בעיה מוזרה בפתח טעינה במחשב.
-
@ארי63 האם הוא מדליק את המחשב ומשאיר אותו דלוק כשהסוללה מחוץ למחשב (או שא"א להוציא את הסוללה מהמחשב?).
א"כ הבעיה היא לא בחיבורים אלא לכאורה הסוללה הלכה בדרך כל הארץ..
תוכל לוודאות זאת חלקית ע"י בדיקת סמל טעינת הסוללה בווינדוס, תבדוק מה הוא כותב שם.. -
@אלישי אמר בבעיה מוזרה בפתח טעינה במחשב.:
@ארי63 האם הוא מדליק את המחשב ומשאיר אותו דלוק כשהסוללה מחוץ למחשב (או שא"א להוציא את הסוללה מהמחשב?).
מדליק את המחשב ולא מטעין, בהוצאת הסוללה המחשב מתכבה גם שהמטען מחובר (כמדומני שזה סטנדרטי)
א"כ הבעיה היא לא בחיבורים אלא לכאורה הסוללה הלכה בדרך כל הארץ..
סוללה חדשה.וכן נטענת במחשב אחר.
תוכל לוודאות זאת חלקית ע"י בדיקת סמל טעינת הסוללה בווינדוס, תבדוק מה הוא כותב שם..
לעיתים לא מגיב,לעיתים כותב מחוברת,לא נטענת.
-
@ארי63 זה באמת נשמע בעיה בפתח הטעינה של המחשב, משהו כמו מגעים רופפים וחיבור רק בצורה ובהטייה מסויימת, ולכן מה שזה מדליק את המחשב זה לא ראיה כי איכשהו ישנו מגע לחלקיק שנייה, שזה מדליק את המחשב, האשלה היא האם אכן כשאתה מטה את חיבור המטען למחשב בצורה מסויימת הוא כותב לך באופן רציף שהוא מטעין, או שגם אז הוא משחק עם האינפורמציה..
-
זה חיבור מולחם או סנדל?
מכוסה עם שרינקים אבל באופן כמעט וודאי שזה סנדל.
והאם זה קרה בפתאומיות או שאולי פעם אחת שיחקת עם הגדרות הביוס או מנהל ההתקנים במחשב ומאז זה קרה?
המחשב אצלי יד שניה, ותקופה ארוכה לא הייתי צריך סוללה אז לא היה לי,אבל כעת שקניתי התגלה החתול בתוך השק
-
את הסוללה מהמחשב השני [שאיתו בדקת את הסוללה], המחשב ה"תקול" כן מטעין?
לא בדקתי,אבל ,הסיפור עוד התחיל לפני כן, קניתי סוללה מאלי אקספרס (לא מקורית) היה את אותו סיפור,התלוננתי,קיבלתי כסף חזרה,קניתי מקורית ,רק כעת תפסתי שהבעיה לא בסוללה,(ואני ממש מרגיש רע לגבי זה שסתם קיבלתי את הכסף,אין לי דרך להחזיר לו)
-
@ארי63 אמר בבעיה מוזרה בפתח טעינה במחשב.:
אין לי דרך להחזיר לו
למה אין דרך
אם שלמת דרך פייפאל תוכל לשלוח לו שוב -
עדכון: החלפת פתח טעינה לא עזרה.
אך יש עוד בעיה שככל הנראה קשורה לזה: שאני מפעיל את המחשב עם סוללה אז הוא לא מזהה כלל את המטען שמחובר --אני מוציא את הבטריה באמצע עבודה המחשב מתכבה למרות שהמטען מחובר (והוא עובד איתו יופי שאין בטריה)
שניסיתי לעשות עדכון ל BIOS הוא לא נותן בטענה שאין AC בעוד שגם הבטריה וגם המטען מחוברים.
זה נראה כמו בקר טעינה? או שיש עוד תובנות? -
@ארי63 אמר בבעיה מוזרה בפתח טעינה במחשב.:
@aiib אמר בבעיה מוזרה בפתח טעינה במחשב.:
אסור להחזיר לו
לא רוצה לפתוח שוב את הדיון אבל למה?
כי אתה חייב להחזיר מצד השבת אבידה ואסור להחזיר אבידה לגוי