חסימה מוחלטת באקסס של כל קיצורי המקשים
-
שלום רב לכולם!!!
יש לי תוכנה מסוימת לחנות אינטרנט מסוננת כמובן ואני רוצה לשים אותה על כל המחשבים וכל משתמש יכניס את הוקד שלו ולפי זה התוכנה תחשב את הזמן שלו.
אני מאוד יודה למישהו אם יוכל לעזור לי בקוד שמונע מהמשתמשים את כל סוגי הקיצורים במקלדת על מנת לעקוף את התוכנה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/02/2015 20:15 (+02:00)
-
תחליף את הסיומת לaccdr (מגירסה 2007 כמובן) שזה הפעלה בתצורת RUNTIME
עדיין אל תשכח שמשתמש מנוסה יכול להחליף בחזרה את הסיומת,ומשתמש מנוסה יעקוף את חסימת הSHIFT שלך אם תעשה.לכן, אם מדובר במשתמש ממוצע (אפילו ממוצע פלוס) תשנה את הסיומת (כמובן שעדיף לסגור קודם לaccde, ואז לשנות לaccdr)
בהצלחה X2
פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/02/2015 23:52 (+02:00)
-
ClickOne, המדובר הוא אחרי הרצת התוכנה, שלא יוכלו לגשת לשום מקום במחשב מלבד חלון האקסס שיכלול (להבנתי) פקד דפדפן אינטרנט.
צריך לחסום הן (1) קיצורי אקסס כמו ALT+F11 וגם (2) קיצורי מערכת ההפעלה (לחצן WIN, ALT+TA, ועוד כמאה צרופים.לדבר הראשון זה קל יחסית נדמה לי ע"י אירוע Application.OnKey.
הדבר השני לא יודע.פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/03/2015 12:35 (+02:00)
-
יש להשתמש עם אירוע Form_KeyDown בטופס שתמיד פתוח. בדוגמא זו, את כל צירופי המקשים המכילים אלט, קונטרול, שיפט ווינדוס מבוטלים.
Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) Select Case Shift Case Is = 4, 2, 16, 91 'Alt key, Ctrl key, Shift key, Windows key KeyCode = 0 End Select End Sub
כמובן שכדאי לקמפל לaccde או mde.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/03/2015 16:38 (+02:00)
-
@דוד ל.ט.
ClickOne, המדובר הוא אחרי הרצת התוכנה, שלא יוכלו לגשת לשום מקום במחשב מלבד חלון האקסס שיכלול (להבנתי) פקד דפדפן אינטרנט.
צריך לחסום הן (1) קיצורי אקסס כמו ALT+F11 וגם (2) קיצורי מערכת ההפעלה (לחצן WIN, ALT+TA, ועוד כמאה צרופים.לדבר הראשון זה קל יחסית נדמה לי ע"י אירוע Application.OnKey.
הדבר השני לא יודע.accdr או הרצה בRUNTIME (שזה אותו דבר) חוסם את הקיצורי דרך.
@בהצלחה
תודה רבה לכולם
דוד ל. ט. הסביר אותי מצויין
הרעיון לעשות אירוע Form_KeyDown אמור להיות מצוין בפועל זה לא עובד אם למישהו זה כן הצליח אשמח אם יוכל לעלות זאתלא בטוח שזה יעזור, כי ברגע שהאקסס לא בפוקוס הוא לא מושך אליו יותר את ההאזנה של המקשים.
איך התצורה במחשב? נפתח רק החלון של האקסס או גם תפריט התחל? או שבכלל האקסס נמצא על שרת RDP?הסבר יותר מפורט יעזור יותר.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/03/2015 23:33 (+02:00)