אילתור למטען DELL
-
המטען של הנייד הפסיק לעבוד הבאתי שנאי אחר באותו מתח ושחתכתי את החוט מהמקורי אני רואה שם 3 חוטים שחור כחול ולבן (למרות שבמחשב מתחבר רק מ 2 מקומות ולא 3)
ובשנאי החדש יש רק 2. מה החוטים של ה + וה- ? הכחול נראה יותר דק מהם אז הוא המיותר?
לפני כן המטען היה רק מדליק את המחשב אבל לא טען אותו ולמרות שזה לא מהמחשבים החדשים של דל נראה שיהיה כאן בעיה כזאת?בדל החדשים אני יודע שצריך רק מקורי.
פיתרון אחר? -
@ארי63 אמר באילתור למטען DELL:
המטען של הנייד הפסיק לעבוד הבאתי שנאי אחר באותו מתח ושחתכתי את החוט מהמקורי אני רואה שם 3 חוטים שחור כחול ולבן (למרות שבמחשב מתחבר רק מ 2 מקומות ולא 3)
ובשנאי החדש יש רק 2. מה החוטים של ה + וה- ? הכחול נראה יותר דק מהם אז הוא המיותר?
לפני כן המטען היה רק מדליק את המחשב אבל לא טען אותו ולמרות שזה לא מהמחשבים החדשים של דל נראה שיהיה כאן בעיה כזאת?בדל החדשים אני יודע שצריך רק מקורי.
פיתרון אחר?על פי רוב בDELL זה ענין של מטען לא מקורי או שהוא החליט שמעכשיו הוא לא מקורי...
-
חחח... לא הסברתי את עצמי טוב.. כרגע הוא עובד ונטען מצויין עם שנאי מאולתר רק שהראש שלו לא טוב וצריך לשחק איתו. הזמנתי מטען מעלי ב8 דולר ואת הראש שלו רציתי לשים בישן כי הוא לא מטעין רק שאז גילתי שיש לו 3 גידים. (אני בכוונה כותב שנאי כי הוא לא היה מטען של מחשב אני לא זוכר מאיפה הוא עבר עליו הרבה גילגולים)