חוות דעת על מעבד של מחשב
-
טוב, התקנתי וזה עובד, כעת אני בודק את הביצועים שלו, בא נראה איך הם.
תודה רבה לכל העוזרים.
אבל רק רגע, @פרסומון , הגירסה הזו מתאימה למסך מגע?
כלומר, אני זוכר שמקודם היה לי את האופציה חהחליק על המסך מצד ימין והוא הציג לי הגדרות וכעת זה לא קיים...
אשמח לתשובה, או ממישהו שיודע .
תודה רבה מאוד! -
סיכוי סביר שהאיטיות היא כתוצאה מהזכרון, שעומד על 4 ג'יגהץ בניהול המשימות אתה יכול לבדוק את ביצועי הזכרון ואני משערת שתמצא שהזיכרון מפוצץ.
למיטב הבנתי , אין ענין להתקין מערכת הפעלה של 64 על מחשב פחות משמונה ג'יגה זיכרון כי אין מספיק רוחב פס לפעולות של 64 , כך שלמעשה זה יעבוד כמו 32 -
@הבוס-הגדול יתכן מאד שחסר הדרייברים של מסך המגע
תנסה לבדוק האם יש דרך לחבר את המחשב לעדכוני ווינדוס לפחות פעם אחת -
@A0533057932 אמר בחוות דעת על מעבד של מחשב:
@הבוס-הגדול יתכן מאד שחסר הדרייברים של מסך המגע
תנסה לבדוק האם יש דרך לחבר את המחשב לעדכוני ווינדוס לפחות פעם אחתבאמת רציתי לשאול, שאני לא מצליח אותו לרשת בשום אופן, יתכן שחסר לו דרייברים של וויפיי? כי אני רואה שהוא מציג את החיבור שלי כפעיל אך הוא לא מצליח להתחבר (בוויפיי)!
@miriam123 , מה כוונתך, כלומר, לאיזה עניין נוגע מה שאמרת, ומה אפשר לעשות?
ואגב, זכור לי שהיה מי שאמר שלא טוב לחבר את הגירסה הזו לעידכונים כלל? תגידו לי בבקשה!
תודה רבה! -
@הבוס-הגדול תפתח מנהל ההתקנים ותבדוק אם יש התקנים לא מזוהים
-
@miriam123 אמר בחוות דעת על מעבד של מחשב:
סיכוי סביר שהאיטיות היא כתוצאה מהזכרון, שעומד על 4 ג'יגהץ בניהול המשימות אתה יכול לבדוק את ביצועי הזכרון ואני משערת שתמצא שהזיכרון מפוצץ.
למיטב הבנתי , אין ענין להתקין מערכת הפעלה של 64 על מחשב פחות משמונה ג'יגה זיכרון כי אין מספיק רוחב פס לפעולות של 64 , כך שלמעשה זה יעבוד כמו 32מחשב עם 4GB בהחלט עובד ב64bit רק עלול להשתמש בפתרונות (איטיים לכשעצמם) כמו קובץ החלפה וכדו'
למיטב ידיעתי זאת הגזמה, ברור שעדיף 8 (וגם 16..) אבל זה לא המינימום ל64bit אלא 4GB וזה גם סביר בשביל 64bit שלא מריץ תוכנות כבדות.
-
@הבוס-הגדול תפתח מנהל ההתקנים ותבדוק אם יש התקנים לא מזוהים
מה הפירוש משהו שאני לא מזהה?
-
@הבוס-הגדול לא אתה לא מזהה אלא המחשב לא מזהה ומגדיר אותם "התקנים לא מזוהים" או משהו דומה.
אני בכלל ממליץ לך להוריד מאתר היצרן את כל הדרייברים לוינדוס 10 (במידה ויש) ולהתקין אותם במקום לחכות לעדכונים של וינדוס, יכול לפתור הרבה בעיות.
-
@אלי-TZA אמר בחוות דעת על מעבד של מחשב:
@הבוס-הגדול לא אתה לא מזהה אלא המחשב לא מזהה ומגדיר אותם "התקנים לא מזוהים" או משהו דומה.
הכל באנגלית עדיין, כי עוד לא התחברתי לרשת ועדיין לא הורדתי עברית, אבל אני חושב שהוא מזהה את הכל והכל נראה בסדר ואין שום דבר לא מזוהה.
-
אני בכלל ממליץ לך להוריד מאתר היצרן את כל הדרייברים לוינדוס 10 (במידה ויש) ולהתקין אותם במקום לחכות לעדכונים של וינדוס, יכול לפתור הרבה בעיות.
- היצרן זה acer. על המדבקה שעל המחשב כתוב את המספר הזה:
nxm8waa0083371cabb6600.
אבל כזכור לי יש גירסה ספיציפית של ווינדוס 10, ואני לא רוצה שבטעות הוא יעדכן לי הכל לווינדוס 10 רגיל...
אשמח לעזרתכם למציאת הדרייברים אם הם קיימים שם או במקום אחר. - נראה לך שהדרייברים יעזרו לתקלת הרשת?
- היצרן זה acer. על המדבקה שעל המחשב כתוב את המספר הזה:
-
@הבוס-הגדול באתר היצרן הם שולחים אותך לקבל דרייברים דרך עדכוני ווינדוס..
יש שם רק דרייבר לכרטיס מסך -
אז אולי יש אפשרות להוריד מווינדוס את הדרייברים?
-
@הבוס-הגדול הדגם שלך הוא:Aspire V5-122P, אם תחפש בגוגל Aspire V5-122P drivers תקבל הרבה אתרים עם דרייברים למחשב שלך השאלה כמה הם אמינים.
אולי החברים כאן יוכלו להמליץ על אתר אמין. -
מצאתי באתר היצרן את זה:
לנסות, או לפחד מהאיום שלו?
והאמת היא שזה מפני 5 שנים...
-
@הבוס-הגדול מה תרוויח?
-
@הבוס-הגדול מה תרוויח?
השני זה סוג של עדכון מהל התקן לוויפיי, לא?
-
@הבוס-הגדול לא, אאל"ט זה עדכון לביוס לתמיכה בהתקני וויפי נוספים
-
טוב, תודה.
אז חברים בבקשה עזרתכם!!! -
@הבוס-הגדול אני לא מבין
אתה מנסה להתחבר לאינטרנט על ידי וויפי
מדובר בוויפי מובנה או חיצוני
אם חיצוני התקנת את התוכנה שלו? -
@הבוס-הגדול אני לא מבין
אתה מנסה להתחבר לאינטרנט על ידי וויפי
מדובר בוויפי מובנה או חיצוני
אם חיצוני התקנת את התוכנה שלו?וויפיי מובנה היה לי במחשב הזה לפני הפרמוט.