מיטה לילד
-
אני מעוניין לקנות מיטה לבן שלי (גיל 2+)
השאלה מה עדיף/רצוי לקנות.הלכתי לחברה ידועה והם הציעו לי מיטה בגודל 190/90.
הבעיה שלי שראיתי את המיטה היא ניראת מגושמת מידי למיטת ילד (אני חשבתי ללכת על גודל 180/80).השאלות שלי:
- יש מישהו שמבין/קנה מיטה ויכול לייעץ מה לקחת?
- ראיתי שבכל המיטות במקום לשים את המזרן על "דיקט" עושים "לייסטים" במרווחים של 8-10 ס"מ. (מצרף תמונה)
שאלתי את המוכר האם אפשר להחליף את "הלייסטים" בדיקט והוא אמר לי שעושים כך בגלל שהמזרן צריך לנשום.
נראה לי תמוהה שזו התשובה מפני שאני יודע שמייצרים מיטת עם רצפת דיקט למזורן
הם מישהו מכיר דבר כזה?
אני טוען שדיקט יותר בריא מפני שהגב שלך בשנה יציב יותר מאשר ליסטים. - איזה מזרן לקחת ?
ישנם את הפשוטים או ששווה להשקיע עוד טיפה ולקחת מזרון קשיח?
יש לציין שאני רוצה לקנות מיטה להרבה שנים
התמונה של הלייסטים במיטה:
-
אם אתה מעוניין למיטה לכמה שנים הקרובות בלבד, לך על מיטת מעבר, זה בגודל 70/130, חמוד וקומפקטי.
בנוסף שזה מצוי בשפע ביד שניה כי זה מטה שאי אפשר להשתמש אתה אחרי שהילד גדל.@שעי-ה מיטת מעבר זה סתם לזרוק כסף!!.
זה גימיק טוב לאנשים עם או / לא מוגבלאני חושב/יודע שעדיף לעבור למיטה רגילה עם מגן ובבוא העת להוריד את המגן.
-
@zvinissim אמר במיטה לילד:
אם אתה מעוניין למיטה לכמה שנים הקרובות בלבד, לך על מיטת מעבר, זה בגודל 70/130, חמוד וקומפקטי.
בנוסף שזה מצוי בשפע ביד שניה כי זה מטה שאי אפשר להשתמש אתה אחרי שהילד גדל.@שעי-ה מיטת מעבר זה סתם לזרוק כסף!!.
זה גימיק טוב לאנשים עם או / לא מוגבללא בדיוק, זה חוסך מקום ויועיל גם לילד הבא.
זה מאוד נח. -
@zvinissim זה מיטה לבודד? או משולשת?
אם מדובר לבודד יתכן ומיותר לתת לו רוחב 90 - לשיקולך
אבל אם מדובר במיטה משולשת - מומלץ מאוד שהראשי יהיה 90
כי אז אלה שמתחתיו יהיו בגודל הראוי להתכבד בו
[כל מיטה נוספת מתקטנת ברוחבה]. -
-
@יהודי-פשוט אמר במיטה לילד:
[כל מיטה נוספת מתקטנת ברוחבה].
ברוחבה או באורכה? למה שתתקטן ברוחבה?
בד"כ גם וגם, זה המציאות, בשביל שיכנס יפה אחד מתחת השני
-
@יהודי-פשוט רק אם יש בסוף המיטה קרש לרוחב. אצלי אין הבדל ברוחב המיטות כלל בכל מקרה השני והשלישי צריכים להיות שווים