המלצה על מטען נייד למחשב
-
-
@שואף אמר בהמלצה על מטען נייד למחשב:
@פרסומון לינק?
לא כל כך מצאתי לינק. ניתן להשיג אותו ב180 ש"ח. מוצר אמין מאד!! עם אחריות יבואן רשמי בארץ.
בכל מקרה מדובר במוצר הזה:
https://www.adata.com/us/feature/425
חברה אמינה ביותר (יש להם הרבה מאד רכיבי מחשוב, כולל דיסקים SSD וכו').וכאן כן מצאתי איזה לינק טיפה יקר:
http://1pc.co.il/product-52356-ADATA_P20000D_AP20000D_DGT_5V_CWH.aspx -
@פרסומון אמר בהמלצה על מטען נייד למחשב:
יש 20000MAH ביותר זול.
אכן יש 20000 יותר זול אבל הוא לא מותאם למחשב (כפי שעלה מבדיקה שלי אולי שווה לבדוק שוב אני מבין שהכוונה לדגם של שיאומי הישן יותר כגון כאן ... MAH זה גודל לא עוצמה...,)
המוצר שהבאתי מותאם למחשב (כך לפי היצרן)@שואף התכוונתי שהמחיר שם יוצא 240 כולל משלום ויש קופון שמוזיל ל220 אמצא לך אותו אם זה מעניין אותך
-
תודה אבל זה לטלפון, לא למחשב!
אגב יש משהו שאף פעם לא הבנתי
המושג TYPE C זה סוג הטענה? כי בנייד ובמחשב זה אותו שם ולא אותו חור?@שואף המוצר שאני נתתי זהו מוצר מקורי.למחשב לנובו כך שלא אמור להיות בעיה
אולי אפשר לבדוק כמה זה באמת עולה בארץ או בחו"ל =.מחבר USB type c זה התקן החדש של מחבר ה-USB
תוכל לקרא כאן בדיוק על הכבל -
יש את זה חדש של שיאומי ב39 דולר מתאים גם למחשב וגם לפלאפון יחד
https://www.tgspot.co.il/xiaomi-mi-power-bank-3-pro-power-bank/
-
קניתי תודה רבה לכולם.
אגב, כל הזמן שביזבזתי לקבל את החיסכון הזה... אני תמיד חושב שהחכמים קונים את המוצר הראשון שהם רואים שנראה מתאים, בלי לבדוק בכל מיני אתרים שמשווים מוצרים.
אולי הם מפסידים כמה דולרים, אבל זמן שווה יותר מכסף.
יום אחד אבקש מהמנהל קהיה שלי לחסום אתרי קניות, ואחזור לקנות בחנות, כמו לפני מאתיים שנה -
קניתי תודה רבה לכולם.
אגב, כל הזמן שביזבזתי לקבל את החיסכון הזה... אני תמיד חושב שהחכמים קונים את המוצר הראשון שהם רואים שנראה מתאים, בלי לבדוק בכל מיני אתרים שמשווים מוצרים.
יום אחד אבקש מהמנהל קהיה שלי לחסום אתרי קניות, ואחזור לקנות בחנות, כמו לפני מאתיים שנהאני מה זה מסכים עם זה
זו תובנה שמתגבשת אצלי עם השנים
וכעת יותר מתמיד
שכל החיפוש הזה והנבירה האינסופית הזו באינסוף של האינטרנט,
זה תוהו אחד גדול... הצר לא שווה בנזק, שמפסידים מלא זמן על (נניח) רווח של כמה שקלים/עשרות שקלים !! -
@אליהו-ב אמר בהמלצה על מטען נייד למחשב:
קניתי תודה רבה לכולם.
יום אחד אבקש מהמנהל קהיה שלי לחסום אתרי קניות, ואחזור לקנות בחנות, כמו לפני מאתיים שנהאני מה זה מסכים עם זה
זו תובנה שמתגבשת אצלי עם השנים
וכעת יותר מתמיד
שכל החיפוש הזה והנבירה האינסופית הזו באינסוף של האינטרנט,
זה תוהו אחד גדול... הצר לא שווה בנזק, שמפסידים מלא זמן על (נניח) רווח של כמה שקלים/עשרות שקלים !!זה תלוי כמה אתה מרוויח לשעה
וכמה אתה חוסך בחיפושנראה לי שזה הנוסחה
$Search_saving=$Search_time/60; if ($Search_saving>$salary_per_minute) {echo "שווה להשקיע זמן בחיפוש";} else {echo "תשלם קצת יותר אפילו אם אתה תרגיש פרייאר";}
-
אני מתחיל להבין שיש לי טעות מההתחלה.
קניתי מחשב YOGA והבנתי (אולי המוכר אמר לי) שזה נטען בTYPE C
זה היה גדול כמו USB רגיל, אבל צהוב, וקצת שונה בפנים. הבנתי שזה הTYPE C המדובר
בטלפונים הTYPE C נראה אחרת, אז הסקתי שיש שני סוגי TYPE C.אבל כנראה שהכל שטויות, יש רק TYPE C אחד, והמחשב שלי נטען עם מטען אחר לגמרי!! אין לי מושג איך קוראים לזה אבל TYPE C זה לא. עכשיו אני רואה שהמחשב של APPLE נטען בTYPE C כמו טלפון, לא כמו המחשב שלי
בקיצור נראה שבזבזתי כסף על מטען יקר, ואין לי מה לעשות איתו... או שאולי כן יש אפשרות לחבר כבל שיתחבר למחשב.
לא הצלחתי למצוא את השם של החיבור הטענה של המחשב, אולי זה ה usb 3.1?