הרצת אפליקציית אנדרויד בבלוסטאקס נכשל
-
עדכון: הצלחתי להוריד את הקוד שמזהה רוט, וכך הצלחתי להריץ אותו ב-android emulator. עדיין אני לא מצליח להריץ אותו ב-bluestacks אבל נראה לי שזה לא במכוון מהיצרן אלא שבלוסטאקס לא מצליח להציג את הדף משום מה.
יש למישהו רעיונות מה יכול להיות הבעיה?
-
@clickone האפליקציה צריך לפחות אנדרויד 6 ומעלה. נ"ל ש-NOX ו-MEMU לא נותנינם אנדרויד 6 ומעלה, נכון?
-
@yossiz אם כבר אתה מתעסק בתחום אולי תעשה חסד לרבות מאנ"ש שלא מצליחים להפקיד צ'קים דרך אמולטורים למיניהם.
אולי אתה תצליח למצוא לזה פתרון!!! -
אני משנה את הכותרת של הנושא מכיון שנ"ל שהבעיה פה זה משהו אחר.
אני רואה ב-log כל מיני חריגות שקשורים לאי יכולת לייצר webview, מצו"ב דוגמאות:
java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroid/webkit/RenderProcessGoneDetail; java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "android.webkit.RenderProcessGoneDetail" on path: Rejecting re-init on previously-failed class java.lang.Class<com.android.webview.chromium.SafeBrowsingResponseAdapter>: java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroid/webkit/SafeBrowsingResponse; java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "android.webkit.SafeBrowsingResponseמחכה למישהו שיבוא עם פתרון.
-
@clickone האפליקציה צריך לפחות אנדרויד 6 ומעלה. נ"ל ש-NOX ו-MEMU לא נותנינם אנדרויד 6 ומעלה, נכון?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות