טעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר
-
@zvinissim אמר בטעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר:
גם על הסוללה שלך וגם על שלי כתוב 10.8V
איך זה מסתדר אני לא יודע?צדיק, אני לא יודע מה לא בסדר ,אני לא יודע איזה מחשב יש ל@aiib ואיזה מחשב יש ל@zvinissim כתבתי בכללי 12 כי זה המשחק הנורמלי שרואים במוצרים מהסוג הזה.10.8 מקבל עד 12. אני כתבתי שהסוללה והמטען לא אותו הספק ואתה בא אלי עם דקויות שזה לא 12 אלא 108.
הסוללה אצלי מקבלת 11.1 כמו שכתבתי לך למעלה ולא 10.8. יש חברות שונות ולא הכל סמטרי. -
@ארי63 אמר בטעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר:
צדיק, אני לא יודע מה לא בסדר ,אני לא יודע איזה מחשב יש ל@aiib ואיזה מחשב יש ל@zvinissim כתבתי בכללי 12 כי זה המשחק הנורמלי שרואים במוצרים מהסוג הזה.10.8 מקבל עד 12. אני כתבתי שהסוללה והמטען לא אותו הספק ואתה בא אלי עם דקויות שזה לא 12 אלא 108.
הסוללה אצלי מקבלת 11.1 כמו שכתבתי לך למעלה ולא 10.8. יש חברות שונות ולא הכל סמטרי.@ארי63 אני יש לי לנובו G500
אז לפי משה שאתה אומר שאם הסוללה שלי הלכה ואני אחבר סוללה של 12V המחשב שלי יעבוד פיקס.אני מנסה להבין את ההגיון שעומד מאחורי הדברים שלך
-
@zvinissim אמר בטעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר:
שאם הסוללה שלי הלכה ואני אחבר סוללה של 12V המחשב שלי יעבוד פיקס.
הסוללה לא צריכה ללכת ולא צריך לחבר סוללה אחרת הסוולה שלך למרות שכתוב עליה 10.8 מגיעה ליותר. שהיא טעונה מלא תבדוק עם מולטימטר ותחזור לשתף
-
@zvinissim אם תפתח סוללה של מחשב תראה 3 סוללות 18650 מחוברות בטור(2 בד"כ) .ההספק הרשמי של סוללות כאלה הוא 3.6V ומגיע בשיא ל4.2V. עכשיו תחשב 3.63 כמה הגעת? ו4.2*3 כמה הגעת?