חוות דעת על מעבד של מחשב
-
@הבוס-הגדול ממה שהסברת עד עכשיו נראה שקיבלת מהקישור 3 קבצים בסיומת rar אולם זהו קובץ אחד מחולק לשלש כלומר ברגע שתחלץ את אחד מהם (לחצן ימני חלץ ל /ושם התיקיה) יחולץ כל מה שעומד בכל השלושה
ולכן השאלה היא האם מה שיוצא מזה זה קובץ בסיומת iso?
אם כן אתה מנווט בעזרת התוכנה שהבאתה (רופוס) למקום הקובץ בוחר בו ונותן לתוכנה לעבוד שתגמור את זה נעבור לשלב הבא -
@A0533057932 אמר בחוות דעת על מעבד של מחשב:
@הבוס-הגדול ממה שהסברת עד עכשיו נראה שקיבלת מהקישור 3 קבצים בסיומת rar אולם זהו קובץ אחד מחולק לשלש כלומר ברגע שתחלץ את אחד מהם (לחצן ימני חלץ ל /ושם התיקיה) יחולץ כל מה שעומד בכל השלושה
ולכן השאלה היא האם מה שיוצא מזה זה קובץ בסיומת iso?
אם כן אתה מנווט בעזרת התוכנה שהבאתה (רופוס) למקום הקובץ בוחר בו ונותן לתוכנה לעבוד שתגמור את זה נעבור לשלב הבאצודק כנראה.
בצריבת הדיסק התקנה ברופוס לבחור בסוג מחיצה GPT או בMBR? -
@הבוס-הגדול אם אינני טועה mbr
-
@A0533057932 @הבוס-הגדול לגרסת 64bit יש לבחור GPT ורק אם יש בעיות לנסות עם MBR
-
@הבוס-הגדול נו....
הסתדרת??? -
@משה-ב אמר בחוות דעת על מעבד של מחשב:
@הבוס-הגדול נו....
הסתדרת???@אלי-TZA כתב של64 ביט לבחור בGPT ,
@משה-ב מה שאתה הבאת לי איזה גירסה זה?
בינתיים ניסתי להפעיל דרך הדיסק אונקי רגיל לפני שאני נודע בביוס ומגדיר אותו לקרוא מהאונקי, ואני לא מוצא איזה F עושה את זה, F3 מביא אותי להגדרות ששם אני יכול לשנות את הביוס, אני בודק עכשיו את שאר הF
תודה על הרצון לעזור -
@הבוס-הגדול תנסה f12
נ. ב. למה שלא תדליק את קובץ ההתקנה ישירות מהמחשב בשעה שדולק? -
@הבוס-הגדול תנסה f12
נ. ב. למה שלא תדליק את קובץ ההתקנה ישירות מהמחשב בשעה שדולק?F12 זה לא
-
@הבוס-הגדול מה דגם המחשב
-
-
@הבוס-הגדול לא דגם בלבד
אלא אם מצאת את המקש לשינוי סדר האתחול -
-
@הבוס-הגדול לפני שנתחיל על האון קי יש כרגע קובץ בשם setup. Exe?
-
@הבוס-הגדול לפני שנתחיל על האון קי יש כרגע קובץ בשם setup. Exe?
יש לי קובץ התקנה אחרי חילוץ בשם - Windows.10.Lite.Edition.v5.x64.2017 עם סיומת ISO, ויש לי דיסק אונקי שהגדרתי אותו כדיסק התקנה עם הקובץ הנ"ל דרך תוכנת רופוס
-
@הבוס-הגדול נו ומה קורה אם אתה מפעיל את המחשב תוך כדי לחיצה על F10? הוא נותן לך לבחור באון קי?
-
@הבוס-הגדול תפתח את האון קי יש שם את הקובץ הנ"ל?
-
זה מה שיש:
-
@הבוס-הגדול לא טוב..
תכבה אנטי וירוס, ותחלץ שוב את הקבצים ותעתיק את הקבצים שלא נמצאים באון קי מהמחיצה הראשית לדיסק און קי (בעיקר את setup.exe) -
@הבוס-הגדול תלמד איך עושים צילום מסך
בד"כ יש לחצן עם הכיתוב PrtSc או משהו בסגנון, אם לוחצים על זה, זה מעתיק את המסך ללוח, משם אפשר להדביק לתוך פוסט (או לצייר לעריכה)