האם החברות מקשיבות להקלטות ?
-
@aiib בעצם מה שקורה היום זה שההקלטות עוברות תהליך למלל, והבעה"ב של החברה יכול מתי שהוא רוצה לעשות חיפוש טקסט והוא מביא לו את המלל הרצוי, אמר לי את זה אחד מחברות המרכזיות הכי גדולות בארץ (שימות המשיח גם יושבת עליו). הוא יכול למשל לעשות חיפוש "ביבי נתניהו" וזה מביא לו את כל האנשים והקווים שדיברו על זה בטווח הזמן שהוא בוחר שזה יציג לו. (ראו הוזהרתם..).
-
@מעמד את זה אני כבר לא יודע, כי שורה תחתונה זה מתחבר לשרתים שעולים סכום של כסף (לכאורה לא מובטל), כך שרק חברות בסדר גודל יכולות להשתמש עם זה, רוב החברות מקליטות כך שאם מגיע תלונה על נציג או כל שיחה ספציפית הם יכולים לבדוק את זה ולראות מי צודק. וכן אם הם חשופים לתביעה הם יכולים לחטט בהקלטה הספציפית ולמצוא שם האם הם צודקים. (אם לא הם יגידו שזה מהחלק שלא מוקלט.. ).
-
ברעיון הם מקליטים את כל השיחות,
הם אומרים חלק מההודעות למקרה שיבקשו מהם הקלטה של שיחה והם לא רוצים להוציא אותה מכל סיבה שהיא.
הם לא מקשיבים לכל השיחות אבל לפעמים לוקחים מדגמי ומקשיבים/ מקשיבים לשיחה שהייתה בעיה כל שהיא איתה (למשל לקוח שהתלונן על השירות)
לא יודעת אם זה ככה בכל החברות אבל כנראה שכן, על חברה אחת שעבדתי בה תקופה כך זה היה. -
@אלישי אמר בהאם החברות מקשיבות להקלטות ?:
@aiib בעצם מה שקורה היום זה שההקלטות עוברות תהליך למלל, והבעה"ב של החברה יכול מתי שהוא רוצה לעשות חיפוש טקסט והוא מביא לו את המלל הרצוי, אמר לי את זה אחד מחברות המרכזיות הכי גדולות בארץ (שימות המשיח גם יושבת עליו). הוא יכול למשל לעשות חיפוש "ביבי נתניהו" וזה מביא לו את כל האנשים והקווים שדיברו על זה בטווח הזמן שהוא בוחר שזה יציג לו. (ראו הוזהרתם..).
יש שירות כזה, אבל בהחלט לא כל החברות משתמשות בזה, יש לזה עלות גבוהה מאד של זיהוי דיבור.
וכמובן שזה גם לא עם 100% דיוק... -
@aiib
@margalit אמר בהאם החברות מקשיבות להקלטות ?:ברעיון הם מקליטים את כל השיחות,
הם אומרים חלק מההודעות למקרה שיבקשו מהם הקלטה של שיחה והם לא רוצים להוציא אותה מכל סיבה שהיא.זו אכן הסיבה
ההקלטה היא לטובתם , מה שהם יצטרכו יהיה להם , מה שאתה תצטרך יגידו לך שאין להם ורק חלק מהשיחות מוקלטות...