משלוח מאמזון
-
@ארי63 אמר במשלוח מאמזון:
דווקא אצלי בר היו מתחת לכל ביקורת.הייתי צריך להפוך עולם רק כדי לעלות על זבץה שהמשלוח אצלם. Dhl ככל הנראה ישאירו לך ליד הדלת אם לא יהיה מענה.
@ארי63 בר שולחים SMS מסודר עם טלפון של השליח כך שאתה יכול להתכתב עם השליח וקישור לאתר שלהם.
DHL שולחים שולחים שולחים גם SMS וגם קישור למיל ולאתר שלהם אך בחינת שעות אתה צריך להתייבש במקום 9 שעות (לפחות היו מחלקים את השעות לחצי יום (משלוח בוקר ומשלוח צהרים)) -
-
@aiib אמר במשלוח מאמזון:
@zvinissim אמר במשלוח מאמזון:
באתר שלהם אין שום טלפון לשרות
*345 ??
1900-72-05-61 ??
@aiib שרות מתוק מדבש
ניסית להתקשר
נכנסתי לאתר שלהם והתקשרתי ומה קיבלתי.......************************************************************************************************************************* זאת התוצאה
תקיש מספר משלוח ותקבל את הסטטוס שהחבילה אצל הבלדר שלך.
תקיש "0" ותגיע לנציג שרות.
לאחר שתקיש "0" ותקבל ניתוק של השיחה.שרות - אין.
תחכה 9 שעות לבלדר שלא תוכל לזוז - זה כן.אני לא יודע בכלל אם זה חוקי לחכות לבלדר 9 שעות
-
@zvinissim אמר במשלוח מאמזון:
1-700-707-345
דיברתי איתם בסוף
הנציג לא הכי ידידותי שחשבתי שאני אתקל בו.במספר שצירפתי?
ידידותי או לא, יצאת עם תוצאה?
אגב, מה יקרה אם לא תהיה בבית? לא ישאירו את זה או יתקשרו אליך?
כי מקסימום תגיד שישאירו אצל שכן וכדו' -
@aiib אמר במשלוח מאמזון:
במספר שצירפתי?
ידידותי או לא, יצאת עם תוצאה?
אגב, מה יקרה אם לא תהיה בבית? לא ישאירו את זה או יתקשרו אליך?
כי מקסימום תגיד שישאירו אצל שכן וכדו'@aiib בעוד אנחנו מתכתבים מתקשרת אלי המזכירה של המנכ"ל ובאמת בשיחה ידידותית היא מתנצלת על השעות המסירה של 9 שעות והם מנסים למצוא פתרון לבעיה הזו. (כנראה שאני לא היחיד בתופעה ההזויה הזו של DHL)
באותו שיחה היא אמרה לי שיש אפשרות לקבל את המשלוח מרכז שרות אך הסברתי לה שאין לי בכלל אופציה כזו.
היא תבדוק מה אפשר לעשות ונקווה שתחזור אלי.זה כבר נקרא שרות של חברה שמכבדת את עצמה
-
@aiib אמר במשלוח מאמזון:
@zvinissim במקסימום יביאו לך את ליד הדלת או לשכן עוד יותר מקסימום זה יחזור לאמזון ותבקש שישלחו לך את זה עם חברה אחרת
@aiib איך בדיוק?
המשלוחים שלי באים לעבודה.
אני אפילו לא מתאמץ ללכת לדואר בזמן האחרון החבלות מגיעות אלי עד למשרד (מקסימום עולה חצי קומה לדואר מ 2- לקומת 1- או לקומת הקבלה)בכל אופן תודה לכולם
המשלוח כבר הספיק להגיע אלי (בזמן הזה שעבר בין הודעתי להודעה הקודמת של @aiib )