הצגת קבצים מצורפים של base64 ב HTML כמו באימייל
-
שלום לכולם
יש לי טבלה בדטה בייס שתפקידה לאחסן מידע בצורת base64 של קבצים מצורפים, אני רוצה להציג אותם על המסך לפי ההקשר של הצירוף (למשל אם זה מצורף להכנסה, אציג את זה במסך של הכנסה) כמו שרואים קבצים מצורפים באימייל, ומעוניין לעשות זאת ב HTML, עם אותה איטואיטיביות של אימייל (דהיינו שבלחיצה כפולה זה נפתח וכו') וכן עם אופציה להוסיף קבצים מצורפים.האם ידוע למישהו אם יש משהו כזה מוכן?
תודות.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/07/2014 12:45 (+03:00)
-
ההעדפה שלי היא בראש ובראשונה תצוגה, ופחות העלאה, אם כי זה גם חשוב מאוד.
אתמהה, הרי להציג רשימת קבצים ב HTML עם לינק להורדה לא דורש ספריות מיוחדות זה דורש HTML פשוט אפילו בלי JS
האם הכוונה להציג את תוכן הקובץ כתצוגה מקדימה כמו ב OUTLOOK ?
אם כן זה דיון ארוך . . .
אם לא, מה שאתה צריך זה להציג רשימת קבצים שתומכת בהעלאת קבצים חדשים ושתציג גם קבצים קיימים עם אפשרות להורדת הקיימים ועדיין שייראה כרשימה אחידה
וזה בדיוק הבעיה, יש הרבה UPLOADERS אבל התמיכה בהצגת קבצים קיימים כחלק אינטגרלי לא ממש קיימת
במסגרת פרוייקט שלי טיפלתי ב DROPZONE גם להצגת קבצים קיימים ומאז אני משתמש בו
בעיני זה הפתרון לסיטואציה כזו (בהנחה שאתה מדבר קצת JS'ית)אגב משהו צורם לי ב BASE64 ב DB . . . תוכל לפרט יותר באלו פלטפורמות אתה משתמש ל SERVER SIDE CLIENT SIDE ו DB ?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/07/2014 20:58 (+03:00)
-
האם הכוונה להציג את תוכן הקובץ כתצוגה מקדימה כמו ב OUTLOOK
בערך, בוא נגיד שבשלב הזה אסתפק ב PDF וקבצי תמונה בלבד. אם אפשר להציג אותם בדף עצמו זה יהיה נהדר, ואם לא, אז אפילו כהורדה לתיקייה זמנית, ואז באמת אין צורך במשהו מורכב, אולם לגבי העלאה ושמירה במסד נתונים אצטרך כנראה את הספריות שלך.
@softsאגב משהו צורם לי ב BASE64 ב DB
משתמש ב Sql server ולא ממש אוהב לשמור את החומר בינארית, אני מעדיף חומר עובר לסוחר (שאפשר בהעתק הדבק פשוט להפוך אותו לקובץ לכל דבר ולהציג אותו כתמונה בדף אינטרנט או אימייל וכדומה), כמו שכולם יעדיפו להשתמש ב PDF, HTML, MP3 וכדומה. אז נכון שתמיד תימצא הספרייה שתמיר מכל פורמט לכל פורמט, אעפ"כ אין תחליף לדולר אמריקאי שמתקבל בכל מקום כפי שהוא בלי צורך למצוא צ'ינג ולשלם עמלות מיותרות....
גם התפיסה שלי בפיתוח היא שאם מישהו אחר ייכנס במקומי לארגון (שאגב אני ממש לא מנסה למנוע דבר כזה) הוא יבין בקלות מה שעשיתי, מה שנותן לי יתר בטחון שכשאני אצטרך לטפל במשהו בעוד שנתיים אוכל לעשות זאת בקלות, דהא לא גרע ממישהו אחר.... אז כל חומר עובר לסוחר עדיף טפי.פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/07/2014 02:11 (+03:00)
-
לתמונות אתה יכול לבחור משהו בסגנון של אלו: http://www.hongkiat.com/blog/jquery-image-galleries-sliders-best-of
ל PDF אני הייתי שם EMBED של OBJECT בתוך IFRAME או משתמש ב PDF.jsלגבי ה DB אם אלו השיקולים שלך תמיהני על הניק שבחרת . .
אתה הרי תופס פי 4 מקום עם NVARCHAR או פי 2 עם VARCHAR במקום VARBINARY
למה לא לשים בטבלה VARBINARY וליצור VIEW שמציג HEX? יש פונקציה פשוטה שהופכת VARBINARY ל HEX
sys.fn_varbintohexstr ויכולה לשמש ב VIEW בקלות
זה מייתר את הטענה על נוחות העתק הדבק וכו'אגב אני הייתי מצפה לקבל VARBINARY (או FILESTREAM במקרה הגרוע יותר) ממתכנת שהיה לפני . . .
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/07/2014 10:54 (+03:00)
-
לגבי ה DB אם אלו השיקולים שלך תמיהני על הניק שבחרת . .
ניק ולא ניק תיר ולא תיר, ניק מעיד על שאיפה ולא על השגה, מי שהשיג הכל אין לו בשביל מה לחיות.... לא ככה חינכו אותנו???
@softsאתה הרי תופס פי 4 מקום עם NVARCHAR או פי 2 עם VARCHAR במקום VARBINARY
זה לא שלא עבדתי עם עמודה בינארית מעולם, אבל לא תמיד השיקול הוא תפיסת מקום, לפעמים זה זניח, התעלמת מהשיקולים האחרים שהיו שם, בשביל לעבוד עם אימיילים ודפדפנים שמסוגלים לפענח base64 בצורה מובנית, ושליפה ישירה ללא תחנות יש בה פשטות שחשובה מאוד לפיתוח ותחזוקה, ואגב הביקורת שלך יכולה להיות מופנית כלפי כל ההמצאה הזאת של base64 בכלל... זה נועד לפרוטוקולים שמתמחים בהעברת טקסטים וזה העולם שאנו חיים בו כרגע....
@softsלמה לא לשים בטבלה VARBINARY וליצור VIEW שמציג HEX? יש פונקציה פשוטה שהופכת VARBINARY ל HEX
sys.fn_varbintohexstr ויכולה לשמש ב VIEW בקלותזה טוב!
בפונקציות של SQL server אני לא בקי גדול, כשהייתי עובד עם אקסס (ועדיין עובד איתו בפרוייקטים מסויימים), יש לו שדה של קבצים מצורפים, והוא מהדברים השנואים עלי ביותר באקסס.... כנ"ל גם שדה של אובייקט OLE.
@softsאגב אני הייתי מצפה לקבל VARBINARY (או FILESTREAM במקרה הגרוע יותר) ממתכנת שהיה לפני . . .
ואעפ"כ... הפורום נועד כדי לחשוב גם מחוץ לקופסת הציפיות ולהעלות שיקולים נוספים שאולי לא חשבו עליהם... בוא וניצמד לטיעונים מספיקים ונקבל את המסקנות בצורה משכנעת, בלי ציפיות ובלי כריות.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/07/2014 12:42 (+03:00)
-
אני לא אוהב את ההתנצחויות האלו
לא תמיד יש אמת אבסולוטית ולחרדים (ואני בתוכם :oops:) יש נטיה להתפלפלות מיותרת, אז בא נניח לזה . . .שימוש ב BINARY או לא זה דיון צדדי לגבי העניין שלשמו העלית את הפוסט, אשמח אם תעדכן באיזה פתרון בחרת.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/07/2014 13:25 (+03:00)