אתר למכירת קורסי וידאו. עם הגבלת כניסות ליוזר.
-
לקוח ביקש ממני אתר שבו הוא יוכל למכור מדריכי וידאו. כלומר קורסים למינהם. אבל שהצפייה תהיה כמובן רק למי שמשלם.
אם אני בונה הרשאות לפי יוזר, איך אני חוסם למשל שלא יהיה מישהו אחד ישלם ויתן את היוזר שלו לכל אחד, אפילו איזה חשבון גוגל.
האם יש פתרון לזה למשל לאשר רק IP מסויים?
או שהמקסימום שאפשר שלא יהיו שני אנשים מחוברים בו זמנית על אותו היוזר. -
@אבי-203 אמר באתר למכירת קורסי וידאו. עם הגבלת כניסות ליוזר.:
לקוח ביקש ממני אתר שבו הוא יוכל למכור מדריכי וידאו. כלומר קורסים למינהם. אבל שהצפייה תהיה כמובן רק למי שמשלם.
אם אני בונה הרשאות לפי יוזר, איך אני חוסם למשל שלא יהיה מישהו אחד ישלם ויתן את היוזר שלו לכל אחד, אפילו איזה חשבון גוגל.
האם יש פתרון לזה למשל לאשר רק IP מסויים?
או שהמקסימום שאפשר שלא יהיו שני אנשים מחוברים בו זמנית על אותו היוזר.מתאים לך להשתמש במערכת מוכנה בשביל זה? אם כן אקשר אותך.
-
איך אני חוסם למשל שלא יהיה מישהו אחד ישלם ויתן את היוזר שלו לכל אחד
אם תמצא פתרון שלא יוכלו להוריד את הוידאו בשום דרך, ימצאו לך כבר פתרון לבעיה הזו.
אם לא מצאת פתרון להגן על הוידאו, לא יעזור שתמצא פתרון לבעיה הזו.אבל לעצם הענין אפשר לחייב יותר פרטים, ולהציג אותם לכל מי שנכנס בחשבון. (כמו למשל מספר ת. ז.) זה מאד מרתיע.
במערכות הקיימות כהיום, לא קיימת הגנה בנושא הזה. ובענין הגנה על הוידאו הפתרונות מאד חלקיים. -
-
יש באמת איזה פתרון שלא יתאפשר הורדה
אין משהו מושלם כמו שאין דרך מושלמת להגן על קוד, השאלה היא רק כמה יהיה שווה להשקיע כדי 'לפרוץ', עלות מול תועלת, והמשימה היא להגיע לנקודה הנכונה של השילוב בין עלות הגיונית למשתמש ורווח נאה ליזם, או במילים אחרות, שהלקוחות הממוצעים לא ירצו לפרוץ כי אין הצר שווה בנזק המלך (תרתי משמע).
זו הסיבה שאין הגנה מושלמת במערכות הקיימות ולכן אין סיבה להמציא את הגלגל, כי הוא לא יהיה עגול יותר מאלה הקיימים, אלא אם כן אתה מביא משהו מחוץ לקופסא. -
@chagold באיזה פלטפורמה המערכת המוכנה?
@5566brs יש באמת איזה פתרון שלא יתאפשר הורדה, יש הרי הרבה תוספים שמורידים כל וידאו על הדף למשל video downloadhelper אולי אם יהיה איזה שכבה שקופה על הדף זה יחסום, אבל בתכלס מי שטיפה מבין גם ידע להוריד.@אבי-203 מערכת עצמאית (של המפתח הזה). הוא בעצם משכיר את השירות, על הדומיין שלך.