מחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן
-
@ארי63 אמר במחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן:
נסה בחנוית ליין
@ארי63 מה אני אנסה שם?
לקנות מקרר?אני לא רוצה לקנות מקרר עבור הניסוי.
אם הניסוי יצליח אז אני קונה מקרר כזה.ובטח שגם אם יש מקרר כזה שעובד הם לא יסכימו שאני יעשה אצלם את הניסוי למשך חודש ימים.
הניסוי הוא לא מסובך אך צריך לשים לב לכמה פרטים מידי כמה ימיםץ
אני אשקול לתת 30 לייקים מהכמות שיש לי כאן (תחת zvinissim) כתשלום עבור מי שיש לו מקרר כזה ומוכן לעזור לי. (מחיר הלייקים לא ניתן לשינוי)
-
@zvinissim אמר במחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן:
אני אשקול לתת 30 לייקים מהכמות שיש לי כאן (תחת zvinissim) כתשלום עבור מי שיש לו מקרר כזה ומוכן לעזור לי. (מחיר הלייקים לא ניתן לשינוי)
אפשר להעביר?? מה העיניין בזה? אם הלייקים לא ניתנו לו בעצמו אז מה העניין שיהיה לו יותר?
לא נראה לי שיש מישהו שיש לו מקרר יינות, ראה את הפוסט, לא הציע עזרה ואחרי שתיתן לו כמה לייקים הוא השתכנע ויסכים.
בכל אופן אני מקווה שלא כאלו הם עמ"י. -
@margalit אמר במחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן:
אפשר להעביר?? מה העיניין בזה? אם הלייקים לא ניתנו לו בעצמו אז מה העניין שיהיה לו יותר?
לא נראה לי שיש מישהו שיש לו מקרר יינות, ראה את הפוסט, לא הציע עזרה ואחרי שתיתן לו כמה לייקים הוא השתכנע ויסכים.
בכל אופן אני מקווה שלא כאלו הם עמ"י.לענ"ד זה נאמר עם
-
רק שלושים ??!
-
@margalit אמר במחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן:
@WWW אמר במחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן:
לענ"ד זה נאמר עם
@מעמד אמר במחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן:
רק שלושים ??!
-
@מעמד הרי אתה מחזיק אצלך כאן כמה שקי עד שאני אשלח את ה- שלי
ואז ??
דרך אגב מאיפה השקים ?
לא מצאתי ! -
@מעמד אמר במחפש מקרר יין לניסוי/מחקר קטן: