לשלב מיילטראק באאוטלוק
-
-
@WWW משתמשים זה לא לקוחות.
אני לא התכוונתי שיש בעיה מוסרית כל שהיא בשימוש בתוסף, שום כלום.
זה אנטי חברתי כי תחשוב שכולם היו משתמשים במיילטראק. מה היה קורה? הוא היה הופך ללא שימושי...
כי היה נוצר תוסף פופולרי ברמות (עם 20 מליון משתמשים) שחוסם את המעקב ואז הmailtrack היה נופל לחלוטין שהרי למרבית מקבלי ההודעות לא יהיה פידבק.
אז בעצם כל קיום המוצר מבוסס על היעדר השימוש הנרחב שלו, וזה בדיוק סיבה למה mailtrack חייבת להישאר חברה קטנה.אני קורא לזה אנטי חברתי, כי כל פעולה והתנהגות שמישהו עושה תוך תקוה שלא כולם יעשו כמותו, זה אומר שהפעולה או ההתנהגות רעים כשהם נחלת החברה כולה.
-
-
@בערל אמר בלשלב מיילטראק באאוטלוק:
@יוני אמר בלשלב מיילטראק באאוטלוק:
איזה עוד תוספים קיימים שעושים את זה?
ועוד ועוד...
מצוין אבל איזה פתוחים בנטפרי, כלומר הרי אם אני שולח הודעה למישהו אז הרי המקבל בעצם מוריד משהו מהאתר של המעקב
-
@dovid אולי כן ולא...
בוואטסאפ לדוגמא, כל אחד יכול לראות מי קרא את ההודעה שלו.
למעט, מי שלא מסכים שיראו אם הוא קרא.
ברגע שהוא לא מסכים, הוא גם לא יכול לראות מי קרא את ההודעות שלו.
ז"א, אין שום בעייה שיהיה את זה לכולם. רק שזה יהיה בדרך של גומלין.
ואישית אין לי התנגדות שזה יהיה מובנה בגימייל עצמו, עם ההגבלה הזו וכנ"ל.נ.ב. לי יש מיילטראק בתשלום (דולר לחודש). ואני דיי מרוצה מהתוצאות שלו.
-
@dovid אמר בלשלב מיילטראק באאוטלוק:
זה אנטי חברתי כי תחשוב שכולם היו משתמשים במיילטראק. מה היה קורה? הוא היה הופך ללא שימושי...
כי היה נוצר תוסף פופולרי ברמות (עם 20 מליון משתמשים) שחוסם את המעקב ואז הmailtrack היה נופל לחלוטין שהרי למרבית מקבלי ההודעות לא יהיה פידבק.אני לא חושב שזה היה הופך ללא יעיל, תמיד יהיו הרבה משתמשים שלא יתקינו את התוסף החוסם.