מידע על חנויות אינטרנט כמות משתמשים וכו איך אני משיג?
-
-
@מעמד אמר במידע על חנויות אינטרנט כמות משתמשים וכו איך אני משיג?:
@WWW נראה לי שהוא רוצה לא סקר על סינונים אלא על חנויות אינטרנט
על הכל ביחד אני צריך תמונה כללית
לדוגמה איקס אנשים משתמשים רק במייל
איקס אנשים משתמשים באינטרנט ללא אתרי קניות
וכו
וכן בחנויות אני זוכר שלפני כמה שנים אמר לי מישהוא שהתחילו החנויות אינטרנט נפתחה ליד ישיבת מיר חנות שבהתחלה היו לה שתי עמדות ותוך שנה אם אני זוכר נכון זה נהפך לשבעים עמדות
השאלה כמה היום לפחות משוער יש עמדות ברחבי הארץ
וכמה מהם פתוח אתרי קניות
ואם יש דרך לדעת כמות משתמשים משוערת -
@shukiha מתוך המעקב שלי על כמה חנויות נראה לי שהשימוש באתרי קניות הוא השימוש הכי פחות נפוץ בחדרי המחשבים. רכישות אינטרנטיות מבוצעות לרוב ע"י מחזיקי אינטרנט בבית או בעבודה.
לענ"ד ההסבר לזה הוא שרכישה אינטרנטית היא ברמת חשד גבוהה יותר ונדרש לרוכש יותר התיעצות ותהליך עד הרכישה בפועל ולכן לא כ"כ מעדיפים לבצע את התהליך הזה בחדר מחשבים ציבורי שהאוירה בו יותר זמנית. למשל, זוג יעדיפו לשבת יחד לרכישה כזו וכד'.
בחדרי המחשבים הרוב יושבים על המייל, חיפושי מידע, יד 2 וכד' ושירותי ממשל. -
@רוב-יועץ אמר במידע על חנויות אינטרנט כמות משתמשים וכו איך אני משיג?:
בחדרי המחשבים הרוב יושבים על המייל, חיפושי מידע, יד 2 וכד' ושירותי ממשל.
לא מדוייק ורחוק מהמציאות, חדרי המחשבים הנם מקום לבזבוז זמן, אני אומר זאת מהיכרות ומבדיקות, בוא תספר לי מה יש לאברך בן 20 שלא עושה קניות באתרים בחול ואין לו ארגון או עסק כלשהו וכל המשפחה בריאה ב"ה לשרוף כל יום בין שעה לשלוש בחדר מחשבים?
-
@רוב-יועץ אמר במידע על חנויות אינטרנט כמות משתמשים וכו איך אני משיג?:
לענ"ד ההסבר לזה הוא שרכישה אינטרנטית היא ברמת חשד גבוהה יותר ונדרש לרוכש יותר התיעצות ותהליך עד הרכישה בפועל ולכן לא כ"כ מעדיפים לבצע את התהליך הזה בחדר מחשבים ציבורי שהאוירה בו יותר זמנית. למשל, זוג יעדיפו לשבת יחד לרכישה כזו וכד'.
בחדרי המחשבים הרוב יושבים על המייל, חיפושי מידע, יד 2 וכד' ושירותי ממשל.תלוי מה קונים?
בשביל גאג'טים (אוזניות, נגנים ,פלאפונים וכו) לא צריך צוות יעוץ
בשביל בגדים תלוי בקטגוריה