הגדלת זכרון בgmail פרטי
-
@dovid אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
מיציתם אפשרות של מחיקה?
תחפשו מיילים גדולים ממגה למשל.
יכולים להיות רבים כאלה שלא יהיה אכפת לכם למחוק.וגם לזכור שה-15ג"ב כוללים גם את מה שיש בדרייב, ושם צריך למחוק גם מסל המיחוזר כדי לראות את הרווחים.
אפשר לראות כאן כמה מהזיכרון תפוס על ידי ג'ימייל וכמה על ידי דרייב. -
@ברוך אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
חבר אמר לי שאפשר לקנות באיביי נראה לי טרה אחסון בגרושים ....
אני יבדוק את זה וישלח קישור....אכן, ראו כאן: https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=google+storage
אבל מכמה שבדקתי זה לא בדיוק כמו הנפח המקורי. זה רק תיקייה בגוגל דרייב עם נפח ללא הגבלה, ולא מוסיף נפח לג'ימייל.
אבל גם זה נשמע מעניין מאוד...
-
@aiib אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
@בערל השאלה היא כמה זה אמין וחוקי. ומה עלול לקרות כשיסגרו לך את החשבון
חוקי מבחינת מי?
לא חושב שיש לחשוש לסגירת החשבון כי כאמור זה כנראה מאוחסן במקום חיצוני שרק מחובר איכשהו לגוגל דרייב כתיקייה.אבל יש חשש רציני לבטיחות הקבצים. כנראה שלמוכר יש את גישה מלאה...
-
@בערל אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
לא חושב שיש לחשוש לסגירת החשבון כי כאמור זה כנראה מאוחסן במקום חיצוני שרק מחובר איכשהו לגוגל דרייב כתיקייה.
אבל יש חשש רציני לבטיחות הקבצים. כנראה שלמוכר יש את גישה מלאה...רק הפכת את זה ליותר מפחיד. אני חשבתי עד היום שגם אם גוגל יחליטו לסגור את החשבון הם יתנו התראה מראש. אבל ברגע שזה תלוי באיזה גוי שיום אחד קם ברגל שמאל ומחליט לסגור לך את האחסון עם כל החומר שלך...
-
@בערל אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
@שמואל4 אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
זה לכאורה משהוא כמו שאני אמרתי, שיש לאחד ללא הגבלה והוא נותן תיקיה,
זה לא של גוגל, זה כנראה משהו חיצוני שיכול להתחבר לגוגל דרייב.
כי ראיתי שאין אפשרות ליצור קישור לתיקייה\קובץ רק לשתף עם כתובת...זה נראה לי איחסון שיתופי.
אם זה על בסיס של גוגל זה זה. -
@אלי-TZA אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
עוד דבר שיכול לעזור:
דובר כאן בעבר על קבצים שנמחקו מהדרייב אך עדיין תופסים מקום, אולי קבצים ששותפו ואז נמחקו. הביאו שם קישור לחיפוש ומחיקה שלהם.@aiib אמר בהגדלת זכרון בgmail פרטי:
@אלי-TZA יש לך את הקישור?