שמים לב ש-xn--eeb0a.xn--9dbq2a
ו-יצ.קום
זה אותו דומיין.
יכול להיות שזה מה שגורם לבאג זה גם כן. -
@clickone אמר בג'ימייל: "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה", האם ומתי זה עובד?:
אצלי אחת הכתובות יושבת על שרת פרטי שלי, וכשמגיע מייל לשם בהשבה הוא מחזיר מאותה כתובת.
איך המייל מגיע? האם אתה מעביר לג'ימייל או שג'ימייל שולף אותו מהשרת שלך?