דואר שליחים
-
@zvinissim אמר בדואר שליחים:
@אפי אמר בדואר שליחים:
נניח מעטפה
@אפי בשביל לשחוח מעטפה שישלח כבר בדואר רגיל/רשום
בחבילות זה כבר משנה כמויות ומשקל וע"פ נקבע המחיר (וכמובן לאן נשלח המשלוח)
נניח מטפה שמשקלה גרם וחצי מבני ברק לירושליים כמה עולה?
-
@מורשת-מרן שירות דואר שליחים נמדד לפי מרחק, יש מחיר בתוך העיר, יש בתוך האזור, ויש בין אזורים.
עלות לךחבילות עד 1 ק"ג 25-35 ש"ח תלוי באזורים, בית שמש ירושלים זה נראה לי 29 בתוך בית שמש 27, אולי אני טועה בשקל או שנים.
החבילות מגיעות באותו יום ככל וזה הגיע לדואר עד השעה 10:00 בבוקר.
ישנה אפשרות שהשליח יגיע אליך לקחת אבל זה יקר יותר -
@zvinissim @by6199
זה מיועד עבור ספרים שאני מוכר כאן.
אנחנו בירושלים, שולחים לכל מקום בארץ (תלוי מהיכן הרוכש).
דואר רשום לא טוב, למשל עכשיו מכרנו הגדה של פסח, ואנשים רוצים את זה לליל הסדר, בדואר רשום כבר כמעט שבועיים ועדיין לא הגיע ליעד.
למשל הידברות כותבים באתר שלהם, שהמשלוח עולה 30 ש"ח (ללא חלוקה של כמות מוצרים שנרכשו), יש למשהו מידע אולי עם מי הם עובדים? -
@nigun אמר בדואר שליחים:
@מורשת-מרן
בדקת עם ציט'ה וכדו'זכור לי שבעבר בדקתי עם כל החברות האלו. כולל צ'יטה.
זה מאוד קשה לעבוד אתם, צריך למדוד כל חבילה אורך ורוחב. לא רק משקל.
לא תמיד זה פשוט להביא להם את הנתונים האלו. במיוחד כשמוכרים באתר, והלקוחות רוכשים כמה מוצרים ביחד, קשה להגיד להם מראש את עלות המשלוח ולהגדיר אותו אוטומטית ברכישה... -
@מורשת-מרן אמר בדואר שליחים:
זכור לי שבעבר בדקתי עם כל החברות האלו. כולל צ'יטה.
זה מאוד קשה לעבוד אתם, צריך למדוד כל חבילה אורך ורוחב. לא רק משקל.
לא תמיד זה פשוט להביא להם את הנתונים האלו. במיוחד כשמוכרים באתר, והלקוחות רוכשים כמה מוצרים ביחד, קשה להגיד להם מראש את עלות המשלוח ולהגדיר אותו אוטומטית ברכישה...@מורשת-מרן בד"כ לחברות האלו המסודרות כגון צ'טה,הוריקן וכו' יש להם אתר שדרכם אתה פותח פניה למשלוח/איסוף ובד"כ זה עובד ע"פ מחירון של אזורים ומשקלם (מ-עד)
יש לי רעיון בשבילך (אולי טיפה תשדרג אותו)
תנסה לעשות בדיקה של מאיזה אזורים יש לך הרבה הזמנות ויכול להיות ששוה לך למצא מקום מפגש שכל יום-יומיים (אפשר אפילו פעם בשבוע) יגיע לשם רכב וישים שם את החבילות והלקוחות יתאמו לקחת את זה משם ידנית.
דוגמא:
אם יש לך לקוחות בב"ב אז תעשה מקום מפגש בב"ב ותשים שם את הסחורה פעם ביומיים -שלושה ומי שהזמין תשלח לו כתובת והוא יקח משם (בדיוק כמו שעובד הדואר)כך תעשה באשדוד,אשקלון,בית שמש וכו'
תחפש רכב שיורד פעם ביום ותשלם לו משהו והוא יחלק את החבילות למקום המפגש
כך תוכל למשל לקבוע מחיר של כ-30 ש"ח משלוח ואם מתווסף כמות זה כבר משתלם
ורק במקומות שבאמת מרוחקים או בעיתים תשלח דרך הדואר או שליחות מיוחדת ותגבה בהתאם
-
@zvinissim תודה על העצה.
מקודם ראיתי באתר של צ'יטה שהם פתחו אפשרות חדשה לאתרי סחר, נקודות איסוף כמעט בכל מקום בארץ.
צריך רק לדבר אתם בטלפון כדי לדעת איך זה עובד בדיוק, עלויות וכו' (עכשיו כבר מאוחר כדי להתקשר). -
יש את האופציה הזאת שווה בדיקה https://boxit.co.il/
-
@ארי63 אמר בדואר שליחים:
יש את האופציה הזאת שווה בדיקה https://boxit.co.il/
קיבלתי פעם חבילה שהזמנתי באתר כלשהו, זה היה רחוק מלהיות מותאם לחרדי.
החבילה מגיעה לסופר פארם ואתה לא יכול לדעת מתי היא מגיעה, אתה יכול לקבל את החבילה ולזהות אותה רק באמצעות קוד אותה קיבלת בsms.
מי שיש לו sms זה יכול להיות יעיל ונוח כי הוא יקבל הודעה ברגע שהחבילה מגיעה והוא יאסוף אותה עם הקוד.
אצלי קיבלתי קוד אחר במייל במקום קוד sms שהחברה שלחה לי, זה היה קוד של המשלוח ולא של החבילה, כך שבחנות לא מצאו וכו' -
זה מאוד תלוי בכמות שאתה שולח
כל החברות הגדולות דורשות מינימום 100/200 משלוחים בחודש בשביל שתקבל מחיר טוב
ציטה נותנים לך מחיר טוב יחסית גם בלי כמות אבל יש לך מנוי חודשי שאם אין לך כמות זה לא שוה
בדואר שליחים גם היה להם מבצע במחיר טוב (צריך לבדוק אם עדיין קיים) אבל זה גם מינימום של 30 משלוחים בחודש תתקשר למוקד שלהם ותבקש סוכן של האיזור שלך או לחילופין בסניף הקרוב
יש גם חברות קטנות יותר שלאיזורים שהם לא מגיעים הם מעבירים דרך הגדולים
לדוגמה חברת השליח
לגבי הגודל והמשקל בציטה זה עד 20 קילו בדואר אמור להיות כמה אופציות
ללקוח אתה עושה לפי ממוצע