ראוטר אחד לבית ולמחסן
-
אשמח לעצות ורעיונות מה ניתן לעשות.
יש לי בבית קו בזק עם אינטרנט נטפרי 019, ראוטר דלינק 225.
אני רוצה שיהיה לי אפשרות כשאני צריך (אולי בהמשך בצורה קבועה) לעבוד במחסן.
אין לי חיבור ישיר של צינור חשמל מהבית למחסן היות והדירה שונתה מהמקור והפועלים לא ידעו שיש חוט חשמל שעובר למחסן והם שינו את המיקום של הלוח, בקיצור אין שום דבר.
אצטרך כנראה למצוא איזה דרך חדשה מתוך הצינורות שעוברת בין הקומות, להביא חוט חשמל למחסן.
(הפרש של 4 קומות, המחסן במינוס 3).
השאלה היא מה אני יכול לעשות לגבי האינטרנט, במחשב שלי אין שקע עבור כבל ADSL, ואני עובד בבית רק דרך הWIFI, כך שלהעביר כבל רשת מהבית למחסן (למצוא או להזמין כבל מספיק ארוך) לא נראה כ"כ אופציה כיון שאין שקע במחשב.
השאלה היא, אם אני מעביר נניח כבל מאריך של השקע של בזק, אני חייב ראוטר נוסף א"כ? האם יש מצב לשלם על חיבור אחד או שא"כ אצטרך לשלם ל019 על שני מסלולים, ולנטפרי על 2 חשבונות?
ידוע לי שיש פתרון של העברת חיבור אינטרנט ע"י החשמל, אבל האם זה ע"י WIFI או ע"י כבל?
סטיק לא מתאים לי, אני חייב מהירות 100 מגה.
יש רעיון למישהו?
תודה -
@Shmuel754 אמר בראוטר אחד לבית ולמחסן:
העברת רשת על גבי החשמל מתבצע בחיבור 2 מתאמים לאותו קו חשמלי (אותה פאזה), המתאם השני המרוחק משדר WIFI.
בכל מקרה תצטרך להביא לשם חשמל, לכן כנראה זה הפתרון שאתה צריך.
יש כאן למישהו נסיון עם זה?
זה מומלץ? עובד תקין? יהיה לי מהירות 100 מגה? -
@Shmuel754 אמר בראוטר אחד לבית ולמחסן:
העברת רשת על גבי החשמל מתבצע בחיבור 2 מתאמים לאותו קו חשמלי (אותה פאזה), המתאם השני המרוחק משדר WIFI.
בכל מקרה תצטרך להביא לשם חשמל, לכן כנראה זה הפתרון שאתה צריך.
לפי מה שחבר טען לי שהוא בדק את זה, אין בזה WIFI רק ADSL
-
@by6199 אמר בראוטר אחד לבית ולמחסן:
@ליבל אמר בראוטר אחד לבית ולמחסן:
@חוקר בשביל מה חסר לך את הצרות האלו ? שים כבל CAT 7 וחסל
לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק הכבל שציינת, מה שאני יודע שיש מתאמים שיכולים להחליף את סוג החיבור שייכנס למחשב
הכבל עצמו מסוככך יותר טוב, מיועד למרחקים גדולים יותר