טעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר
-
@ארי63 אמר בטעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר:
בכל מקרה כאן במחשב יש פחות מה לחשוש כי הוא צורך בדיוק מה שהוא צריך ועובר המרה פנימית המחשב (המטען 19.5V והסוללה 12V)
בוא נסתכל על זה כשיא הספק,המטען מסוגל להתמודד עד45\65\90 W. המחשב לוקח כמה שצריך בהתאם לנפח הסוללה\הגדרות. כתבתי גם שהסוללה מקבלת מהמחשב אחרי שינוי מתח כי היא 12V.
@ארי63 אני מעריך אותך אבל בא ותראה לי איך בדיוק המטען הוא 19.5V והסוללה היא 12V (איזה בדיוק המרה יש כאן?)
אני מעלה לך 3 תמונות ותרא לי היכן כתוב על הסוללה 12V
- מטען.
- סוללה.
- המדבקה של המחשב עם רמות מתח
המחשב הוא לנובו G500 והמטען והסוללה הוא עדיין מקוריים מהחברה
את בעיית ההספקים יכול להיות שאתה צודק שאם על המחשב כתוב 45W ויש לך ספק של 65W אז אין בעיה אבל הפוך תהיה בעיה
-
@zvinissim
10.8 אצלך. אצלי זה 11.1 .@zvinissim אמר בטעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר:
את בעיית ההספקים יכול להיות שאתה צודק שאם על המחשב כתוב 45W ויש לך ספק של 65W אז אין בעיה אבל הפוך תהיה בעיה
נכון לכן רוב המחשבים נותנים אזהרה מפני הספק נמוך,ולא גבוה.
-
@zvinissim אמר בטעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר:
תמיד מתח הטעינה היא יותר גדולה ממתח הסוללה
לא בהפרש של 7.5 . למשל המברגה שלי שהיא 10.8 מקבלת 12 לא יותר.
-
לא בהפרש של 7.5 . למשל המברגה שלי שהיא 10.8 מקבלת 12 לא יותר.
@ארי63 אז אתה סותר את עצמך.
איך זה מתיישב עם המשפט הבא שלך?@ארי63 אמר בטעינה ע"י מטען בהספק גבוה יותר:
כל מקרה כאן במחשב יש פחות מה לחשוש כי הוא צורך בדיוק מה שהוא צריך ועובר המרה פנימית המחשב (המטען 19.5V והסוללה 12V)
גם על הסוללה שלך וגם על שלי כתוב 10.8V
איך זה מסתדר אני לא יודע? -
גם על הסוללה שלך וגם על שלי כתוב 10.8V
איך זה מסתדר אני לא יודע?צדיק, אני לא יודע מה לא בסדר ,אני לא יודע איזה מחשב יש ל@aiib ואיזה מחשב יש ל@zvinissim כתבתי בכללי 12 כי זה המשחק הנורמלי שרואים במוצרים מהסוג הזה.10.8 מקבל עד 12. אני כתבתי שהסוללה והמטען לא אותו הספק ואתה בא אלי עם דקויות שזה לא 12 אלא 108.
הסוללה אצלי מקבלת 11.1 כמו שכתבתי לך למעלה ולא 10.8. יש חברות שונות ולא הכל סמטרי. -
צדיק, אני לא יודע מה לא בסדר ,אני לא יודע איזה מחשב יש ל@aiib ואיזה מחשב יש ל@zvinissim כתבתי בכללי 12 כי זה המשחק הנורמלי שרואים במוצרים מהסוג הזה.10.8 מקבל עד 12. אני כתבתי שהסוללה והמטען לא אותו הספק ואתה בא אלי עם דקויות שזה לא 12 אלא 108.
הסוללה אצלי מקבלת 11.1 כמו שכתבתי לך למעלה ולא 10.8. יש חברות שונות ולא הכל סמטרי.@ארי63 אני יש לי לנובו G500
אז לפי משה שאתה אומר שאם הסוללה שלי הלכה ואני אחבר סוללה של 12V המחשב שלי יעבוד פיקס.אני מנסה להבין את ההגיון שעומד מאחורי הדברים שלך
-
שאם הסוללה שלי הלכה ואני אחבר סוללה של 12V המחשב שלי יעבוד פיקס.
הסוללה לא צריכה ללכת ולא צריך לחבר סוללה אחרת הסוולה שלך למרות שכתוב עליה 10.8 מגיעה ליותר. שהיא טעונה מלא תבדוק עם מולטימטר ותחזור לשתף
-
@zvinissim אם תפתח סוללה של מחשב תראה 3 סוללות 18650 מחוברות בטור(2 בד"כ) .ההספק הרשמי של סוללות כאלה הוא 3.6V ומגיע בשיא ל4.2V. עכשיו תחשב 3.63 כמה הגעת? ו4.2*3 כמה הגעת?