Rdp לשני יוזרים במקביל
-
שלום
התנהגות מוזרה של windows כשאני רוצה לעשות 2 קבצי RDP לאותה כתובת, אבל לשני יוזרים שונים, הוא לא נותן לי, כלומר הוא משנה את הערכים גם בקובץ השני כאילו הם חייבים להיות זהים (וזה לא משנה אם זה באותה תיקיה או בשני תיקיות נפרדות) מישהו יודע על הסבר/פתרון???פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/07/2014 19:03 (+03:00)
-
איזה ערכים אתה מנסה לשמור?
אני ניסיתי לשנות רזולוצייה ב2 קבצים והוא זכר את ההגדרות של כל קובץ....
אם זה שם משתמש וסיסמא, אז זה לא נשמר בתוך הקובץ אלא היכן שהוא בריג'סטרי. הפיתרון בכזה מקרה מניסיוני הוא לשמור קובץ אחד עם הכתובת של של השרת (מבנה YourDomain.com) והשני בשם השרת לשים כתובת IP.במידה ואתה צריך הגדרות מורכבות (או במקרה של שם משתמש וסיסמא), אפשר לכתוב תוכנית קטנה שמבצעת את השינויים בזמן אמת + אפשרות להפעלת תוכנית ספציפית ללא חלון של הRDP RApp - זמין בווינדוס סרבר בלבד, אבל יש אפשרות למשהו דומה גם בXP ומעלה
אם אתה מעוניין, אני יעלה קטע קוד קטן
פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/07/2014 22:51 (+03:00)
-
אם זה שם משתמש וסיסמא, אז זה לא נשמר בתוך הקובץ אלא היכן שהוא בריג'סטרי
אכן, אני מדבר על שם משתמש וסיסמה, וזה מעניין מאוד, כי לפמ"ש softs
@softsאגב קובצי ה RDP הם טקסטואליים ואתה יכול לשנות ידנית משהו אם הוא לא נראה לך עובד דרך ה UI
בדקתי את הטקסט, ואכן שם משתמש שונה מקובץ לקובץ, ואעפ"כ הוא מתעקש לתת לי את השם משתמש האחרון ששיניתי.
אז צריך לנסות את הכלי ההוא שהציע סופטס...פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/07/2014 23:30 (+03:00)
-
@ClickOne
אם זה שם משתמש וסיסמא, אז זה לא נשמר בתוך הקובץ אלא היכן שהוא בריג'סטריאכן, אני מדבר על שם משתמש וסיסמה, וזה מעניין מאוד, כי לפמ"ש softs
מה ההמשך?
@softs
אגב קובצי ה RDP הם טקסטואליים ואתה יכול לשנות ידנית משהו אם הוא לא נראה לך עובד דרך ה UIבדקתי את הטקסט, ואכן שם משתמש שונה מקובץ לקובץ, ואעפ"כ הוא מתעקש לתת לי את השם משתמש האחרון ששיניתי.
אז צריך לנסות את הכלי ההוא שהציע סופטס...השאלה אם אתה צריך את זה לצורך עצמי, או עבור הלקוחות שלך?
לצורך עצמי, הייתי בהחלט משתמש בכלי שהביא סופטס, (או במשהו אחר, אני אישית משתמש באיזה פרוייקט עצמי שכתבתי, אבל בהחלט בודק כעת את מה שסופטס הביא)אם זה עבור הלקוחות שלך, לא הייתי משתמש בכלי כזה. רק לחשוב על השאלות שתתחיל לקבל, או בהגדרה תצורה שפתאום נמחקות [כולל שם משתמש וסיסמא שנעלם פתאום], ויש לי חלחלה
פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/07/2014 00:44 (+03:00)
-
אתה יכול ליצור groups
את פרטי הגישה אתה יכול להגדיר בכל סרבר בנפרד או לשים ברמת ה group ואז להחליט בכל סרבר אם לרשת אותם או לדרוס
משתמשים שונים לאותו סרבר אי אפשר בעיקרון
אבל אתה פשוט יכול להגדיר את אותו סרבר כמה פעמים עם שמות שונים ובכל אחד לשים פרטי גישה שוניםפורסם במקור בפורום CODE613 ב07/09/2014 15:46 (+03:00)