נינטנדו סוויץ' - Nintendo Switch
-
הקונסולית משחקים הזאת צריכה אינטרנט להורדת משחקים, האם הוא אפשרי לגלישה ע"י דפדפן וכדומה? (בכשרות מחשבים בארה"ב אומרים שאי אפשר להכשירו).
והאם הוא מתאים לילד משלנו, האם זה יותר בעייתי מהגיימבוי המסורתי או שאולי לא, (ע"י סינון וכד')?
מה דעתכם המלומדת לכך?
תודה. -
@אלישי אמר בנינטנדו סוויץ' - Nintendo Switch:
האם הוא אפשרי לגלישה??
https://www.google.com/search?q=nintendo+switch+browser
והאם הוא מתאים לילד משלנו??
מה נקרא "משלנו"?
לא הייתי נותן כזה לבן שלי גם בלי שום אפשרות גלישה (מאותה סיבה שלא הייתי נותן לו לשחק שום משחק גם במחשב רגיל, ומאותה סיבה שאני לא נחשפתי למשחקי מחשב בילדותי, תודה להורים שלי שיחיו)
אם הייתי נותן לבן שלי, מן הסתם היו זורקים אותו מהחדר שבו הוא לומד
(תברך הגומל שאתה לא בן שלי...) -
@yossiz אני לא שואל את זה עבור הבן שלי, כי הוא ג"כ לומד במוסדות שהדבר הזה פסול לחלוטין, ומאותה סיבה עקרונית כמו שציינת.
אני שואל בשביל מישהו אחר מחו"ל שמשום מה הוא כן קונה את הדברים הללו, האם זה יותר בעייתי מהגיימבוי המסורתי או שאולי לא, (ע"י סינון וכד'). -
-
האם זה יותר בעייתי מהגיימבוי המסורתי או שאולי לא, (ע"י סינון וכד')?
אני לא ממש מכיר, אבל לפי מה שאני מבין אפשר להוריד משחקים ולך תדע איזה...
אם יש אפשרות לבקרה על המשחקים אז אולי שונה.
(אני חושב של @margalit היה היכרות עם זה, תחפש במקצועות) -
@ארי63 אמר בנינטנדו סוויץ' - Nintendo Switch:
(אני חושב של @margalit היה היכרות עם זה, תחפש במקצועות)
את הקונסולה הזאת אני פחות מכירה,
ראיתי את התלמידים שלי קצת משחקים בזה (אלימות וכו') אבל אני ממש לא מכירה את זה.@אלישי אמר בנינטנדו סוויץ' - Nintendo Switch:
בכשרות מחשבים בארה"ב אומרים שאי אפשר להכשירו
כנראה שהם יודעים מה שהם אומרים, לא?
-
הקונסולית משחקים הזאת צריכה אינטרנט להורדת משחקים, האם הוא אפשרי לגלישה ע"י דפדפן וכדומה? (בכשרות מחשבים בארה"ב אומרים שאי אפשר להכשירו).
והאם הוא מתאים לילד משלנו, האם זה יותר בעייתי מהגיימבוי המסורתי או שאולי לא, (ע"י סינון וכד')?
מה דעתכם המלומדת לכך?
תודה.אז ככה ,
מצד המשחקים , אם המכשיר מתאריך ייצור ישן ניתן לפרוץ בקלות יחסית (או עי ידע טכני בסיסי או בלי ידע בכלל עם התקנים SX OS וכדו )
ואז ניתן להתקין משחקים ללא אינטרנט בכלל , עי הורדה של קבצי המשחקים במחשב והעברה ישירות לכרטיס זיכרון .אם אתה קונה משחקים מקוריים בכרטיס - CARTRIGE , תיאורטית חלק גדול מהמשחקים יעבדו ללא חיבור רצוף , מקסימום ידרשו חיבור מדי פעם כדי להתעדכן.
אם המכשיר בר פריצה נתן גם בקלות לחסום את הרשת עי HOMEBREW ו DNS וכו , אני לא רוצה להכנס בכלל לכל התחום של חסימות וכו מכמה סיבות .
אם אתה בונה על משחקים שיורדים מחנות ועל DLC כמובן שתהיה חייב חיבורי רשת (גם לעצם הפעלת המשחק)
לגבי סוג המשחקים , אני לא יודע אם יתאימו לילד מתשבר או תורס אמס, אבל יחסית בנינטנדו יש הכי הרבה משחקים מתאימים, כמובן שצריך לבדוק כל מקרה לגופו (לפעמים האלטרנטיבה של לא לתת בכלל יכולה להיות גרועה יותר וכל מקרה לגופו)
-
בקשר ל 3DS , (אני לא מתייחס ל DS ו DSI כי זה ממש מוצגים מוזיאונים היום) כמעט כולם ברי פריצה , עי כמה כלים ברשת (יש לזה הדרכות מסודרות ברשת , בעיקר תלוי בגירסה של ה FW של המכשיר ) אבל בכל מצב אפשר לחסום שם את הרשת אחרי הפריצה ברמה טובה מאוד ברמה שילד רגיל אין מצב שידע להחזיר. קצת תבררו על זה.
קרוב לוודאי שכשרות רשמית בחיים לא תצא על כזה דבר אבל זה קיים .