הדפסה דו צדדית - האם יש הבדל ביניהם ?
-
אני מדפיס על נייר A4 בודד (לא חוברת) דו צדדי
ותמיד השתמשתי באפשרות 2
האם יש הבדל בין 1 ל 2 לגבי ?
זה משנה ? או שאני יכול להדפיס גם את אפשרות 1 וזה יצא לי שעמוד 1 יהיה קדימה ומאחוריו עמוד 2 ? (כמו שיוצא לי באפשרות 2)
נתונים: הדפסה של דף A4 דו צדדי בודד (לא חוברת בדפוס)

עריכה: בדקתי ואין הבדל
-
אני מדפיס על נייר A4 בודד (לא חוברת) דו צדדי
ותמיד השתמשתי באפשרות 2
האם יש הבדל בין 1 ל 2 לגבי ?
זה משנה ? או שאני יכול להדפיס גם את אפשרות 1 וזה יצא לי שעמוד 1 יהיה קדימה ומאחוריו עמוד 2 ? (כמו שיוצא לי באפשרות 2)
נתונים: הדפסה של דף A4 דו צדדי בודד (לא חוברת בדפוס)

עריכה: בדקתי ואין הבדל
-
@מעמד מתחת לזה יש לך אפשרות להזין שול בשביל הכריכה [המדפסת תזיז את הטקסט ותשאיר יותר מרווח לכריכה] ואז יהיה המון הבדל, באיזה צד המדפסת תישם את זה ימין או שמאל
אם אתה לא מבקש ממנה שול לכריכה, אתה בהחלט צודק שאין הבדל.@רוב-יועץ אמר בהדפסה דו צדדית - האם יש הבדל ביניהם ?:
@מעמד מתחת לזה יש לך אפשרות להזין שול בשביל הכריכה [המדפסת תזיז את הטקסט ותשאיר יותר מרווח לכריכה] ואז יהיה המון הבדל, באיזה צד המדפסת תישם את זה ימין או שמאל
אם אתה לא מבקש ממנה שול לכריכה, אתה בהחלט צודק שאין הבדל.אתה מתכווין לזה ?

-
@רוב-יועץ אמר בהדפסה דו צדדית - האם יש הבדל ביניהם ?:
אם אתה לא מבקש ממנה שול לכריכה, אתה בהחלט צודק שאין הבדל.אתה מתכווין לזה ?

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות