עדכון אוטומטי למייל על מבצעים
-
@aiib שלום וברכה, טוב לראותך כאן
לא הבטחתי למצוא לך פתרון... אבל תן לי לחשוב בקול
(אני במקומך הייתי שוקל להירשם לשירות ע"י חבר/מכר/משהו אחר שלא מוגבל על ידי חסימות, אתה יודע שהעדכונים להם להם אתה נרשם הם לא בעייתיים, רק נטפרי לא יכולים לפתוח על סמך זה)מחשבה ראשונה שלי הוא שלקבל מייל (ובפרט מיידית) מחייב שירות חיצוני, וזה בעייתי כנ"ל.
מחשבה שנייה, שגם עם שירות צד שלישי זה לא כל כך פשוט... האם האתר שעליו אתה מדבר בכלל מפרסם RSS? אם לא, עדיין יש שירותים שבודקים אתרים לשינויים ומתריעים כאשר יש שינוי, אבל צריך לדעת איך להגדיר אותם נכוןמחשבה שלישית, האם תוכל להתפשר על תוכנה שרץ על המחשב שלך ששולף את הדף מהאתר כל ככה דקות ובודק לשינויים?
זה לבינתיים...
-
@yossiz אמר בעדכון אוטומטי למייל על מבצעים:
@aiib שלום וברכה, טוב לראותך כאן
נשמע שהתגעגעת...
לא הבטחתי למצוא לך פתרון... אבל תן לי לחשוב בקול
(אני במקומך הייתי שוקל להירשם לשירות ע"י חבר/מכר/משהו אחר שלא מוגבל על ידי חסימות, אתה יודע שהעדכונים להם להם אתה נרשם הם לא בעייתיים, רק נטפרי לא יכולים לפתוח על סמך זה)עקרונית אתה צודק וזה אפשרי מבחינתי. אבל גם לזה אני צריך עזרה....
מחשבה ראשונה שלי הוא שלקבל מייל (ובפרט מיידית) מחייב שירות חיצוני, וזה בעייתי כנ"ל.
מחשבה שנייה, שגם עם שירות צד שלישי זה לא כל כך פשוט... האם האתר שעליו אתה מדבר בכלל מפרסם RSS? אם לא, עדיין יש שירותים שבודקים אתרים לשינויים ומתריעים כאשר יש שינוי, אבל צריך לדעת איך להגדיר אותם נכוןהאתר שאני מדבר עליו מפרסם RSS אבל אני לא יודע איך זה עובד, האם אני יכול לבחור על מה אני אקבל פרסום או שכל עדכון באתר אני אקבל מייל?
מחשבה שלישית, האם תוכל להתפשר על תוכנה שרץ על המחשב שלך ששולף את הדף מהאתר כל כמכה דקות ובודק לשינויים?
בשביל זה צריך מחשב פתוח כל הזמן... נראה לי התפשרות רבה מדי...
אגב יש סיכוי שבעולם המודרני של היום יש מצב לקבל עדכונים קוליים לפלאפון הכשר? אולי איזה חיבור לימות המשיח וכדו'? מכיר משהו?
זה לבינתיים...
-
@aiib אמר בעדכון אוטומטי למייל על מבצעים:
האתר שאני מדבר עליו מפרסם RSS
זה כבר התחלה...
באתר https://blogtrottr.com (שמשום מה נחסם בדיוק היום בנטפרי...) יש אפשרות לקבל התראות מייל עבור עדכוני RSS (בד"כ זה לא מיידי אלא תוך שעה. אם לא שהאתר מפרסם את זה ע"י הודעות פוש, או בחשבון בתשלום, שאז אפשר לבקש עדכון מיידי). יש שם ג"כ אפשרות לסנן לפי מילת מפתח, כלומר לקבל התראה רק אם העדכון כולל מילת מפתח שאתה בוחר.אגב יש סיכוי שבעולם המודרני של היום יש מצב לקבל עדכונים קוליים לפלאפון הכשר? אולי איזה חיבור לימות המשיח וכדו'? מכיר משהו?
ימות לא שייך לעולם המודרני... בכל אופן אני לא מכיר את המערכת שם. יש כאן כמה אלופים שמכירים מערכות ימות. בטח הם יסכימו לבנות משהו בשבילך תמורת תשלום הגון...
-
שמשום מה נחסם בדיוק היום בנטפרי...
אז מה הועילו חכמים בתקנתם?!....
הפוך! זה בדיוק מה ששאלתי האם בעולם המודרני עדיין קיימת אפשרות של כזה דבר מיושן כמו שימות מציעים....
אם יהיה איזה API אני מאמין שיהיה אפשר לשלב זאת בימות. אבל גם אני לא באמת יודע ומכיר את המערכת של ימות...
-
אז מה הועילו חכמים בתקנתם?!....
זה היה בהמשך להצעה זו:
(אני במקומך הייתי שוקל להירשם לשירות ע"י חבר/מכר/משהו אחר שלא מוגבל על ידי חסימות, אתה יודע שהעדכונים להם להם אתה נרשם הם לא בעייתיים, רק נטפרי לא יכולים לפתוח על סמך זה)
אם יהיה איזה API אני מאמין שיהיה אפשר לשלב זאת בימות. אבל גם אני לא באמת יודע ומכיר את המערכת של ימות...
נחכה למכירים... @תכנות
-
ימות לא שייך לעולם המודרני...
למה נראה לך ???
תראה לי מערכת אחת ברמה שלהם
זה שהפורום שם נראה כמו ....
והכל בקודים
זה לא אומר שהם לא אחת המערכות הכי טובות בשוק -
@יעקב-ישראל לא בא למדוד אותם מול המתחרים בתחום. מדדתי מול הטכנולוגיה שמשתמשים בה היום. מי משתמש בשיחות טלפוניות בכלל?....
-
@יעקב-ישראל עזוב... זה לא הנושא הרעיון הובן....