קניתי מזגנים ב 10,900 ושילמתי בסוף 12,650 יש אופציה לתבוע?
-
@mdy אמר בקניתי מזגנים ב 10,900 ושילמתי בסוף 12,650 יש אופציה לתבוע?:
כולם גנבים ושקרנים?
לא יודע אם גנבים ושקרנים
אבל לשאלה הראשונה שתשאל למעלה
נשאת ונתת באמונה......... -
@משחזר-מידע אמר בקניתי מזגנים ב 10,900 ושילמתי בסוף 12,650 יש אופציה לתבוע?:
כולם גנבים ושקרנים?
לא יודע אם גנבים ושקרנים
אבל לשאלה הראשונה שתשאל למעלה
נשאת ונתת באמונה.........בתור אחד שהתעסק בתחום כמוכר אני יכול לומר לך שגם שהייתי מדגיש לאנשים בדיוק מה התוספות מעבר להתקנה בסיסית ושיקחו את זה בחשבון שום דבר לא עוזר הרבה אנשים משכנעים את עצמם שאצלי אין תוספות
-
@zvinissim התקנה ב400 ש"ח לא חייבת להיות במטרה לגנוב. זו יכולה להיות פרסומת טובה מתוך ידיעה שיש הרבה פעמים תוספות.
ביררתי ממש לפני שבועיים אצל כמה מתקינים כולם רצו 400-600 ש"ח הרבה מהם 450. כולם גנבים ושקרנים?@mdy אני חושב שנוסח ההודעה הזו אינה מתאימה לפורום.
אנא מחק אותה בבקשה
-
@aiib אמר בקניתי מזגנים ב 10,900 ושילמתי בסוף 12,650 יש אופציה לתבוע?:
@shukiha ולכאורה זו אשמת המתקינים עצמם. מכיוון שכמעט ולא נתקלתי בהתקנה סטנדרטית... תמיד המתקין מוצא סיבה למה צריך להוסיף...
וחלילה מלהכליל!!! יש כאלו באמת ישרים!!!יכול להיות שיש צדק בטענה אבל תכלס אם אני לצורך הענין בתור מוכר/מתקין שמדגיש ללקוח שהמחיר זה כולל התקנה בסיסית והלקוח משוכנע שאצלו אין תוספות והוא גם מבין מבחינה מקצועית איפה נכון ובסדר להתקין את המזגן והמתקין סתם עוקץ אותו אז להגיד על המתקין גנב או כל מיני דברים כאילו בלשון המעטה זה לא ממש נכון
מה גם שהלקוח הרבה פעמים לא חושב על כל מיני דברים שאם המתקין יעשה בצורה יותר חסכונית את. התקנה אחרי זה אם יהיה בעיות שהחברה לא רוצה לתת שירות כי מבחינתםצזה נקרא שאין גישה רק כמה דוגמאות קטנות לדוגמה שהצינור שיוצא החוצה צריך לצאת מצד ימין על מנת שישאר צינור בפנים שיוכלו להוריד את המזגן לטיפול ואז זה מאריך את הצנרת
או שלקוח מבקש שיבאו עם סולם של שתי קומות מלמטה או אפילו קומה שאחרי זה הוא לא יקבל שירות או שהוא רוצה שהמתקין יעלה עם חבלים את המנוע לגג בחינם שיפרק מזגן ישן בחינם ועוד ..... -
@zvinissim אמר בקניתי מזגנים ב 10,900 ושילמתי בסוף 12,650 יש אופציה לתבוע?:
@zvinissim התקנה ב400 ש"ח לא חייבת להיות במטרה לגנוב. זו יכולה להיות פרסומת טובה מתוך ידיעה שיש הרבה פעמים תוספות.
ביררתי ממש לפני שבועיים אצל כמה מתקינים כולם רצו 400-600 ש"ח הרבה מהם 450. כולם גנבים ושקרנים?@mdy אני חושב שנוסח ההודעה הזו אינה מתאימה לפורום.
אנא מחק אותה בבקשה
באמת לא הבנתי מה הבעיה בנוסח? אשמח ללמוד