הגדרת תיקיית רשת
-
-
@zvinissim אמר בהגדרת תיקיית רשת:
אם אין לך סיסמה אתה חייב לשים גם סיסמה (ועדיף שם משתמש באנגלית ולא בעברית)
א"א להשאיר את הסיסמה ריק, וללחוץ על אישור?
-
אם הוא לא בחר בeveryone ברור שיש דרישה לסיסמה, אי אפשר להשתמש בסיסמה ריקה גם אם היא נכונה.
אבל אם הוא כן הגדיר eveyone (פעמיים, בהרשאות הקבצים ובהרשאות השיתוף) אני גם זוכר במעומעם דרישה כזו שלא תהיה סיסמה ריקה במחשב המשותף, אבל אני לא זוכר לגמרי ואין לי נסיון כי תמיד במחשבים בהם עשיתי אכן היה סיסמה. -
@dovid אמר בהגדרת תיקיית רשת:
אם הוא לא בחר בeveryone ברור שיש דרישה לסיסמה, אי אפשר להשתמש בסיסמה ריקה גם אם היא נכונה.
אבל אם הוא כן הגדיר eveyone (פעמיים, בהרשאות הקבצים ובהרשאות השיתוף) אני גם זוכר במעומעם דרישה כזו שלא תהיה סיסמה ריקה במחשב המשותף, אבל אני לא זוכר לגמרי ואין לי נסיון כי תמיד במחשבים בהם עשיתי אכן היה סיסמה.@dovid אפשר לנסות להרים 2 מכונות וירטואליות ולנסות לבדוק את זה אם צריך סיסמה או לא לפי הרשאות
-
תודה רבה לכולם על כל העזרה, ישלם ה' משכורתכם!
לענייננו: מוגדר everyone באבטחה ובשיתוף אך המצב ללא שינוי.
מהמחשב הראשי אני נכנס בלי שום בעיה לתיקיות המשותפות במחשבים האחרים ברשת ובמחשב המשני יש את הודעת השגיאה שהובאה לעיל בכניסה לכל המחשבים והקשת הסיסמה של המחשב המשתף מקפיצה שוב את אותה הודעה. לכאורה הבעיה בו, השאלה איפה? ראיתי שהרשת מוגדרת בו רשת בעבודה בעוד בשאר היא מוגדרת רשת ביתית, שינוי ההגדרה לא שינה משהו, לנסות יציאה וכניסת משתמש?יש ברשת מחשב שלישי (שבו קיים בו כבר כונן רשת מוגדר לתיקיה שאני מנסה ליצור לה כונן רשת במחשב המשני) ובו אפשר להיכנס למחשב הראשי אך נסיון כניסה למחשבים אחרים שוב מקפיץ את השגיאה לעיל.
יש למישהו רעיון איפה הנקודה?
-
@dovid מספרים בסדר?
בא נגיד שמחשב ראשי נקרא "מחשב 1" ובו נמצאת התיקיה שאני רוצה לשתף עם המחשבים האחרים ברשת.
מחשב משני יקרא "מחשב 2" ובו אני רוצה שתהיה גישה לתיקיה המשותפת במחשב 1 וליצור מיפוי כונן רשת.
המחשב השלישי "מחשב 3" הוא מחשב שכבר יש בו גישה למחשב 1 ומוגדר בו כונן רשת לתיקיה המשותפת.
יש עוד מחשבים "4" ו-"5" שכרגע לא מעניינים אותיאני מעתיק את הטקסט הרלוונטי מההודעה הקודמת בהחלפת שמות המחשבים:
ממחשב 1 אני נכנס בלי שום בעיה לתיקיות המשותפות בכל המחשבים (2 3 4 5).
במחשב 2 יש את הודעת השגיאה שהובאה לעיל בכניסה לכל המחשבים (1 3 4 5) והקשת הסיסמה של המחשב שאליו מנסים להיכנס לא עוזרת ומקפיצה שוב את אותה הודעה.
לכאורה הבעיה במחשב 2, השאלה איפה?
ראיתי שהרשת מוגדרת בו רשת בעבודה בעוד בשאר היא מוגדרת רשת ביתית, שינוי ההגדרה לא שינה משהו, לנסות יציאה וכניסת משתמש?במחשב 3 אפשר להיכנס למחשב הראשי אך נסיון כניסה למחשבים 2, 4, 5 שוב מקפיץ את השגיאה לעיל.
יותר ברור?