הדפסה על A5 באקסס
-
יש לי תוכנת קטלוג באקסס
ואני מעונין להדפיס את הקטלוג בגודל A5 וכשהאני כותב בהגדרות הדף A5 הוא מוציא לי כך
איך אני מדפיס על A5 ושכל הטורים יכנסו ?
1קטלוג.pdf -
משנה שוליים וגודל כתב..
או הכי פשוט, מדפיס אל pdf A4 רגיל ואז ממנו את הכל כחוברת 2 עמ' בדף. -
@Avi_av אמר בהדפסה על A5 באקסס:
או הכי פשוט, מדפיס אל pdf A4 רגיל ואז ממנו את הכל כחוברת 2 עמ' בדף.
ואז לכל עמוד צריך לחתוך לשתיים ...
כשזה כמה עשרות עמודים זה לא כזה פתרון ... -
@מעמד
תגדיר את העמוד לרוב, תקטין פונטים, ותגדיר 2 עמודות בדף בהגדרות עמוד. (אתה יכול להגדיר גם יותר מ2 עמודות) -
@clickone אם אני מדפיס אצלי מהתוכנה לPDF על A4 בדפוס הוא יוכל להדפיס אותו על A5 ?
-
@מעמד
אה...
חשבתי זה למדפסת רגילה....
אם זה לדפוס, אז יש 2 דרכים יותר פשוטות.- לעשות על A4 רק בפונט יותר גדול, לבקש מהדפוס להדפיס על A5.
- להגדיר את גודל הדף בהגדרות עמוד לA5 ממש בזמן העיצוב, ולדאוג שכל העמודות ייכנסו לשם
-
@clickone יש לך אולי רעיון ?
יש לי דו"ח אחד גדול של חשבונות הזמנה של לקוחות, ויש לקוחות עם 2 דפים ויש עם יותר
ואני רוצה שהמכונת צילום תעדק לי כל לקוח, איך עושים ? -
@ליבל אתה מתכוון שאחרי כל לקוח ייפתח דף חדש או שיהדק את זה?
אם זה רק דף חדש, אז תקבץ, ותגדיר אחרי קיבוץ תחתון דף חדש, או תשים שם אובייקט דף חדשואם אתה מתכון להידוק, אז אתה צריך לעשות לופ, ולשלוח כל לקוח בפני עצמו כדוח נפרד שרץ בצורה אוטומטית
-
@clickone אמר בהדפסה על A5 באקסס:
ואם אתה מתכון להידוק, אז אתה צריך לעשות לופ, ולשלוח כל לקוח בפני עצמו כדוח נפרד שרץ בצורה אוטומטית
יש אפשרות שידפיס מיד ? ולא שיבקש על כל אחד ?
-
@ליבל
מה הוא צריך לבקש?
בברירת מחדל בקוד הוא מדפיס ולא שולח לתצוגה לפי הדפסה
אני כותב את הקוד מהזיכרון ולכן ייתכנו אילו טעויות / שגיאות כתיב קטנותdim rs as recordset set rs=currentdb.openrecordset("tbl") do until rs.eof docmd.openreport "rpt" ,,,,"id=0" & rs!id rs.movenext loop