תוכנה קטנה שתופיע כאייקון "חי" לכל המשתמשים בשולחן העבודה
-
שלום לכולם
אני צריך תוכנה שמביאה תמונה ממצלמת אינטרנט מסויימת, אולם אני צריך שהיא תופיע בשולחן העבודה של כל המשתמשים (שולחן עבודה ציבורי) ותציג בגודל שאקבע את המידע המגיע מהמצלמה. עדיף גם שהתוכנה עצמה לא תהיה מרובת מופעים במובן המהותי (כלומר שכל אחד שמפעיל יוזר יופעל אצלו התוכנה - וכאשר יש ריבוי יוזרים התוכנה פועלת על כמה מופעים) ע"מ שלא לגזול משאבים, אלא במובן התצוגתי בלבד.
איך מה מי מו מה????
תודה לכולם.פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/12/2014 21:01 (+02:00)
-
@דוד ל.ט.
מחשב אחד? או כמה מחשבים?
מחשב אחד הרבה יוזרים נכנסים בשע"מ (=שולחן עבודה מרוחק)
@דוד ל.ט.ובעצם מה נקודת הבעיה? להגביל ריבוי מופעים על אותו מחשב? לשתף מופע בין כמה יוזרים באותו המחשב?
הנקודה היא שיש מספיק עומס על המחשב הזה, והתיאבון רק גדל והולך להוסיף אפליקציות להקלה על העבודה, עם זאת אני חייב להיות קמצן וחסכן במשאבים, והואיל ומדובר על ריענון תמונה 30 פעם בשניה, שהרי כך זה מגיע ממצלמת האינטרנט, חושבני שיש בזה מן החסכון שלא יהיה מופע וידאו לכל יוזר.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/12/2014 13:21 (+02:00)
-
אולי תעשה את זה בחלון צף בתוך הCRM שלך, עם טיימר כל 30 שניות?
הרעיון בסדר, אבל זה לא ישים, כי כל 30 שניות המספר מתחלף שם, כך שאם פיספסתי בעשירית השניה, אזי "תמיד" יופיע מספר לא נכון. וידאו זה לא דבר שהייתי רוצה להכניס ב CRM
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/12/2014 14:28 (+02:00)
-
דווקא וידאו שמאזין לסטרים יכול להיות רעיון טוב. (וזה עדיף מלדגום בכל שנייה את המצלמה) כי אתה עושה טופס עם פקד מדיה פלייר שמאזין לכתובת הנכונה. לא נראה לי שזה לוקח כ"כ משאבים.
קח בחשבון שבשביל כזה דבר תמיד יהיו משאבים, ותמיד תהיה הדילמה בין צריכת משאבים לנוחות. מקסימום להוסיף מעבד אם זה VPS לא עולה יותר מכמה עשרות ש"ח בחודש.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/12/2014 15:03 (+02:00)
-
@דוד ל.ט.
מבין ריסי השרות ניכר כי מדובר באשכול המשך לOCR שכנראה בינתיים בפיתוח.
אם ככה, אני לא חושב שצריך כל הזמן לשדר, אלא היוזר יתשאל מתי שיצטרך.
אני טועה?אתה לא טועה, אבל יקח כמה חודשים עד ש"נסמוך" על ה OCR, ובינתיים צריך לתת לבן התמותה את היכולת לתקן את שגיאותיו של ווטסון :?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/12/2014 15:15 (+02:00)