אופיס של ירון
-
@aiib קרה לי כמה פעמים שנחסם זה בגלל שהאנטי ווירוס מזהה את הפריצה וזה מפסיק להפעיל אותו
הפיתרון הוא לפרוץ מחדש ידנית על ידי kms@לחיל-אומר יש לי ESET הוא אמור לזהות אותו כוירוס?
הבעיה היא שהKMS שיש לי הוא רק עד 2016 והגרסה של האופיס שלי היא 2019 -
@לחיל-אומר יש לי ESET הוא אמור לזהות אותו כוירוס?
הבעיה היא שהKMS שיש לי הוא רק עד 2016 והגרסה של האופיס שלי היא 2019 -
@aiib ה-ESET מזהה אותו כוירוס, (או לפחות את התעבורה שלו).
תוכל לשחזר את הקובץ מהאנטי וירוס ע"י כניסה לתיבת הוירוסים שלו.
או לחילופין לחלץ את הפריצה מההתקנת אופיס של ירון (אם הוא תחת ידך). -
@אלישי אמר באופיס של ירון:
@aiib ה-ESET מזהה אותו כוירוס, (או לפחות את התעבורה שלו).
זה משהו חדש? כי יש לי את שניהם כבר כמעט שנה
תוכל לשחזר את הקובץ מהאנטי וירוס ע"י כניסה לתיבת הוירוסים שלו.
איך מוצאים את אתיבת הווירוסים?תודה!
-
@aiib אני לא יודע אם זה משהו חדש, לא מסתבר עכ"פ. (אני לא עובד עם ESET כ"כ..).
תיבת הוירוסים נמצא כאן:
-
@aiib אמור להיות ביום האחרון, (או ביום שאתה זוכר שהפסיק לעבוד). עם משהו בכיתוב של KMS (אין לי תחת ידי את הפריצה של ירון ל-2019 אבל אני משער שהוא לא הפסיק להשתמש איתם).
-
@aiib אמור להיות ביום האחרון, (או ביום שאתה זוכר שהפסיק לעבוד). עם משהו בכיתוב של KMS (אין לי תחת ידי את הפריצה של ירון ל-2019 אבל אני משער שהוא לא הפסיק להשתמש איתם).
-
@אלישי אמר באופיס של ירון:
אמור להיות ביום האחרון, (או ביום שאתה זוכר שהפסיק לעבוד).
לא בטוח. הפעלה של KMS תקף ל-180 יום.
-
@yossiz אבל יש לו פקודה לחפש באופן אוטומטי כל 180 יום. (יכול להיות שאת המשימה הזאת ESET חסם..)
אם האנטי וירוס היה מוחק לו את כל קבצי ה-KMS האופיס היה מיד משתנה ללא חוקי. -
@aiib תעשה חיפוש ב-Everything ל-KMS, אם אתה מוצא, תשבית אנטי וירוס ותריץ, אם אינך מוצא אעלה לכאן בערב..
-
תוריד את הקובץ מהקישור הזה https://s.put.re/yr4wuRfM.7z
תחלץ את הקובץ לתיקיה, הסיסמה של הקובץ: "2019".תפעיל את הקובץ AutoRenewal-Setup.cmd ואח"כ תלחץ על Y.
ואח"כ תפעיל גם את הקובץ בשם Activate.cmd.מקור:https://forums.mydigitallife.net/threads/kms_vl_all-smart-activation-script.79535/
-
@אלישי אני מוצא הרבה כאלו אבל הם מריצים אקטיבציה ואומרים לי שהכל מאוקטב. מה שגרם לי להבין שהם לא מתאימים לאופיס 2019
@aiib אני מעלה לכאן שני סוגי "מאקטבים" הראשון הוא יותר עדיף ואמין ללא צורך בכיבוי אנטי וירוס אך חייבים חיבור לאינטרנט.Digiboy_Activate-Online_v12.cmd
אך כאשר אני ניסיתי, הוא לא הצליח לאקטב את אופיס 2019, כך שתנסה ותעדכן.
השני הוא מ-Ratiborus (ה-KMS הסטנדרטי), שעד שחיפשתי אותו @yits העלה בשבילך. -
@aiib אני מעלה לכאן שני סוגי "מאקטבים" הראשון הוא יותר עדיף ואמין ללא צורך בכיבוי אנטי וירוס אך חייבים חיבור לאינטרנט.Digiboy_Activate-Online_v12.cmd
אך כאשר אני ניסיתי, הוא לא הצליח לאקטב את אופיס 2019, כך שתנסה ותעדכן.
השני הוא מ-Ratiborus (ה-KMS הסטנדרטי), שעד שחיפשתי אותו @yits העלה בשבילך.