גרירת קבצים למייל מתוך קיצורי הדרך בשורת המשימות
-
מאז ומעולם, תמיד הייתי גורר קבצים לתוך המייל (קבצי pdf, וורד, אקסל וכו'), ע"י לחיצה ימנית על האייקון הרצוי בשורת המשימות > בחירת הקובץ הרצוי מתוך רשימת הקבצים שהיו בשימוש לאחרונה > גרירה...
מאז ששדרגתי לווינדוס 10, לא ניתן לגרור שום דבר מתוך רשימת 'בשימוש לאחרונה'.
הבו פתרונים....
-
@ליכט אמר בגרירת קבצים למייל מתוך קיצורי הדרך בשורת המשימות:
מאז ומעולם, תמיד הייתי גורר קבצים לתוך המייל (קבצי pdf, וורד, אקסל וכו'), ע"י לחיצה ימנית על האייקון הרצוי בשורת המשימות > בחירת הקובץ הרצוי מתוך רשימת הקבצים שהיו בשימוש לאחרונה > גרירה...
מאז ששדרגתי לווינדוס 10, לא ניתן לגרור שום דבר מתוך רשימת 'בשימוש לאחרונה'.
הבו פתרונים....
לא מצאתי פתרון.
תוכל רק להתנחם בכך שאתה לא היחיד... -
רעיון נחמד לקצר את תהליך חיפוש הקובץ וגרירתו, חבל שלא הייתי מודע לכך בזמן שהוא פעל
-
@ליכט אם אתה משתמש בתוכנת everything, (כמו שהזכרת בנושא אחר), אז יש לי כמה טיפים לייעל את השימוש, וזה יעזור גם בנושא זה
- אני מוצא את זה מאוד שימושי למיין את הקבצים לפי שינויים אחרונים.
אם אין לך עמודה כזאת, תעשה לחיצה ימנית על כותרת העמודות להוסיף אותו.
ככה אפשר במהירות למצוא קובץ וורד האחרון שערכת ע"י כתיבת רק המילה "docx", בלי שצריך לזכור את שם הקובץ. (לפעמים לא צריך אפילו לחפש כי זה מוצג מיד בראש הרשימה)
ואז אפשר לגרור את הקובץ משם
(זה גם מאוד שימושי כדי לראות איזה שינויים קורים במערכת בזמן אמת) - אני מגדיר קיצורי מקשים אלו:
- הראשון (toggle window hotkey) הוא מקש חם שמציג את החלון אם הוא מוסתר ומסתיר אותו אם הוא גלוי
- השני (קובץ | הפעל כ) הוא להפעיל קובץ כמנהל. כך ניתן לחפש cmd.exe ללחוץ ctrl+shift+enter כדי להפעיל כמנהל.
- אני מוצא את זה מאוד שימושי למיין את הקבצים לפי שינויים אחרונים.
-
@yossiz
איידי דאתית להכי, יש לי כבר פתרון מעין זה כאן: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-cannot-drag-pinned-file-from-taskbar-to/42d529ba-5ff1-404d-84f2-47fcfee8aa32?page=3 (בתגובה אחת לפני האחרונה).
קבצים אחרונים בסייר ווינדוס.אבל גם זה וגם זה, הם רק 'תחליפים', זה לא זה....