הטענת רב קו טלפונית
-
העתקתי מפורום ימות המשיח, לטובת הציבור.
בשורה לנוסע התחבורה הציבורית במגזר החרדי: בפעילות ח"כ ישראל אייכלר מהיום תתאפשר הטענת רב קו בחיוג טלפוני
לאור דרישת ח"כ ישראל אייכלר ולאחר דיונים רבים שנערכו בוועדה לפניות הציבור הודיעה חברת רב קו אונליין כי החל מהיום תתאפשר הטענת כרטיס הרב קו במענה טלפוני עבור בעלי טלפונים שאינם משתמשים באינטרנט.
ההטענה תתבצע באמצעות חיוג לטלפון
03-7207406יצויין כי לאחר ההטענה הטלפונית ניגשים עם מכשיר הרב קו לאחת מעמדות הטעינה, מניחים את הכרטיס במקום המיועד לכך, והוא נטען אוטומטית
נ.ב. שימו לב לפי הלשון מדובר במענה לא מערכת אוטומטית.
-
@דוב לא.
(לפחות לפי הבנתי את הערכת)אני כמעט ולא נוסע באוטובוס.
אבל יצא לי לנסוע באוטובוס עם רב קו לפני כחודשיים, והחוויה שלי מהתנהלות מול זה לא היתה משהו
ממש היה לי מוזר, שהנהג ביטל נסיעה, ובסוף התברר שהוא לא יכול לבטל כלום.
וחזר לי כסף לכרטיס יותר ממה ששילמתי.
בסוף הנהג התייאש ושלח אותי לשבת, עם 3 פתקים.
בחזור מהכותל המצב לא היה יותר מעודד.כאחד שמפתח מערכת של כרטיסים נטענים, (שעובדת ב"ה בצורה תקינה וטובה כבר תקופה) אני ממש מרגיש שזו שטות לעוד בצורה שרב קו עובד.
וכל זה מהחשש שאוטובוס בנקודה מסויימת לא יהיה לו אינטרנט.
שווה להם כבר לספוג את ההפסד שא"א להעביר את הכרטיס בנקודת הזמן המדוייקת ההיא (שבה אין קלטה באוטובוס), ולהרוויח תאימות ואי הפסד בכל השאר.
כך לדעתי.עריכה:
המצב כיום הוא, שהנתונים בחברת האוטובוס מתעדכנים תוך 24 שעות, והנתונים במשרד התחבורה מעודכנים נכון ללפני 72 שעות.
ולכן אם הכרטיס אבד, ניתן לשחזר את הכסף שאבד רק אחרי 72 שעות. שאז הם יודעים בוודאות מה המצב שלו נכון לאז. -
@clickone אמר בהטענת רב קו טלפונית:
@מעמד שאתה צרך ללכת עם הכרטס פיזית לעמדת טעינה כדי שהכסף יישמר בצ'יפ.
אפשר גם בכספונט (הוא לפעמים יותר נגיש מהעמדות טעינה)
אבל לי לא ברור מה הסיפור שלהם למה שמשרד התחבורה לא יקנו טאבלטים מוקשחים סיפור שבכמויות גדולות יוצא כמה מאות בודדות ליחידה (אם ליש ואושר עד משתלם כזה דבר זה ודאי לא יקר במיוחד) ויתקינו אחד כזה בכל תחנה? -
@beri-zip אמר בהטענת רב קו טלפונית:
אבל לי לא ברור מה הסיפור שלהם למה שמשרד התחבורה לא יקנו טאבלטים מוקשחים סיפור שבכמויות גדולות יוצא כמה מאות בודדות ליחידה (אם ליש ואושר עד משתלם כזה דבר זה ודאי לא יקר במיוחד) ויתקינו אחד כזה בכל תחנה?
כי ילדים משחקים עם זה והורסים את זה.
לי לא ברור למה אין את זה בכל אוטובוס....
או למה לא הכניסו את הרכיב הזה בתוך המכשיר של הרבקו שנמצא באוטובוס.
(אינטרנט ממילא יש היום ברוב האוטובוסים) -
@beri-zip אמר בהטענת רב קו טלפונית:
אפשר גם בכספונט (הוא לפעמים יותר נגיש מהעמדות טעינה)
אבל לי לא ברור מה הסיפור שלהם למה שמשרד התחבורה לא יקנו טאבלטים מוקשחים סיפור שבכמויות גדולות יוצא כמה מאות בודדות ליחידה (אם ליש ואושר עד משתלם כזה דבר זה ודאי לא יקר במיוחד) ויתקינו אחד כזה בכל תחנה?כנראה שלאושר עד ויש זה מביא לקוחות, בתחבורה כנראה זה שונה...
-
שירות שאינני מבין מה התועלת בו, יכלתי לעשות אותו לפני 3 שנים בהסכמה עם רב קו אונליין אבל אין לזה כל תועלת, חייבים ללכת למכונה להשלמת טעינה מה שמייתר את הצורך במערכת טלפונית, אולי זה יעיל לילשים אבל זה כבר לא השורה שצויינה.
זה מערכת ממוחשבת לא מענה אנושי.
בהצלחה לבעל הקו, ועל הדרך "בפעילות ...." אשמח לשמוע את ההקשר
-
@מעמד הציעו ודיברו.
אחד העוזרים של אחד היועצים לתחבורה דיבר איתי על זה כבר לפני שנתיים.
ואז הוא חזר אלי עם כל ההסברים המלומדים האלה.@ליכט ומה עם ההורה רוצה לטעון לעצמו את הרב-קו ואין לו זמן להגיע לעמדת המתנה? (לדוגמא, הוא מסיים את העבודה בשעה 4, והואטובוס שלו ב4 ו2 דקות)- גם שם הוא צריך ללכת למכשיר בסוף.....