Apeche על ווינדוס. הגדרת כניסה לדף לפי משתמשים.
-
@yossiz אוקי. מה תכלס הפקודה שאני צריך כדי לפתוח משתמש "user" עם סיסמה "0000".
לפי איך שאני מבין משם תהליך יצירת משתמשים הוא נפרד מתהליך שיוך האבטחה לvirtualhost.@shmuel0990 אמר בApeche על ווינדוס. הגדרת כניסה לדף לפי משתמשים.:
לפי איך שאני מבין משם תהליך יצירת משתמשים הוא נפרד מתהליך שיוך האבטחה לvirtualhost.
נכון
מה תכלס הפקודה שאני צריך כדי לפתוח משתמש "user" עם סיסמה "0000".
cd c:\xampp\apache bin\htpasswd -c conf\.htaccess userהתוכנה יבקש ממך להזין סיסמה
-
@yossiz אוקי. מה תכלס הפקודה שאני צריך כדי לפתוח משתמש "user" עם סיסמה "0000".
לפי איך שאני מבין משם תהליך יצירת משתמשים הוא נפרד מתהליך שיוך האבטחה לvirtualhost. -
@shmuel0990 אמר בApeche על ווינדוס. הגדרת כניסה לדף לפי משתמשים.:
לפי איך שאני מבין משם תהליך יצירת משתמשים הוא נפרד מתהליך שיוך האבטחה לvirtualhost.
נכון
מה תכלס הפקודה שאני צריך כדי לפתוח משתמש "user" עם סיסמה "0000".
cd c:\xampp\apache bin\htpasswd -c conf\.htaccess userהתוכנה יבקש ממך להזין סיסמה
@yossiz עשיתי
htpasswd -b -c pass (myuser) (mypassword(יצר לי קובץ "pass" שמכיל בתוכו את שם המשתמש וסיסמה מוצפנת.
אני לא מצליח להכניס את זה לvirtualhostמה אני צריך להוסיף מתוך זה לvirtualhost
Deny from all AuthUserFile /מיקום קובץ המשתמשים AuthName "Restricted Area" AuthType Basic Satisfy Any require valid-user -
@yossiz עשיתי
htpasswd -b -c pass (myuser) (mypassword(יצר לי קובץ "pass" שמכיל בתוכו את שם המשתמש וסיסמה מוצפנת.
אני לא מצליח להכניס את זה לvirtualhostמה אני צריך להוסיף מתוך זה לvirtualhost
Deny from all AuthUserFile /מיקום קובץ המשתמשים AuthName "Restricted Area" AuthType Basic Satisfy Any require valid-user -
@yossiz נכון. אני יודע איך להכניס את המיקום. אבל זה לא עובד. האפצי לא נדלק.
כל השורות שם אני צריך להוסיף? -
@yossiz נכון. אני יודע איך להכניס את המיקום. אבל זה לא עובד. האפצי לא נדלק.
כל השורות שם אני צריך להוסיף?@shmuel0990
אני לא יודע איך זה בווינדוס אבל אצלי (לינוקס) יש משהו כזה<VirtualHost *:80> ServerAdmin webmaster@localhost DocumentRoot /var/www/html ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined <Directory "/var/www/html"> AuthType Basic AuthName "Restricted Content" AuthUserFile /etc/apache2/.htpasswd Require valid-user </Directory> </VirtualHost>וזה עובד
-
@shmuel0990
אני לא יודע איך זה בווינדוס אבל אצלי (לינוקס) יש משהו כזה<VirtualHost *:80> ServerAdmin webmaster@localhost DocumentRoot /var/www/html ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined <Directory "/var/www/html"> AuthType Basic AuthName "Restricted Content" AuthUserFile /etc/apache2/.htpasswd Require valid-user </Directory> </VirtualHost>וזה עובד
הפרמטר