פלאפון שנכבה לבד - מה הפתרון ? (סמסונג יאנג כשר)
-
@מעמד גם לי יש כזה מכשיר, והיות שהוא מכשיר מחודש זה עושה המון בעיות, יש לי חברים עם מכשיר כזה חדש חדש וזה מחזיק להם מאוד יפה, ולגופו של ענין, גם אצלי זה נכבה ונדלק ועשה מה שבא לו, אל תשלול את הרעיון שהבטריה פשוט נופלת או זזה ממקומה,
ואצלי מרוב שהמכשיר עשה בעיות נתתי את זה לטכנאי שאיפס לי את המכשיר, וזה עזר.
אבל אני לא מאמין שידעו פה לענות לך בע"פ על הבעיה שלך ואכן מומלץ לקחת את זה לטכנאי אמין וירא שמים. -
@שוהם307 אמר בפלאפון שנכבה לבד - מה הפתרון ? (סמסונג יאנג כשר):
ואצלי מרוב שהמכשיר עשה בעיות נתתי את זה לטכנאי שאיפס לי את המכשיר, וזה עזר.
יש איכשהו דרך לגבות את האנשי קשר ?
כי אם אני עושה איפוס זה מוחק הכל ! (האמת שרציתי פעם לגבות את האנשי קשר לספר טלפנים על נייר לכל מקרה שלא יבוא, אבל צריך לזה הרבה כח) -
@מעמד אוקיי, תדאג שכל אני הקשר שלך יהיו בתוך זיכרון הטלפון עצמו (אם חלק מהם נמצא בסים אז תעתיק אותם)
לאחר מכן תעתיק את כולם לכרטיס הסים (סים יכול להכיר 250 אנשי קשר ויש סימים שמכילים יותר, אז) בכמה וכמה פעימות,
וכל פעם שאתה מעתיק לסים 250 אנשי קשר, תעתיק אותם שוב למכשיר אחר וכך עד שתגמור להעתיק את הכל,
כך אני עשיתי וזה די קשה ומעצבן אבל זה מה יש,
אבל אל תשכח שלא מחייב בכלל שהפיתרון שלך זה איפוס. -
@מעמד אמר בפלאפון שנכבה לבד - מה הפתרון ? (סמסונג יאנג כשר):
המכשיר שלי בן שנתיים וחצי לפחות ולאחרונה הוא פתאום נכבה לבד
רוב הפעמים שאני רואה את זה, זה כשהוא נמצא בכיס ואני מוציא אותו ואני רואה שהמקשים לא נלחצים כלל ואז אני מבין שהוא נכבה ואני מדליק אותו שוב וזה לא שהסוללה נגמרה כי לפני כן תמיד היה סוללה
אבל היה פעם ששמתי את המכשיר ללילה לידי (לא ממש אבל בחדר שינה) והיה לו 95% סוללה.
בבוקר הוא היה כבוי
מה הבעיה ומה הפתרון ?@מעמד שהמכשיר עובד תפתח את המכסה האחורי בתבריג על הבטריה 2 ברגים שהבטריה לא תזוז
סתם בצחוק - אל תעשה את זה
קח כרטיס אשראי (זה שאתה קונה ממנו הכי הרבה) ותגזור חתיכה קטנה ותשים במרווח שבין הסוללה לטלפון (לא מצד המגעים אלה מהצד השני) שך שזה ילחץ את הסוללה כלפי מעלה.
תשים ותעדכן
-
@שוהם307 אם אני מעתיק ומוחק מהסים אחרי העתקה למכשיר אחר אז בהעתקה זה שוב יעתיק את אותם אנשי קשר שהעתיק בפעם הראשונה !
לי כן זכור שאפשר להעביר
ניסיתי להעביר מספר אחד ולאחר מכן בטלפון היה לי בתצוגה שני מספרים
אחד מהסים ואחד מזיכרון המכשיר -
@מעמד אוקיי, תדאג שכל אני הקשר שלך יהיו בתוך זיכרון הטלפון עצמו (אם חלק מהם נמצא בסים אז תעתיק אותם)
לאחר מכן תעתיק את כולם לכרטיס הסים (סים יכול להכיר 250 אנשי קשר ויש סימים שמכילים יותר, אז) בכמה וכמה פעימות,
וכל פעם שאתה מעתיק לסים 250 אנשי קשר, תעתיק אותם שוב למכשיר אחר וכך עד שתגמור להעתיק את הכל,
כך אני עשיתי וזה די קשה ומעצבן אבל זה מה יש,
אבל אל תשכח שלא מחייב בכלל שהפיתרון שלך זה איפוס.אם אפשר להכניס כרטיס SD למכשיר לא צריך את כל הבלגן.....
-
יכול להיות תנסה לגרד את המגיעם של הסוללה משני הצדדים ולראות אם זה פותר את הבעיה