עוקץ או בקשת סיוע?
-
@ZACK אמר בעוקץ או בקשת סיוע?:
מה הוא כבר יכול לעשות עם הפרטים האלו?..
לא שאני הולך לשלוח לו רק מעניין אותי המטרה שלו.@ZACK אמר בעוקץ או בקשת סיוע?:
מה הוא כבר יכול לעשות עם הפרטים האלו?..
לא שאני הולך לשלוח לו רק מעניין אותי המטרה שלו.אקר
להגיד לך להעביר לו את הכסף רק 300 שקל.כדי לראות שהחשבון באמת אמיתי ואז הוא נעלם
להשתמש בזה לפרטים.....
לאיים עליך שאם לא תביא לו כסף או משהו כזה הוא שולח לבית שלך מאפיונרים וכו וכו -
-
-
@מעמד אמר בעוקץ או בקשת סיוע?:
@אפי אמר בעוקץ או בקשת סיוע?:
שים לב לדבר מוזר מאוד.הוא שולח עת זה למאות אנשים.וההוכחה: אתה שלחת לו תשובה.תוך דקה קיבלת כזה תשובה ארוכה...איך לקח לו דקה לכתוב את כל זה?אלא חייב להיות שהוא שולח ושלח את זה לעוד מאות אנשים
איך אתה יודע שזה היה תוך דקה ?
כי גם לי זה היה ככה
-
@חכם @אפי
כנראה שלא...
הנה התגובה שלו. אחרי תרגום (שהוא עשה!..) לעברית. לא הצלחתי להבין כל כך, אבל הוא כנראה מטיף לי שעלי לתת בו אמון ולא לשאול שאלות. לטובת העניין אצרף קודם את המייל ששלחתי לו - ואח''כ את מה שהוא החזיר.תגובתי:
I did not quite understand why you needed these details,
But I've attached them here as a link to the Google Docs file.But compassionately, explain to me in detail exactly what you want to do!
!!Do not just use my information.
Thanksהוא כותב לי חזרה:
אחר הצהריים טובים,
תודה לך על ההודעה שלך, למען האמת, אני ג 'ון מייקל סטיבן עם מוניטין יוצא דופן אשר כמובן לא הייתי רוצה להיראות סוכל כתוצאה Mal- פרקטיקות מכל סוג שהוא.
הקרן תקפה וכל התהליך חוקי. העובדה שיש את המילה untrust לא צריך לפלוש את העולם העסקי. דעו שאני מתמודדת אתכם על סמך אמון והבנה הדדית.אם יתרון של ספק לא ניתן בעסקים אז לא יהיה עסק, שותפות, אינטרס אחד, ובכך את העולם בכללותו עומד הסיכוי של המשבר הכלכלי העולמי מעולם לא ראיתי.
העברת הכסף באמצעות חברת המשלוח בהישג יד היא בעיה רצינית הדורשת תשומת לב מירבית בניגוד להנחה מחשיבתך. ברור, אתה ואני כבר דרך ארוכה להשקיע זמן ולכן לא הייתי רוצה המאמץ המשותף שלנו להיות לשווא ובמיוחד בשלב זה. יש לי הפקיד אותך עם כל כך הרבה ולמי הרבה נתון הרבה צפוי. אנחנו רואים הרבה צרות כאן במחנה צבאי.
מייקל סטיבן
עד כאן התגובה שלו.
מה שכן, במייל האחרון הפעלתי 'מייל טראק'. זה ציין שהוא קרא את ההודעה אבל רק ציין שהוא קרא באמצעות גימייל, בלי לתת כתובת IP או שאני לא יודע איך רואים את זה. -
בקיצור חבר'ה.
היות ואני אדם מפרגן ולא צר עין בכלל, אני מאפשר גם לכם להתעשר ולהיות חלק מהאוצר האגדי שמיסטר סטיבן מצא באפגניסטאן.
קחו את המייל שלו ותספימו אותו כאוות נפשכם...
בהצלחה חברים, ואם יש משהו אז לא לשכוח לתת אחוזים...
אשמח אם תעדכנו גם באופן כללי, אם עליתם על משהו מעניין