מה הדרך הנכונה לעדכן אלמנטים אחרי Ajax
-
שלום וברכה
בעליית העמוד אני קורא Ajax שמחזיר אובייקט מ- json ומעדכן נתונים על המסך ע"ס האובייקט.
המשתמש לאחר שעלה העמוד שולח טופס בajax לאחר ההצלחה אמורים להתעדכן האלמנטים הנ"ל על המסך (מספרים חישובים) וכמו כן צריך עדכון לאובייקט הנ"ל.
האם הדרך היא לעדכן כל אובייקט בנפרד וכמו כן האובייקט JS או לשלוח שוב Ajax ובעצם לרענן את הסקריפט הראשון שוב?
(האם הזמן שהloader יתגלגל על המסך מיותר ולעדכן ידני או שבכל זאת הוא שווה בשביל המיני' עבודה)אשמח לתגובתכם המחכימה.
-
@ש-ב-ח ברור שמבחינת יעילות קוד וביצועים זה בזבוז לטעון את הכל מחדש, אבל לא תמיד זה אמור להפריע לך, אם זו אפליקציה קטנה ואנשים בה מעט אולי זה לא צריך להיות אכפת לך לטעון הכל אם זה מקל עליך, אבל בעז"ה כשהאפליקציה תגדל ותצטרך לסבול מאות משתמשים לדקה השרת שלך יתחיל להרגיש את הטעינה הכפולה.
בקשר לקלות של הקוד, תכף יגיע @dovid וימליץ לך לעבור לאנגולר, אז אני מגלה דעתי שאני מסכים איתו...
-
@יוסף-בן-שמעון אמר במה הדרך הנכונה לעדכן אלמנטים אחרי Ajax:
בקשר לקלות של הקוד, תכף יגיע @dovid וימליץ לך לעבור לאנגולר, אז אני מגלה דעתי שאני מסכים איתו...
גם אני... אבל עוד מעט (אני חייב לסיים איזה שני פרוייקטים, אחר כך אשב ללמוד דבר חדש)